Opublikowano 28 sierpnia 20177 l O 14 naszego czasu. Znajomy z PSN'u gra od piątku i mówi, że GOTY. Z początku ponoć łatwe ale drugi świat i już jest dużo trudniej. No nic czekamy do jutra ;)
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Autor mam hype, zabojczy jest ten rok jesli chodzi o exy na switcha, a to startowy rok :)
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Na razie mocno dobrze - oceny pomiedzy 8 a 9 w wiekszosci. Kolejny swietny tytul na switcha, masakrycznie dobry pierwszy rok.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Jest zarąbiście dobrze :D. Na tytuł który nikt na początku nie liczył bo kórliki itp a tu taka dobra gierka wyszła. Więc mamy dobre oceny, ludzie to kupią (w tym i ja ;)) więc może zaczną mocniej eksperymentować z Mario i będą bardziej wychodzić poza światy Nintendo, taki Mario + Rayman platformer 2D
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Pewnie tak samo jest teraz w firmie. Swoją kopie dostanę 1 września, może skończę Zeldę do tego czasu. Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Malibu
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Ultima też dzisiaj wysyła. Jakieś prognozy co do waszej drużyny? U mnie chyba Mario, Luigi i...
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Bycie Nintendofagiem to zawsze wygryw. Mario, rabbid peach, rabbid yoshi, Luigi Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Nagle wszyscy kupują gry ubisoftu. Jako wieloletni fan tej wspaniałej firmy wzruszyłem się.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Przecież to najlepsza firma! Francuska! Tylko Polska firma byłaby lepsza, bo jak pisze nasz minister - Francuska gospodarka nie może obecnie z naszą konkurować! ;-)
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Pewnie tak samo jest teraz w firmie. Swoją kopie dostanę 1 września, może skończę Zeldę do tego czasu. Jakie to musza byc fantastyczne chwile dla tego faceta - stworzyl swietna gre, spelniajac swoje marzenia o wspolpracy z Nintendo. Przypomina mi sie historia Murraya, tyle ze kroliki w przeciwienstwie do NMS okazaly sie byc grywalne
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Davide Soliani, tworca krolikow. edit: krolikow w sensie Mario+Rabbids, nie calej franczyzy Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Trooolloolllooo Ale od piątku będzie grane Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Malibu
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Autor polski dystrybutor gier ubi czyli cenega podaje na stronce ze gra jest po polsku, niestety ma tylko polskie teksty na okladce, w samej grze jest angielski - ciekawe czy blad czy jakas latka doda chocby polski tekst do gierki