Figaro 8 302 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Namco Bandai tak nagle zapowiedziało grę na PS4 Świetnie wygląda to w pseudo 3D. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Oglądałem i oglądam zanim to było modne :P Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Mam nadzieje na grę w stylu pierwszych Harry Potterów z PC :) Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Styl graficzny przypomina mi Toki Towa - ależ to była chu.jowa gra pomimo cudownej oprawy. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) czuje nieco soli, ze wzieli LWA zamiast lepszego KLK czy Tengen Toppa... Tak czy kwak ogram pewnie niejako z glodu animcowych gier, ale nie nastawiam sie na nic ponad 7/10. Bamco w dosc prymitywny sposob odcina kupony od licencjonowanych gier. Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne. Co by nie mowic o NB, to oni jednak nawet niszowe rzeczy portuja wiec jestem spokojny o o to. Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne. Co by nie mowic o NB, to oni jednak nawet niszowe rzeczy portuja wiec jestem spokojny o o to. Edytowane 29 maja 2017 przez aphromo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi