Opublikowano 29 maja 20177 l Namco Bandai tak nagle zapowiedziało grę na PS4 Świetnie wygląda to w pseudo 3D.
Opublikowano 29 maja 20177 l Mam nadzieje na grę w stylu pierwszych Harry Potterów z PC :) Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne.
Opublikowano 29 maja 20177 l Styl graficzny przypomina mi Toki Towa - ależ to była chu.jowa gra pomimo cudownej oprawy.
Opublikowano 29 maja 20177 l czuje nieco soli, ze wzieli LWA zamiast lepszego KLK czy Tengen Toppa... Tak czy kwak ogram pewnie niejako z glodu animcowych gier, ale nie nastawiam sie na nic ponad 7/10. Bamco w dosc prymitywny sposob odcina kupony od licencjonowanych gier. Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne. Co by nie mowic o NB, to oni jednak nawet niszowe rzeczy portuja wiec jestem spokojny o o to. Ciekawe jaka jest szansa na premierę poza Japonią, bo LWA jest bardzo popularne. Co by nie mowic o NB, to oni jednak nawet niszowe rzeczy portuja wiec jestem spokojny o o to. Edytowane 29 maja 20177 l przez aphromo