Daffy 10 546 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 No i git dawno żadnej wojny kibiców z klubem nie było, tyle że w Krakowie to oznacza, że zaraz ktoś zaatakuje maczetą Bednarza, albo spali mu samochód. Fajnie, ze kolejne stowarzyszenie kibiców uważa się za ważniejsze od klubu, działaczy czy trenera Podobny przykład jak w Zawiszy, ultrasi woleliby grać w 4 lidze na pastwisku, byleby klubem rządzili "ich" ludzie, nieważne, ze Smuda wyciągnął z tego zespołu więcej niż ktokolwiek przypuszczał i że pewnie latem Wisła zagra w el. Ligi Europy, lepiej jakby na stadionie płoneły race, trenerem był Małecki, obrażano kogo się da, wywieszano super patriotyczne oprawy, a Wisła broniła się przed spadkiem. Chyba jestem za stary, żeby to ogarnąć. tez nie kumam tej chorej polityki ultrasow i ich nainterpretacji patrityzmu i barw klubowych w mysl zasady "klub to my, a nie wy". Nie dosc, ze nasza liga to totalna mizeria na ladnych ale pustych stadionach to jeszcze kibice ida na wojne z klubami bo ktos ma czelnosc powiedziec publicznie, ze racowiska rzucane na murawe sa zle. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Kiedyś było na trybunach więcej zadym, wjeżdżały Stary i armatkami pacyfikowały tłum, ale jednak cały doping, oprawy i cały klimat kibicowania obracał się wokół klubu, drużyny, meczy i wyników, a nie walki z lewakami, systemem, pzpn, uefa i modern football. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Informacyjna Agencja Radiowa poinformowała, że policja rozważa złożenie wniosku do sądu o delegalizację Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków. Zdaniem małopolskiej policji członkowie stowarzyszenia odpowiadają za zakłócanie porządku na trybunach, odpalanie rac i stwarzanie zagrożenia dla innych osób. IAR informuje także, że policja rozważa również wniosek o odebranie koncesji restauracji "U Wiślaków". Na początku meczu z Ruchem Chorzów z terenu sąsiadującego z restauracją odpalone i wystrzelone zostały race w kierunku stadionu. na podstawie: polskieradio.pl tak jak te wszystkie wojenki na lini klub-kibice mam gdzieś, tak zamknięcie restauracji byłoby nie fajne :< ktoś się mocno zawziął na skwk Cytuj
Ore 188 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Informacyjna Agencja Radiowa poinformowała, że policja rozważa złożenie wniosku do sądu o delegalizację Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków. Zdaniem małopolskiej policji członkowie stowarzyszenia odpowiadają za zakłócanie porządku na trybunach, odpalanie rac i stwarzanie zagrożenia dla innych osób. IAR informuje także, że policja rozważa również wniosek o odebranie koncesji restauracji "U Wiślaków". Na początku meczu z Ruchem Chorzów z terenu sąsiadującego z restauracją odpalone i wystrzelone zostały race w kierunku stadionu. na podstawie: polskieradio.pl tak jak te wszystkie wojenki na lini klub-kibice mam gdzieś, tak zamknięcie restauracji byłoby nie fajne :< ktoś się mocno zawziął na skwk Nie wierzę. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Brawo Łukasz! mam nadzieję że Burliga wyleci z klubu tak samo jak wyleciał Łobodziński gdy był podejrzewany o udział w handel meczami w Zagłębiu Lubin. ciekawe czy ilość żółtych kartek jakie zdobył w tym sezonie jest związana z tym że stawiał na pewniaki Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) ciekawe czy cos obstawil na dzisiejsze ruch-wisla btw nie kumam jak te grajki/sedziowie musza byc tepi chodzac osobiscie do bukow i ryzykowac wpadke zamiast wysylac swoje konkubiny/rodzine Edytowane 19 maja 2014 przez Ficuś Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Inteligencja to on nigdy nie grzeszyl. To on wparowal na chate Skorży przez balkon. