popi_91 0 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Te web app to jest co samo co Fifa 17 Companion od EA na androida? Bo ja w sklepie play nie widzę takiej apki dla Fify 18. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Nie, companion startuje w późniejszym okresie, teraz jest dostępne przez www. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 21 września 2017 Autor Opublikowano 21 września 2017 Companion jutro ma być. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 A w ea access już jest czy dziś ma być? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Recka na portalu ppe 9/10 :) Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ale ten filmik powyżej to jakaś beka, w żadnej Fifie nigdy w życiu mi się coś takiego nie zdarzyło. Na tej podstawie to faktycznie do du.py ta FIFA Nie zdarzylo ci sie biec z pilka? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 21 września 2017 Autor Opublikowano 21 września 2017 Jest już w Access :) Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 co za bezsens, żeby skorzystać z web app trzeba mieć już fifę 18, ehh co za (pipi) Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 No wlasnie ze nie. Webapp dziala normalnie, problemy sa z rynkiem. Niektorym dziala, innym tak jak mi nie dziala i nie wiadomo o co chodzi. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 U mnie jest komunikat żebym coś kliknął w menu gry. W Fifę 17 grałem z miesiąc temu, więc powinno banglać :/ Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ja na PS4 grałem ostatnio w październiku 2017 i śmiga. A na XO wczesną wiosną i też działa. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 może chłopak nigdy nie grał w piłke naprawdę i nie wie, że nie wygląda to tak o co chodzi z tym gifem? co tu jest czego nei bylo wczesniej? Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ciekawe jak pełna wersja względem dema, bo oceny dostaje bardzo dobre, nawet lepsze od PES18... Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Z ciekawości opłaciłem Ea Access, zaraz siadam i zobaczę jakie zmiany w pełnej wersji... Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Panowie pytanie mam. Czy to co jest teraz w EA Access to już ta wersja która za tydzień będzie w sklepach ? To jest jak this is football z PSX. Niech mi ktoś powie że to tylko żart taki ze strony EA wygląda to trochę jak mecze które lecą u bukmacherów na telewizorkach. Oceniam wersję Xbox one. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Podpinam sie pod pytanie, to jest finalna, pełna wersja gry w tym Access? Online takze mozna grac? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Finalna, ale pewnie będzie patch na premierę, który zmieni w jakimś stopniu rozgrywkę. Tak było rok i dwa lata temu. W mojej ocenie nie były to zmiany na plus. Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Co jak co, ale takie filmiki z FIFY uwielbiam. Dzięki ci EA za system fizyczny. https://www.youtube.com/watch?v=R7IJRz90tG4 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ciekawe jak pełna wersja względem dema, bo oceny dostaje bardzo dobre, nawet lepsze od PES18... 84 dla PESa vs 83 dla FIFY pomijam już fakt, że recenzują to totalne lebiegi, które pograją chwile w pare trybów offline i tyle z recenzji gry. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ciekawe jak pełna wersja względem dema, bo oceny dostaje bardzo dobre, nawet lepsze od PES18... 84 dla PESa vs 83 dla FIFY pomijam już fakt, że recenzują to totalne lebiegi, które pograją chwile w pare trybów offline i tyle z recenzji gry. Ale ja nie patrzę na MC czy GameRankings, mam swoje wytypowane strony, no i jak narazie FIFA wypada trochę lepiej, czyli bardzo dobrze. Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Na początek w FUT web appie wpadło z paczki: http://www.futhead.com/18/players/8554/danilo-pereira/ Może być niezły start. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Mnie jak zwykle nic nie leci :( Porobię trochę SBC i przemielę szrot z paczek, to może coś się uda wydropić, ale na razie jak co roku zaczynam miernie... Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Dla mnie zart, jeszcze nie zakupilem a juz mnie zaczyna ten fut w(pipi)iac patrzac co mi wypadlo gdzie max ovr dostalem 81 u jakiegos noname'a;D Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Trochę mi szkoda, że do jakiego tematu ostatnio nie wejdę, wszędzie jest jeden wielki przesadyzm. Wszyscy zawsze są po 2-óch stronach barykady i wszędzie próżno szukać wyważonych opinii na temat czegokolwiek. Społeczeństwo jest wk.vrwę podzielone i pełne żółci nawet w (pipi).anym temacie o FIFIE. Ale napiszę co sądzę o nowej FIFIE po demie bo zdecydowanie nie jest tak jak niektórzy piszą. Opinie po jednym meczu tylko świadczą z poziomem z jakim mamy do czynienia. Zacznę od minusów, żeby zakończyć w sposób pozytywny. 1. Prędkość. Myślę, że to nie jest tylko kwestia tego, że w FIFIE zawsze gram na najwolniejszej prędkości, ale jest za szybko. Jedna z niewielu rzeczy, z którymi się tutaj zgadzam z niektórymi. Mam nadzieję, że w fulu zostanie to poprawione, bo co roku demo z fulem się trochę różni. To moja największa obawa, że po zmianie w ustawieniach w pełnej wersji na wolną prędkość, dalej będzie za szybko. 2. Jak wyłączyć tą cholerną strzałkę? Zawsze minimalizuję HUD jak tylko się da, ale ta strzałka doprowadza mnie powoli do szału. 3. Drobne błędy techniczne i glitche, ale to jest domena każdego dema i nawet fulla. Zawsze od czasu do czasu zdarzają się jakieś błędy, ale nie rujnują one całkowitej rozgrywki. 4. Oświetlenie. Widać zmianę w stosunku do F17, ale niekoniecznie zawsze na lepsze. Oświetlenie na meczu na jednym z tych amerykańskich stadionów jest tragicznie sztuczne. Twarze są blade i nie wygląda to naturalnie. Oświetlenie na Santiago Berbabeu w nocy wygląda gorzej niż w poprzedniczce. 5. Nie tyle co zarzut co samej gry co do dema. Jest znacznie bardziej ograniczone niż rok temu. Nie da się zagrać ani dłuższej połowy ani zmienić pory dnia. Nic kompletnie. Co do pozytywów: 1. Jeszcze lepsza oprawa meczów. Cieszynki z kibicami, sposób wykonania tych blisko przy bandach. To jest jeszcze jeden poziom wyżej niż rok temu. Zmierza to w dobrym kierunku. 2. Animacje. Przecieram oczy ze zdumienia czytając co niektórzy wypisują. Jedna z największych zmian jest albo niezauważana celowo albo wyśmiewana, co zakrawa o żenadę. Prowadząc piłkę jesteśmy w stanie zmieniać kierunek znacznie bardziej naturalnie niż kiedykolwiek. Teraz animacje zmieniają się dużo bardziej naturalnie. Jeżeli ktoś tego nie widzi, co jest nawet odczuwalne po mikro zmianach na analogu to pozdro 600. Niech się nie zabiera wtedy za komentowanie. 3. Nowe oprawy ligi hiszpańskiej. Teraz do pełni szczęścia będzie brakować ligi włoskiej i Ligi Mistrzów. Zastanawiam się kiedy kończy się KONAMI umowa z CL bo najwyższy czas, żeby FIFA kupiła tą licencję. Już raz ją mieli, 10 lat temu ale woleli wydawać z niej osobną grę, która się nie sprzedała. Teraz EA ma trochę inną politykę na szczęście i mam nadzieję, że niedługo w nowej FIFIE pojawi się licencja Champions League. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi