Skocz do zawartości

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Featured Replies

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mario-and-Rabbids-KB-PL-SWITCH-folia/7699   PROMO: PROSCIEMASTAN   CENA: 185zł + koszt wysyłki.

• ProŚciema wraca, tym razem już bez trolli (choć miałem w głowie coś z Xbox One X, ale postanowiłem że już koniec takich zabaw), a z promocją na kolekcjonerkę Mario + Rabbids Kingdom Battle.   http:/

• Dodatek uruchamia się na osobnym sejwie, tak więc Rabbid Peach zaczyna od początku. Śmieszne uczucie być znowu takim leszczykiem i zadawać po 15-20 punktów obrażeń. Przebiłem się póki co przez 4 walki

Opublikowano

Powerplay powoli wysyła :banderas: ciekawe gdzie ja te figurkę położę :pawel:

Opublikowano

O 14 naszego czasu.

Znajomy z PSN'u gra od piątku i mówi, że GOTY. Z początku ponoć łatwe ale drugi świat i już jest dużo trudniej. No nic czekamy do jutra ;)

Opublikowano
  • Autor

mam hype, zabojczy jest ten rok jesli chodzi o exy na switcha, a to startowy rok   :)

Opublikowano

Na razie mocno dobrze - oceny pomiedzy 8 a 9 w wiekszosci. Kolejny swietny tytul na switcha, masakrycznie dobry pierwszy rok.

Opublikowano

Jest zarąbiście dobrze :D. Na tytuł który nikt na początku nie liczył bo kórliki itp a tu taka dobra gierka wyszła.

Więc mamy dobre oceny, ludzie to kupią (w tym i ja ;)) więc może zaczną mocniej eksperymentować z Mario i będą bardziej wychodzić poza światy Nintendo, taki Mario + Rayman platformer 2D  :fsg:

XdJm055.jpg

Opublikowano

cnheBa8.png

Opublikowano

Pewnie tak samo jest teraz w firmie. Swoją kopie dostanę 1 września, może skończę Zeldę do tego czasu.

lbdSGaV.gif

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Jutro dam zarobić Ubi

Opublikowano

Ultima też dzisiaj wysyła.

Jakieś prognozy co do waszej drużyny? U mnie chyba Mario, Luigi i...

giphy.gif

Opublikowano
  • Autor

Bycie nintendofagiem w 2017 to totalny wygryw

Opublikowano

Bycie Nintendofagiem to zawsze wygryw.

Mario, rabbid peach, rabbid yoshi, Luigi

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Przecież to najlepsza firma! Francuska! Tylko Polska firma byłaby lepsza, bo jak pisze nasz minister - Francuska gospodarka nie może obecnie z naszą konkurować! ;-)

Opublikowano

Pewnie tak samo jest teraz w firmie. Swoją kopie dostanę 1 września, może skończę Zeldę do tego czasu.

lbdSGaV.gif

Jakie to musza byc fantastyczne chwile dla tego faceta - stworzyl swietna gre, spelniajac swoje marzenia o wspolpracy z Nintendo. Przypomina mi sie historia Murraya, tyle ze kroliki w przeciwienstwie do NMS okazaly sie byc grywalne :kaz:

Opublikowano

Twórca.

Davide Soliani

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Davide Soliani, tworca krolikow.

edit: krolikow w sensie Mario+Rabbids, nie calej franczyzy

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

giphy.gif

Trooolloolllooo

Ale od piątku będzie grane  :banderas: 

Edytowane przez Malibu

Opublikowano
  • Autor

polski dystrybutor gier ubi czyli cenega podaje na stronce ze gra jest po polsku, niestety ma tylko polskie teksty na okladce, w samej grze jest angielski - ciekawe czy blad czy jakas latka doda chocby polski tekst do gierki

21078401_1683788171655627_60671046595986