Skocz do zawartości

Monster Hunter Generations Ultimate (SWITCH)

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No to bieda straszna. Że Nintendo tego nie ogarnęło... A zresztą, zapłacą za to jeszcze wysoką cenę, głąby.

Edytowane przez roivas
Opublikowano

^this. Capcom woli promować World u nas. Lipa straszna, bo przecież i tak mają już przetłumaczone generations więc co to tam jest dodać te "trochę" tekstu więcej do ulepsoznej wersji... Trudno, kupi się wersję z krzakami. 

Opublikowano (edytowane)

Niby dlaczego? Zapłaciliby Capcomowi albo potrafili sie porozumiec, to by było w EU. Monster Hunter World to inna sprawa, ale to jest gotowa gra i taki tytuł, który powinien być dla Nintendo priorytetem. Za duzy tytułów 3rd party mają?

Edytowane przez roivas
Opublikowano

Japończycy chcą się przebijać że swoimi markami na zachód, a tam jest już prawie 100mln PS4 i XO. Dochodzi do tego jeszcze pc więc nie ma co się dziwić. Swoje już na 3ds w jp sprzedali.

Opublikowano

mi już przeszła chęć, japończyka nie biorę, pier,dolę ich.

a jeżeli jest to początek izolowania klasycznego MH i wydawania do tylko w japonii, to niech giną i przepadną

Opublikowano (edytowane)

World wygląda na spinoff coś jak MH Frontier.

Chyba ze wszystkich gier najbardziej czekam aż zapowiedzą zlokalizowanego XX i chyba wezmę razem ze switchem. Już zwykłe Generations dostarcza masę funu i możliwości z tymi wszystkimi stylami, artsami  i z kombinowaniem setów pod to wszystko. W dodatku MHXX ma najwięcej potworów ze wszystkich części, a World to będzie przy tym BETA. 

...a jak nie to zawsze jest przetłumaczone ISO z 3dsa.

No i kolejny argument za MHXX w moim przypadku to to, że gram już praktycznie tylko na handheldach.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

pograj sobie w unite na emulatorze psp, wygląda podobnie ;)

https://youtu.be/HOrG_qPZgFs?t=6m22s

Potwierdzam, do tego ustawiasz sobie sterowanie kamerą pod L2 i R2 i gra się S Z T Y W N I U T K O. PPSSPP nie wymaga też żadnego instalowania biosów czy coś, więc nawet ktoś z odrazą do konfigurowania czegokolwiek nie powinien mieć problemow.

Opublikowano

zdrowewariaty

chociaż na nvidia shield portable dobrze się grało w Unite w 720p

Opublikowano (edytowane)

wy tak serio? :gayos:

dla mnie XX na switcha wygląda właśnie tak emulatorowato - jakoś sterylnie, jak sztucznie podciągnięte tekstury/efekty ze słabej konsoli...

nie wiem co tak słabo, MHU3 na wiiu robił niezłe wrażenie graficzne, a tutaj moim zdaniem jest słabiej

mimo że jestem fanbojem to umiem wyrazić negatywną opinie o MH jeśli coś mi sie w nim nie podoba

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Może wygląda troszkę gorzej od 3u ale to prawdziwe kompedium Monstera. Najwięcej map i potworów w serii. Samych skilli i zbroi kota starczyłoby żeby obdzielić ze dwa erpegi. 

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

3u HD wyglądo spoko bo imo Capcom wychodził z lepszego materiału źródłowego, dlatego podbicie tekstur dało lepszy efekt. Już w temacie generations pamiętam że narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek. Pewnie też jest I tutaj, mapa z PSP, tylko podbita rozdziałka i tyle :dunno: może dedykowane mapy z generations wyglądają lepiej?

Opublikowano

narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek

ja marudziłem na to że stare mapy wyglądają gorzej niż na psp a nie na to że są bez poprawek ;p

Opublikowano

a, okej, to jeszcze przegieli w druga strone ;p no zobaczymy jak to bedzie z XX, widac ze capcom leci na latwizne, ale i tak sie jaram ,bo generations ominalem, a XX wydaje sie byc bardzo bogate w content. Tylko ten japonski, ugh