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) ciekawe czy cos obstawil na dzisiejsze ruch-wisla btw nie kumam jak te grajki/sedziowie musza byc tepi chodzac osobiscie do bukow i ryzykowac wpadke zamiast wysylac swoje konkubiny/rodzine na weszło opisali to trochę z perspektywy uzależnionego (co jak co, ale mają tam doświadczenie z ekstremalnymi przypadkami - Iwan i Kowalczyk) jak jesteś uzależniony od czegoś to się z tym ukrywasz, Burliga słynął z tego że sporo czasu spędzał w kasynach (przez co ma kosmiczne długi, niekoniecznie w bankach). wyobraź sobie że dziewczyna/matka/ojciec/brat prosi Cię regularnie żebyś poszedł postawić kupon za większe pieniądze, w końcu powiesz im że nie będziesz im pomagał wy(pipi) kolejnej sporej sumki w błoto, wtedy zaczną chodzić sami i to tak żebyś Ty o tym nie wiedział. pewnie postawił na Ruch - Wisła (1) na kursie 2.35 bo przegrana na wyjeździe to w zasadzie pewniak w tym sezonie btw. podobno Jankowski ma przejść po sezonie do Wisły Edytowane 19 maja 2014 przez ofsajd Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 chociaż mógł ubrać czapkę i jakieś okulary ze śmiesznym, doklejanym, sztucznym wąsem. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 jutro ma się odbyć prezentacja nowego sponsora, nieoficjalnie ma nim zostać Fortuna, z którą rozmowy prowadził Burliga Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Nawet nowe logo na koszulki wyciekło Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 w przyszłym sezonie prawdopodobnie po raz pierwszy od niepamiętnych czasów w Wiśle będzie więcej niż jeden napastnik, w zeszłym tygodniu podpisali Jankowskiego z Ruchu, a dzisiaj podpisali z Pawłem Brożkiem nowy kontrakt na 2 lata. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 a podobno w Wiśle nie ma młodzieży, za to Lech i Legia mają cudowne akademie... półfinał Centralnej Ligi Juniorów: Wisła 5-1 Lech, sędzia naoglądał się chyba za dużo MŚ, bo odgwizdał przynajmniej 4 spalone których nie było, po których młodzi Wiślacy wychodzili sam na sam z bramkarzem. skrót: Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 No Wisła troche zamiotła CLJ, wygrywając drugi mecz finałowy z Cracovią 10:0. Z tej okazji pierwsza drużyna postanowiła ściągnąc Macieja Sadloka :D Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) jak to wczoraj przeczytałem (o podpisaniu Sadloka) to myślałem że to jakiś głupi żart, swoją drogą Szewczyk podpisał kontrakt z Ruchem więc wymiana zawodników trwa w najlepsze a wynik rewanżowego meczu w finale CLJ to jakiś kosmos i bardzo dobrze niech pasiaste od młodego znają swoje miejsce w szeregu Edytowane 27 czerwca 2014 przez ofsajd Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 sadlok cwaniak - wrocil do ruchu bo ruch dal mu druga szanse z polonii, mial praktycznie najwiekszy kontrakt w zespole, prawie caly sezon leczyl kontuzje podkreslajac jak jest wzieczny klubowi, sezon sie konczy, on zdrowy i ucieka do wisly Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Raczej nikt u Was nie powinien za nim płakać Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 słaby photoshop http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/bednarz_moje_stanowisko_sie_nie_zmieni/ Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 słaby photoshop http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/bednarz_moje_stanowisko_sie_nie_zmieni/ Sorry, umarłem widząc, że to nie jest fake Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 o dziwo pokazał się wczoraj z bardzo dobrej strony, szczególnie w ofensywie. bardzo cieszy mnie 15min Zająca w końcówce, chłopak wyszedł bez spiny, oddał jeden groźny strzał po którym Wisła dostała rzut rożny. mam nadzieję że stopniowo będzie dostawał coraz więcej czasu, bo wczoraj w 15min pokazał więcej niż Boguski przez 75... Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 łysa pała przymierza się do zmiany pracy, sprzątanie idealnie do niego pasuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi