Opublikowano 1 listopada 201014 l A odkopię temat z kurzu i pajęczyny. Co się stało z oddanymi kibicami Wisły z forumingu ? Edytowane 1 listopada 201014 l przez Maiden
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Może za niedługo będę mógł sobie z kimś tutaj podyskutować ;D 10 kolejek do końca, 8pkt przewagi nad drugim w tabeli zespołem, jest dobrze Przy tak grających pozostałych zespołach można być optymistą. Mimo wszystko nie będę tutaj pisał tekstów w stylu że mistrzostwo już prawie pewne, bo po tym co było rok temu, i co się dzieje w w lidze w tym sezonie trzeba poczekać jeszcze trochę
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Może jak Wisła zgranie mistrza to jacyś fani się tutaj objawią Topic o Legii umiera. Klub przegrywa to i Maidena nie ma. Liga w tym roku jest bardzo wyrównana. 11 Ruch traci 5 pkt do drugiej Jagielonii!! No ale myślę, że niestety Wiśle można pomału gratulować Niestety Kolejorz z takim trenerem to nic nie ugra
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Trzeba przyznać, że Wisła po dzisiejszym meczu jest bardzo blisko Mistrzostwa. Fajnie trawę macie skoszoną, a i trybuny wypełnione źle nie wyglądają. Kiedy będzie cały stadion gotowy?
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Już robione są odbiory trybuny głównej i północnej(tej z gwiazdą ułożoną z krzesełek). Słyszałem o meczu z Lechem lub derbach, ale że już otwierany miał być kilkukrotnie więc mam nadzieję że na puchary w lecie będzie już gotowy. Co do gratulacji możecie składać je tutaj Edytowane 3 kwietnia 201114 l przez Ofsajd
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Nie podoba mi sie tylko jedna rzecz: co mecz to tylko dwoch Polakow w wyjsciowym skladzie (dzis Sobol i Maly). To przypomina polski Real Madryt :confused: oraz pokazuje jakich slabych mamy pilkarzy... Przeciez taki Smuda nie ma po co nawet na mecze Wisly przychodzic bo kogo ma ogladac? Sobolewskiego, ktory dawno temu pozegnal sie z kadra? Ale marudze troche. Wazne, ze jest coraz lepsza pilka w Krakowie i miejmy wreszcie nadzieje na Lige Mistrzow przy pelnym 35 tys. stadionie.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Czy to piłka na miarę Ligi Mistrzów bym się sprzeczał. napisalem "miejmy nadzieje"
Opublikowano 11 kwietnia 201113 l http://wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=24993 nareszcie będzie można go wy(pipi) na zbity pysk, nie płacąc odszkodowania za zerwanie umowy...
Opublikowano 17 kwietnia 201113 l http://sport.wp.pl/kat,1797,title,Wisla-Krakow-mistrzem-Polski,wid,13328515,wiadomosc.html?ticaid=1c256 Pierwsze mistrzostwo w tym sezonie już jest Brawa dla dziewczyn! Pozostaje czekać do maja na drugie trofeum
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Pokaż mi portal który ma lepsze tytuły. Swoją drogą jest w pełni zgodny z prawdą i pasuje do treści artykułu, więc nie wiem o co się czepiasz
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Haha, no wiadomo że pasuje. To po prostu 'żerowanie' na tym, że człowiek sam sobie resztę dopowiada Może i pasuje do treści artykułu, ale do tego tematu już nie ;P
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Dlaczego nie pasuje do tego tematu? Temat się nazywa Wisła Kraków, a że Wisła to nie tylko piłka kopana także pasuje idealnie