Rayos 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja (pipi)e, co za melepety... To będzie mój pierwszy jp Monhun Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) No to bieda straszna. Że Nintendo tego nie ogarnęło... A zresztą, zapłacą za to jeszcze wysoką cenę, głąby. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez roivas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ale co nintendo, wąty kieruj do Capcomu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 ^this. Capcom woli promować World u nas. Lipa straszna, bo przecież i tak mają już przetłumaczone generations więc co to tam jest dodać te "trochę" tekstu więcej do ulepsoznej wersji... Trudno, kupi się wersję z krzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Niby dlaczego? Zapłaciliby Capcomowi albo potrafili sie porozumiec, to by było w EU. Monster Hunter World to inna sprawa, ale to jest gotowa gra i taki tytuł, który powinien być dla Nintendo priorytetem. Za duzy tytułów 3rd party mają? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez roivas Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Japończycy chcą się przebijać że swoimi markami na zachód, a tam jest już prawie 100mln PS4 i XO. Dochodzi do tego jeszcze pc więc nie ma co się dziwić. Swoje już na 3ds w jp sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A wer. jap. Ma jez. angielski do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 mi już przeszła chęć, japończyka nie biorę, pier,dolę ich. a jeżeli jest to początek izolowania klasycznego MH i wydawania do tylko w japonii, to niech giną i przepadną Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A ja jeszcze wierzę, że mimochodem zapowiedzą go na Treehouse. co masz na mysli "klasycznego mh"? World będzie klasycznym monhunem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) World wygląda na spinoff coś jak MH Frontier. Chyba ze wszystkich gier najbardziej czekam aż zapowiedzą zlokalizowanego XX i chyba wezmę razem ze switchem. Już zwykłe Generations dostarcza masę funu i możliwości z tymi wszystkimi stylami, artsami i z kombinowaniem setów pod to wszystko. W dodatku MHXX ma najwięcej potworów ze wszystkich części, a World to będzie przy tym BETA. ...a jak nie to zawsze jest przetłumaczone ISO z 3dsa. No i kolejny argument za MHXX w moim przypadku to to, że gram już praktycznie tylko na handheldach. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Zobaczymy. Najgorsze są te domysły. Mogliby normalnie XX zapowiedzieć na zachodzie, albo powiedzieć, że nigdy nie wyjdzie, bo nie wyjdzie i byłby chociaż święty spokój. Aktualizacja: No to właściwie to powiedzieli: http://nintendoeverything.com/capcom-says-it-has-no-plans-to-localize-monster-hunter-xx/ Edytowane 14 Czerwca 2017 przez roivas Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 czy ktoś wie gdzie można złożyć preorder? na PA już/jeszcze nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Snowy Mountains HD z jp dema (zaczyna się 1:59:0) vs Barioth którego dawno nie było (ostatnio chyba 3u) https://www.youtube.com/watch?v=kVuwQtUht8s&feature=youtu.be&t=7146 Edytowane 21 Czerwca 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 dajcie mnie to, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 pograj sobie w unite na emulatorze psp, wygląda podobnie ;) https://youtu.be/HOrG_qPZgFs?t=6m22s Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 pograj sobie w unite na emulatorze psp, wygląda podobnie ;) https://youtu.be/HOrG_qPZgFs?t=6m22s Potwierdzam, do tego ustawiasz sobie sterowanie kamerą pod L2 i R2 i gra się S Z T Y W N I U T K O. PPSSPP nie wymaga też żadnego instalowania biosów czy coś, więc nawet ktoś z odrazą do konfigurowania czegokolwiek nie powinien mieć problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 wy tak serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 zdrowewariaty chociaż na nvidia shield portable dobrze się grało w Unite w 720p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) wy tak serio? dla mnie XX na switcha wygląda właśnie tak emulatorowato - jakoś sterylnie, jak sztucznie podciągnięte tekstury/efekty ze słabej konsoli... nie wiem co tak słabo, MHU3 na wiiu robił niezłe wrażenie graficzne, a tutaj moim zdaniem jest słabiej mimo że jestem fanbojem to umiem wyrazić negatywną opinie o MH jeśli coś mi sie w nim nie podoba Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Może wygląda troszkę gorzej od 3u ale to prawdziwe kompedium Monstera. Najwięcej map i potworów w serii. Samych skilli i zbroi kota starczyłoby żeby obdzielić ze dwa erpegi. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 3u HD wyglądo spoko bo imo Capcom wychodził z lepszego materiału źródłowego, dlatego podbicie tekstur dało lepszy efekt. Już w temacie generations pamiętam że narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek. Pewnie też jest I tutaj, mapa z PSP, tylko podbita rozdziałka i tyle może dedykowane mapy z generations wyglądają lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ta mapka wygląda lepiej. A pod koniec jakaś nowa mapa i nowy monster. Wygląda super. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek ja marudziłem na to że stare mapy wyglądają gorzej niż na psp a nie na to że są bez poprawek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 a, okej, to jeszcze przegieli w druga strone ;p no zobaczymy jak to bedzie z XX, widac ze capcom leci na latwizne, ale i tak sie jaram ,bo generations ominalem, a XX wydaje sie byc bardzo bogate w content. Tylko ten japonski, ugh Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi