Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A ja bym chcial trzecia pozycje na rynku, srednio mi sie podoba w jaka strone skrecily obie, ewentualnie hipotetyczna odslona robiona przez ea i konami

• Odpowiedzi 589
  • Wyświetleń 75,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

Masakryczne dno, niżej upaść się nie da, najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify

• przeraża mnie ta odsłona xD może przenieście ten temat do gier wyścigowych :D :d :D godny konkurent dla Gran Turismo Sport   to jest czyściutki arcade, osobiście po kilku meczach nazywam to Janusz 1

• Matriks_1111
    Matriks_1111

No dobra, ale wyprostujmy kilka kwestii, bo mam wrażenie, że oglądaliśmy ten sam filmik, a każdy zrozumiał coś innego. Drop z paczek to średnio 2-2,5 ikony na 1 mln FP - nie jest to za dużo, biorąc po

Opublikowano

O tez bym chciał. Licencje to nie problem, mozna i bez nich skoro zablokowane sa, patchmakerzy by załatali modami.

Czaicie piłke od 2k? Choc pewno od razu by nie wyszła super, ale z czasem..

Opublikowano

Czaicie piłke od 2k? Choc pewno od razu by nie wyszła super, ale z czasem..

No właśnie nie czaję, w ogóle.  W całej ekipie, której początki sięgają pierwszych edycji na Dreamcasta, nie ma ani jednej osoby, która ma coś więcej wspólnego z piłką nożną. Etyka i jakość pracy znana z serii NBA, miałaby się nijak do ewentualnej gry związanej z absolutnie nową dyscypliną.

Piłka od 2K sprowadzałaby się do tego, że wydawca zakłada nowe studio i przyciąga do siebie weteranów, a więc ludzi związanych z Fifą i PESem i daje pieniądze na potrzeby całej, nowej i niezgranej ekipy ludzi.

Nowa gra futbolowa może więc powstać u dowolnego wydawcy i - jak pokazują zamierzchłe próby - skończyć się prawie oczywistym fiaskiem, ja tam nie życzę tego nikomu, nawet Activision.

Opublikowano

jedynie co 2k by mogli zrobic to pilkarska wersja mycareer, gdzie bysmy trenowali nasza postac w ala fifa street swiecie online

Opublikowano

Lol co sie stało? Czy to info o demi to oficjalne było?

Edytowane przez Szakalek

Opublikowano

Tak bylo, wystarczy wejsc na ich twittera.

Dodatkowo jest sporo nowych materialow juz na yt z fulla

Opublikowano

Czy coś wiadomo na temat zestawów xo z cyfrową wersją gry? Zawsze można było przy okazji sprzedaży takiego zestawu kupić cyfrę za dobrą cenę.

Opublikowano

Teraz bundle są z PS4 i Fifą.

Opublikowano

Ciekawe ocb, nie ma wciaz na Store w Nowej Zelandii.

Opublikowano

No i nie bedzie bo tak jak rok temu wyjdzie wszedzie o tej samej porze  :sorcerer:

Opublikowano

Nie bedzie dzis? Co te EA odpier.dala

Edytowane przez Szakalek

Opublikowano

Bydzie pod wieczór

Opublikowano

Ja (pipi)e ale wy niecierpliwi. Bylo info ze demo dzisiaj to bedzie dzisiaj.

DJiUBDhXkAAiy3r.jpg

Wystarczy przejrzec twittera pod hasztagiem #fifa18demo. Juz sie pojawia np na us store, ale nie da sie pobrac, ma byc o 19 naszego czasu

Opublikowano

Na FB profil FIFY wrzuca wszystkie posty o FIFIE 18 o 19 (+/- 3 min) wiec może o 19 wrzuca posta ze demo już jest dostępne.