Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 589
  • Wyświetleń 75,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

Masakryczne dno, niżej upaść się nie da, najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify

• przeraża mnie ta odsłona xD może przenieście ten temat do gier wyścigowych :D :d :D godny konkurent dla Gran Turismo Sport   to jest czyściutki arcade, osobiście po kilku meczach nazywam to Janusz 1

• Matriks_1111
    Matriks_1111

No dobra, ale wyprostujmy kilka kwestii, bo mam wrażenie, że oglądaliśmy ten sam filmik, a każdy zrozumiał coś innego. Drop z paczek to średnio 2-2,5 ikony na 1 mln FP - nie jest to za dużo, biorąc po

Opublikowano

Znów wygrać drafta... mam nadzieje ze offline ich będzie satysfakcjonowało

Wątpię. Raczej zakładałbym, że tylko online. Ogólnie trofea w FIFA to jakaś porażka...

Opublikowano

z racji tego, że późno wydają demo, będzie ono odzwierciedlać gameplay pełnej wersji? Ostatnimi laty było tak, że demo było jakieś mulaste, dziwnie się grało, a w pełniaku rozgrywka była szybsza i jakaś taka bardziej miękka. Zmieniło się coś w tej kwestii?

Opublikowano

Zawsze demo jest mniej wiecej 2 tyg przed premiera i..zazwyczaj jest lepsze. Krupek jest przykladem dlaczego fulla zmieniaja bo prawda taka, ze zdecydowana wiekszosc graczy w Fifie woli arcade. Dlatego demo dla hardkorow a potem full dla wszystkich (bo ci pierwsi kupia tak czy inaczej)

Opublikowano

No ja już ze 3 lata nie kupowałem, teraz planuję, bo pograłbym w jakąś piłę. Obadam jeszcze PESa, choć w ostatnich latach w ogóle mi nie podchodził.

Opublikowano

Kilka dni temu o tym dyskusja była, jest tak jak Szakalek mówi. Demko bardzo spoko, a w fullu skupiają się niestety na większości graczy fify, czyli na daunach co zawsze wybierają Barcę/Real, a ich gra ogranicza się do grania długiej górnej lagi na dobieg. I do tego jeszcze dochodzi bardziej zarkejdowany gameplay w FUT i tak sobie myślę, że skoro w jednej FIFIE robią dwa różne gameplaye to mogliby zrobić i trzeci dla typów, którzy wolą realizm, wszyscy byliby zadowoleni.

Też w tym roku wracam do Fify i pewnie będę cisnął w ten Ultimate Team dla daunów. Cały czas zastanawiam się czy robić skład Premier League, czy serie A. Liga, którą oglądam co tydzień vs skład w którym zmieszczę ~4 Polaków. No, ale skoro Krychowiak poszedł do WBA to chyba jednak padnie na PL.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Będzie trial w EA Access czy nie skoro teraz trzymają z Sony ?

Edytowane przez funditto

Opublikowano

No ja już ze 3 lata nie kupowałem, teraz planuję, bo pograłbym w jakąś piłę. Obadam jeszcze PESa, choć w ostatnich latach w ogóle mi nie podchodził.

Sprawdź oba dema, mi po Pesie 2018 kompletnie się nie chce wracać do plastusiowej i schematycznej FIFY 17 ale fajnie by było jakby 18 coś wprowadziła nowego. 

FUT to rak, tylko sezony. 

Opublikowano

To samo mam. Tak pes zaskoczył, ze szok. Poprzednie edycje mi sie nie podobały, grałem w Fife z koniecznosci, a czasem był rok bez piłki

Opublikowano

Dzisiaj i jutro sporo materialow moze wyjsc, jest przeciek z kolejna legenda ikona:

gF2bVqpgIIwh39MFJa7XEqu9pytP6pEDLMkUtxAK

We wtorek demo na 99.9%, a web app rusza 20ego :D 

Opublikowano

preorderowe pudełka też leżą od jakiegoś czasu w sklepach, wygląda na to że Ronaldo edition wydadzą 26ego

nie chciałem wydawać na tasiemca więcej niż potrzeba ale pewnie 26ego nadejdzie kryzys ;) i się złamię ;)

Opublikowano

To nie jest tasiemiec. Wybieram w tym roku PESa, ale prawda taka ze jak lubisz piłki konsolowe to taka Fifa 17 jest zupełnie inna gra niz 16. Nie tylko sklady sie zmieniaja. Ja osobiscie wolałem 16, a wiekszosc woli 17.

Z demem dziwna sytuacja, dawno powinno byc ogloszone. EA chyba cos sie boi tego PESa.

Opublikowano
  • Autor

To samo mam. Tak pes zaskoczył, ze szok. Poprzednie edycje mi sie nie podobały, grałem w Fife z koniecznosci, a czasem był rok bez piłki

Co to ten pes? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Opublikowano

Gra piłkarska, której poziomu fifa nigdy nie osiągnie :potter:

Opublikowano

To taka gra w ktorej jak grasz online to nie przegrywasz/ wygrywasz bo handicap.

Dajcie znac jak bedzie demko w Nowej Zelandii na ps store

Opublikowano

tak prawda, fifa to drewno jak skur.wysyn, nie wiem jak mozna w to grac