Opublikowano 14 czerwca 20177 l No to bieda straszna. Że Nintendo tego nie ogarnęło... A zresztą, zapłacą za to jeszcze wysoką cenę, głąby. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez roivas
Opublikowano 14 czerwca 20177 l ^this. Capcom woli promować World u nas. Lipa straszna, bo przecież i tak mają już przetłumaczone generations więc co to tam jest dodać te "trochę" tekstu więcej do ulepsoznej wersji... Trudno, kupi się wersję z krzakami.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Niby dlaczego? Zapłaciliby Capcomowi albo potrafili sie porozumiec, to by było w EU. Monster Hunter World to inna sprawa, ale to jest gotowa gra i taki tytuł, który powinien być dla Nintendo priorytetem. Za duzy tytułów 3rd party mają? Edytowane 14 czerwca 20177 l przez roivas
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Japończycy chcą się przebijać że swoimi markami na zachód, a tam jest już prawie 100mln PS4 i XO. Dochodzi do tego jeszcze pc więc nie ma co się dziwić. Swoje już na 3ds w jp sprzedali.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l mi już przeszła chęć, japończyka nie biorę, pier,dolę ich. a jeżeli jest to początek izolowania klasycznego MH i wydawania do tylko w japonii, to niech giną i przepadną
Opublikowano 14 czerwca 20177 l A ja jeszcze wierzę, że mimochodem zapowiedzą go na Treehouse. co masz na mysli "klasycznego mh"? World będzie klasycznym monhunem.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l World wygląda na spinoff coś jak MH Frontier. Chyba ze wszystkich gier najbardziej czekam aż zapowiedzą zlokalizowanego XX i chyba wezmę razem ze switchem. Już zwykłe Generations dostarcza masę funu i możliwości z tymi wszystkimi stylami, artsami i z kombinowaniem setów pod to wszystko. W dodatku MHXX ma najwięcej potworów ze wszystkich części, a World to będzie przy tym BETA. ...a jak nie to zawsze jest przetłumaczone ISO z 3dsa. No i kolejny argument za MHXX w moim przypadku to to, że gram już praktycznie tylko na handheldach. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez devilbot
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Zobaczymy. Najgorsze są te domysły. Mogliby normalnie XX zapowiedzieć na zachodzie, albo powiedzieć, że nigdy nie wyjdzie, bo nie wyjdzie i byłby chociaż święty spokój. Aktualizacja: No to właściwie to powiedzieli: http://nintendoeverything.com/capcom-says-it-has-no-plans-to-localize-monster-hunter-xx/ Edytowane 14 czerwca 20177 l przez roivas
Opublikowano 20 czerwca 20177 l czy ktoś wie gdzie można złożyć preorder? na PA już/jeszcze nie ma :/
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Snowy Mountains HD z jp dema (zaczyna się 1:59:0) vs Barioth którego dawno nie było (ostatnio chyba 3u) https://www.youtube.com/watch?v=kVuwQtUht8s&feature=youtu.be&t=7146 Edytowane 21 czerwca 20177 l przez devilbot
Opublikowano 21 czerwca 20177 l pograj sobie w unite na emulatorze psp, wygląda podobnie ;) https://youtu.be/HOrG_qPZgFs?t=6m22s
Opublikowano 21 czerwca 20177 l pograj sobie w unite na emulatorze psp, wygląda podobnie ;) https://youtu.be/HOrG_qPZgFs?t=6m22s Potwierdzam, do tego ustawiasz sobie sterowanie kamerą pod L2 i R2 i gra się S Z T Y W N I U T K O. PPSSPP nie wymaga też żadnego instalowania biosów czy coś, więc nawet ktoś z odrazą do konfigurowania czegokolwiek nie powinien mieć problemow.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l zdrowewariaty chociaż na nvidia shield portable dobrze się grało w Unite w 720p
Opublikowano 21 czerwca 20177 l wy tak serio? dla mnie XX na switcha wygląda właśnie tak emulatorowato - jakoś sterylnie, jak sztucznie podciągnięte tekstury/efekty ze słabej konsoli... nie wiem co tak słabo, MHU3 na wiiu robił niezłe wrażenie graficzne, a tutaj moim zdaniem jest słabiej mimo że jestem fanbojem to umiem wyrazić negatywną opinie o MH jeśli coś mi sie w nim nie podoba Edytowane 21 czerwca 20177 l przez Yano
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Może wygląda troszkę gorzej od 3u ale to prawdziwe kompedium Monstera. Najwięcej map i potworów w serii. Samych skilli i zbroi kota starczyłoby żeby obdzielić ze dwa erpegi. Edytowane 22 czerwca 20177 l przez devilbot
Opublikowano 22 czerwca 20177 l 3u HD wyglądo spoko bo imo Capcom wychodził z lepszego materiału źródłowego, dlatego podbicie tekstur dało lepszy efekt. Już w temacie generations pamiętam że narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek. Pewnie też jest I tutaj, mapa z PSP, tylko podbita rozdziałka i tyle może dedykowane mapy z generations wyglądają lepiej?
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Ta mapka wygląda lepiej. A pod koniec jakaś nowa mapa i nowy monster. Wygląda super. Edytowane 22 czerwca 20177 l przez devilbot
Opublikowano 22 czerwca 20177 l narzekaliscie na zróżnicowana jakość map i miast, bo Capcom po prostu wrzucał stare mapy bez poprawek ja marudziłem na to że stare mapy wyglądają gorzej niż na psp a nie na to że są bez poprawek ;p
Opublikowano 22 czerwca 20177 l a, okej, to jeszcze przegieli w druga strone ;p no zobaczymy jak to bedzie z XX, widac ze capcom leci na latwizne, ale i tak sie jaram ,bo generations ominalem, a XX wydaje sie byc bardzo bogate w content. Tylko ten japonski, ugh