Gość ragus Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Jeżeli macie raz na jakiś czas sekundową przycinkę, to jest to spowodowane przez jakiś bug z wifi. Do czasu aż to naprawią patchem, jeżeli ścinki u kogoś są notoryczne, pomaga wejście w tryb samolotowy. Czy jak wrócę z mapy do królestwa, to stracę cały postęp ze świata? To by wynikało z ostrzeżenia, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Edytowane 31 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Skonczylem pierwsza kraine Rewelacyjna gra i dalej nie moge sie napatrzec jej i nasluchac Jak już Ficek mówi, że Mario i Króliki i to na Nintendo są dobre to muszą być dobre! xD cztery pudelkowe gierki mam na switcha i kazda SZTOSDomyślam się jakie: Zelda - sztos! MK8D - sztos, ale tylko w multi, bo single player mnie wynudził. Splatoon2 - na razie czeka na drugą szansę. Arms - nie pier..., że to kupiłeś? :) Ja mam w kolekcji, Zeldę, MK8D, Splatoon2 i Puyo Puyo Tetris (jeszcze w folii), a w piątek dołączą króliki :). Edytowane 31 sierpnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 zelda, mk8d, splatoon i teraz kroliki 1 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Albo ja mam słabo dokoksowany team, albo końcówka 2 świata i początek trzeciego to duuży skok trudności? Oooo, można grindować? W takim XCOMie z tego co grałem to nie było to takie proste ze względu na ciśnienie jakie robiła panika na świecie, jak się nie cisnęło do przodu fabuły by resetować ten poziom w pewnym momencie to było bardzo gorąco. Jest taka możliwość lekkiego grindu Jak skończysz dany świat, to potem jak chcesz do niego wrócić: - z Zamku Peach po prostu idziesz do świata drogą którą wchodziłeś - wszystkie zagadki i walki są już rozegrane - idealne do poszukania skrzynek czy porozwiązywania różnych zagadek - używasz Pralki która jest koło zamku Peach - dzięki temu możesz rozegrać Chaptery jeszcze raz, ale wtedy masz każdą walkę od nowa - więc można poprawić medale za walki, i pewnie hajs też wpadnie - z poziomu Pralki możesz także Challenge wybierać 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 a jest gdzies wskaznik ile sie skrzyn i sekretow ominelo w danym swiecie by widziec czy jeszcze szukac czy juz sie ma komplet? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 zelda, mk8d, splatoon i teraz kroliki Wiem, żartuję sobie, jak tak dalej pójdzie do końca roku będę miał z 10 gier :). 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Niestety jestem już w trasie, więc przez tydzień nie będę grać, ale jeszcze wstałem o 6:30 i zrobiłem trzy walki i kilka zagadek, jednostka przeciwnika, która dochodzi w 3-6 albo 3-7 (nie pamiętam dokładnie) zaskoczyła mnie sposobem walki. Jeszcze jedno przemyślenie: świetne jest to, że po tych wszystkich ulepszeniach broni i umiejętności pojawiło się tyle możliwości kombinowania, że praktycznie nie ma dwóch takich samych walk Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 zelda, mk8d, splatoon i teraz kroliki Wiem, żartuję sobie, jak tak dalej pójdzie do końca roku będę miał z 10 gier :). Arms beta mi sie bardzo podobala, jakby na forum duzo osob wzielo i byloby duzo zawartosci single player to bym bral bez zastanowienia, a tak tylko multi z randomami bo nikt nie kupil, a zawartosc offline uboga Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Offtop kończąc - do grania z randomami tylko Fifa ;-) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) zelda, mk8d, splatoon i teraz krolikiWiem, żartuję sobie, jak tak dalej pójdzie do końca roku będę miał z 10 gier :).Arms beta mi sie bardzo podobala, jakby na forum duzo osob wzielo i byloby duzo zawartosci single player to bym bral bez zastanowienia, a tak tylko multi z randomami bo nikt nie kupil, a zawartosc offline uboga Chwilę pograłem, i też uważam, że to dobra gierka, a nie żadna popierdółka, ale niestety w singlu nie ma co robić. Trochę zmarnowany potencjał, mam wrażenie, że nie wierzyli w sukces, więc wydali z biedną zawartością, podobnie było ze Splatoonem pierwszym. Po co coś tworzyć i wydawać nieskończone jak się nie wierzy w gierkę, którą się tworzy, bo w mojej opinii tak to właśnie wygląda? Edytowane 31 sierpnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Po co coś tworzyć i wydawać nieskończone jak się nie wierzy w gierkę, którą się tworzy, bo w mojej opinii tak to właśnie wygląda? Zeby wybadac rynek i sprawdzic czy taki totalnie szalony pomysl ma racje bytu ? Edytowane 31 sierpnia 2017 przez aphromo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Ale idzcie z tym pieprzeniem gdzieś indziej. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 a jest gdzies wskaznik ile sie skrzyn i sekretow ominelo w danym swiecie by widziec czy jeszcze szukac czy juz sie ma komplet?Sam sobie odpowiem, w pralce przy zamku mozemy powtarzac cale segmenty etapow w krainach z walkami fubularnymi...potrzebne by wbijac maksymalne oceny za starcia jak sie noga powinela przy pierwszym podejsciu Wchodzac do krainy ze sciezki z zamku po chwili natrafimy na dzialko, ktore do niej nas wrzuci, tam wlasnie widac ile sekretow w krainie zrobilismy, a ile nam zabraklo. Zwiedzamy kraine wtedy juz z pominieciem walk fabularnych ale o dziwo nie szukamy tylko pominietych skarbow ale tez kazda kraina oferuje ukryty etap jak rowniez szereg walk wyzwan, ktore maja dosc spory poziom trudnosci i ciekawe wytyczne Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 nie wiedzialem ze to bedzie az tak dobre, miodzik wylewa sie ze switcha Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 Im dalej tym lepiej zaba, uwierz ;) No i kurcze jest wymagajaco, balem sie ze poziom bedzie adekwatny do oprawy, a tu zaskoczenie, trzeba planowac i myslec bo latwo moga nas odstrzelic Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Że też wcześniej nie spróbowałem żadnej turówki, lubię gry, gdzie trzeba ruszyć łbem :). Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Ja dziś dosłownie na chwileczkę tylko odpaliłem, ŚLICZNE TO!!! A tu cały soundtrack na Spotify https://open.spotify.com/album/0OKyZzH4nCkGIcVZoLwIcU Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Właśnie skończyłem pierwszego bossa, pękły 2h w grze i póki co jestem oczarowany. O fantastycznej oprawie wszyscy już pisali, ale chciałem zwrócić uwagę na moc płynącą z animacji. Czuć siłę wszystkich ataków, co naprawdę podkręca frajdę z gry. Łączenie ataków (skok na głowę/wślizg + strzał) daje sporą satysfakcję, nie mówiąc już o sytuacjach, kiedy jeden bohater wystrzeliwuje w powietrze przeciwnika, a drugi, mający aktywną umiejętność strzelania do ruchomych celów, dobija ofiarę w locie. Można trochę pokombinować, a nawet trzeba, bo momentami jest trudno. Pierwszego minibossa powtarzałem ze trzy razy. Podoba mi się też eksploracja i jej płynne połączenie z walkami. Niczego się po tej grze nie spodziewałem, więc zaskoczenie jest tym większe. Super gierka. Mam nadzieję, że utrzyma poziom do końca. tl;dr Króliki skutecznie odciągnęły mnie od Zeldy, póki co 9/10 Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Gromit Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 7,5h na liczniku, wlasnie podchodze do mid bossa drugiej krainy Zginalem w fabularnych walkach na razie raz w 2-3 ale widze, ze w wyzwaniach opcjonalnych moze byc ciezej wiec polecam czyscic krainy po ich skonczeniu (dodatkowo za zaliczanie tego wpada hajs i punkty do drzewka umiejetnosci) Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Tak mnie tak gra pozytywnie zaskoczyła, że dokupiłem Season Pass, jestem zachwycony. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Mnie też, to w ogóle nie wygląda jak gra od Ubisoftu, tylko od Nintendo, i to klasy AAA, do czwartej nad ranem mnie trzymała, i gdybym nie musiał się położyć przed pracą to pewnie grałbym dalej xD. Edytowane 1 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 DLC z preorderow to pixel pack. Bronie mocniejsze niz kazda dostępna na początku. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Jeszcze zapomniałem dodać, że wziąłem ostatnią kopię ze sklepu, więc wolałem złożyć od razu preordera na SM Odyssey, bo różnie może być xD. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 ładny z Ciebie zdrowy wariat, najpierw marudzi, narzeka, podchody robi, że pewnie kiepskie, ni spodoba się i w ogóle boisz sie kupić, a potem zarywasz nocke bo takie dobre :D krwa, mam nadzieję, że dam rade choć chwilkę pograć w weekend. Muszę inne gry ogrywać, ale może znajdę chiwlkę na kroliki :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi