Gość Orson Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 mam bardzo mieszane uczucia co do tego kroku. Z jedej strony przyda sie, z drugiej.. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 widzę pewne pozytywy po dzisiejszym meczu: - Pareiko, pewny punkt defensywy - z Legią nie zagra Diaz dziękuję. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) - Co oznacza dla was ta przegrana? Czy to pożegnanie Wisły z szansami na awans do europejskich pucharów przez ligę? - zapytał dziennikarz "Przeglądu Sportowego". - Porażka nie oznacza nic szczególnego. To po prostu jeden ligowy mecz mniej do końca sezonu. Nie ma co się nad tym za długo zastanawiać. Lepiej brać się do pracy i włożyć wszystkie siły w przygotowania do meczu z Legią. Małecki powinien sobie z nim porozmawiać, albo jeszcze lepiej Pareiko. Chociaż najlepiej byłoby gdyby go wypier.dolili dyscyplinarnie na zbity pysk. Kutas bez ambicji. edit: z drugiej strony, przynajmniej jest szczery. Edytowane 26 marca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Dobrze by było jak byś napisał kto tak powiedział Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 o faktycznie Andraż Kirm. To jest zaciągnięte z weszło tam jest jeszcze krótki komentarz do tej wypowiedzi. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Ogólnie mam wrażenie, że 90% grajków myśli to samo co powiedział Kirm. Przynajmniej z nasze ligi. Patrząc na ich grę jedyne co mi się nasuwa na myśl od dłuższego czasu to: 'O (pipi)a, no nic trzeba iść zagrać mecza, dobrze że tylko raz w tygodniu te męczarnie na oczach tych debili co to myślą że będziemy się pocić za te ich śmieszne klubiki' Podejrzewam że wynik to dla nich nic nie znacząca sprawa, w końcu wypłata i tak będzie. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LjcIoXavqe0 przy okazji ostatnich spotkań i tak nie ma czego oglądać. 2 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Decyzją trenera Michała Probierza Dragan Paljić został przywrócony do pierwszej drużyny Wisły Kraków, a tym samym kara nałożona na niego po meczu z Górnikiem Zabrze przestaje obowiązywać. jak się nie ma co się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Na dzisiejszy mecz jest już 2 obrońców Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Wyjebanie ze składu było rzekomo karą za brak zaangażowania, a oceniając zachowanie na boisku, akurat tego Paljiciowi (w przeciwieństwie do umiejętności oczywiście) raczej nie brakuje. Szczególnie w porównaniu choćby z Kirmem czy Gargułą. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Wisła Kraków rozwiązała dziś za porozumieniem stron kontrakt zDraganem Paljiciem - podała oficjalna strona naszego klubu. Serb grał w Wiśle przez dwa ostatnie sezony i wystąpił w tym czasie w dokładnie 70 spotkaniach. Jego największym sukcesem było wywalczenie przed rokiem mistrzostwa Polski. czekam na podobny komunikat dot. Jaliensa, Garguły i Jovanica. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 To będzie druga przygoda Głowackiego z Wisłą. Wcześniej zawodnik barwy Białej Gwiazdy reprezentował w latach 2000 – 2010. W barwach Białej Gwiazdy rozegrał 285 meczów i strzelił 10 bramek. Razem z Wisłą zdobył sześć tytułów mistrzowskich, przez wiele lat pełnił funkcję kapitana drużyny z Reymonta 22. Z Wisły Głowacki odszedł do Trabzonsporu, gdzie występował przez dwa sezony. W tym czasie rozegrał 33 mecze w tureckiej lidze, a także w europejskich pucharach, w tym między innymi sześć razy zagrał w Lidze Mistrzów. Teraz piłkarz wraca do drużyny Białej Gwiazdy. „Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze kiedyś tu wrócę, nie wiem, w jakiej roli, ale mam nadzieję, że będzie mi dane wrócić tutaj do Wisły” – mówił dwa lata temu Głowacki, żegnając się z Wisłą. Dziś jego marzenie się spełnia. „Głowa”, witamy z powrotem w Wiśle! Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 To teraz Kosowski, Frankowski, Zieńczuk i Dudka Cytuj
Gość Oran Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Akurat Franek i Zieńczuk to chyba były by jakościowe duże wzmocnienia ;p Ale głowacki, ja pie.rdole ;/ Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 @Bartg zapomniałeś o Brożkach i Baszczyńskim @Oran: o ile Głowa się nie połamie to powinien reprezentować wyższy poziom niż taki Czekaj/Jaliens/Diaz/Bunoza Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Przecież Paweł Brożek mówił ostatnio, że chętnie posiedziałby na trybunach Wisły zamiast Celticu. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 @Bartg zapomniałeś o Brożkach i Baszczyńskim @Oran: o ile Głowa się nie połamie to powinien reprezentować wyższy poziom niż taki Czekaj/Jaliens/Diaz/Bunoza to już wole mariusza "strace mistrzostwo" jopa, bo on popełnił jeden błąd Głowacki to kopalnia błędów, Czekaj za to trochę pogra i może być dobrze, bo problem nuneza pewnie zniknie (nuneza wpuszającego na mine). Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 (edytowane) @Bartg zapomniałeś o Brożkach i Baszczyńskim @Oran: o ile Głowa się nie połamie to powinien reprezentować wyższy poziom niż taki Czekaj/Jaliens/Diaz/Bunoza to już wole mariusza "strace mistrzostwo" jopa, bo on popełnił jeden błąd Głowacki to kopalnia błędów, Czekaj za to trochę pogra i może być dobrze, bo problem nuneza pewnie zniknie (nuneza wpuszającego na mine). Głowacki kopalnią błędów? Nie oglądałem jego meczy w Trabzonie, ale pamiętam że gdy jeszcze grał w Wiśle to nie często zdarzały mu się błędy, za to miał z tym problem w reprezentacji e: literówka Edytowane 26 maja 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 OFICJALNIE: Wisła Kraków wypożyczyła na rok napastnika z Hondurasu Romella Quioto - poinformował na swojej stronie internetowej klub piłkarza CDyS Vida. W umowie zawarto także opcję pierwokupu. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Michał Miśkiewicz został nowym zawodnikiem Wisły Kraków. Bramkarz podpisał z krakowskim klubem kontrakt, który obowiązuje do 30 czerwca 2014 roku. Miśkiewicz urodził się 20 stycznia 1989 roku w Krakowie. Swoją karierę zaczynał w Kmicie Zabierzów. Na początku sezonu 2007/2008 podpisał kontrakt z drużyną AC Milan. Przez kolejne dwa sezony młody bramkarz grał w młodzieżowym zespole Rossonerich. W lipcu 2009 roku został wypożyczony do Chievo, jednak i tam nie zdołał przebić się do pierwszego składu. Rok później polski zawodnik przeszedł do czwarto ligowego Crociati Noceto, skąd ponownie został wypożyczony, tym razem do FC Südtirol-Alto Adige, grającego we włoskiej trzeciej lidze. 23-letni bramkarz w połowie maja trafił na testy do Wisły. W barwach Białej Gwiazdy Miśkiewicz rozegrał dwa mecze sparingowe: z Widzewem Łódź (0:0) oraz z Podbeskidziem Bielsko-Biała (2:2). „Przychodzę tutaj z zamiarem podniesienia swoich umiejętności. Jestem jeszcze młody, bo mam 23 lata i tak naprawdę nigdzie jeszcze nie zaistniałem. Mam nadzieję, że Wisła da mi dużo, a ja dam dużo Wiśle” – powiedział po podpisaniu 2-letniej umowy Michał Miśkiewicz. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 23 lata, czyli typowy młody zdolny polski piłkarz ;] Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 może coś z niego będzie btw. Stan Valckx nie jest już dyrektorem sportowym Wisły Kraków. Holender zakończył dwuletnią współpracę z klubem. Valckx do Wisły trafił w sierpniu 2010 roku. W klubie odpowiedzialny był nie tylko za transfery, ale także za dział skautingu i stworzenie systemu szkolenia pracy z młodzieżą. Wisła Kraków SA pragnie podziękować Stanowi Valckxowi za współpracę z klubem, za profesjonalizm w wypełnianiu obowiązków dyrektora sportowego oraz życzy powodzenia w dalszej działalności. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Daniel Sikorski został nowym piłkarzem Białej Gwiazdy. Napastnik podpisał roczny kontrakt z możliwością przedłużenia o kolejne dwa lata. Sikorski urodził się 2 listopada 1987 roku w Warszawie, ale karierę piłkarską rozpoczynał w Austrii, dokąd przeprowadzili się jego rodzice. W sezonie 2005/2006 trafił do Bayernu Monachium, gdzie występował w drużynie rezerw. W 2010 roku, po wygaśnięciu jego kontraktu z niemieckim klubem, napastnik związał się trzyletnią umową z Górnikiem Zabrze. W barwach zabrzańskiej drużyny rozegrał 26 meczów i strzelił 6 goli. Rok później piłkarz trafił do warszawskiej Polonii, jednak sezonu 2011/2012 nie zaliczy do udanych. W czerwcu Sikorski za porozumieniem stron rozwiązał kontrakt z Czarnymi Koszulami. Zawodnik ma również na koncie występy w młodzieżowych reprezentacjach Austrii. W Wiśle Kraków Daniel Sikorski będzie grał z numerem 23. Edytowane 25 czerwca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Sikorski :rofl2: :rofl2: http://www.youtube.com/watch?v=jnJRbhSSnD8 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Patryk Małecki odchodzi do tureckiego Eskişehirspor Kulübü. Po dzisiejszych negocjacjach w klubie dowiedzieliśmy się, że trener Probież nie widzi Małego w drużynie i jego szanse na grę w Wiśle są nikłe. Po tym spotkaniu zawodnik zdecydował się odejść z Reymonta. Małecki dogadał się z tureckim klubem nazywanym "Czerwone Błyskawice" , i już dziś wylatuje z Krakowa w stronę Turcji. Jeszcze dziś na naszej stronie przeczytacie ekskluzywny wywiad z Patrykiem. Przypomnijmy, że "Mały", debiutował w Wiśle sześć lat temu, rozegrał w naszych barwach 166 spotkań i strzelił 29 bramek. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Sergei Pareiko właśnie podpisał nowy kontrakt z Wisłą!Umowa będzie obowiązywała przez najbliższy sezon i może być przedłużona o kolejny rok dużo się dzieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi