II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ino po bulki do lidla poszedłem. :/ 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Fajne intro jest jak sie instaluje. Pozniej w menusach wlaczyla mi sie taka suszarka w Pro ze wylaczylem gre i ustalo w moment. Chyba sprzedam gierke jak ma to tak szumić mi jak odrzutowiec. XD Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Kobik, PES nie wystarcza? Czy to tak dla testów tylko i wracasz do PESa? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Obie mam bo calkiem dobrze w tym roku wyszlo w obu obozach. 2 Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Kupił ktoś na PC? O której oficjalnie ta premiera, bo gierki nie można zainstalować? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ja mam jak zwykle pecha w paczkach i mimo zrobienia kilku SBC dalej mam szrot w zespole Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 W tym pierwszym meczu z wolnego to każdemu się udaje strzelić do bramki, czy jednak to ja taki dobry jestem? Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) U mnie polecialo w trybuny ;) Ale juz w FUT mam 3 gole Shaqirim wrzucone w okienko. Edytowane 29 września 2017 przez BoryzPL Cytuj
emarios 1 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Nie mogę połączyć się z serwerami EA, trzeba mieć plusa jeśli chodzi mi tylko o połączenie a nie grę online? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 masakra co oni zrobili z bramkarzami, strzelam finesse jakimś brudem z 25metrów bramkarzowi ze składu TOTW, o co tu chodzi xD wpada wszystko, gra pod 5ciolatków? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Może trzeba zmienić poziom z początkującego na trochę wyższy? Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ustawcie sobie strzał pół asystę zamiast standardowej asysty i zobaczcie co się wtedy dzieje. Do samego końca oczywiście sterujecie analogiem tak jakbyście kierowali piłką. W grze online oczywiście. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Gram tak od 16-tki już, także wiem o czym mówisz :P Aczkolwiek ma to zarówno swoje plusy jak i minusy, bo raz można zasadzić taką bombę, która się nadaje na bramkę roku, a innym razem poślesz piłkę w odległy kosmos Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 EA znowu dało doopy i nie można zapisaywać powtórek. Serio dla nich ogarnięcie tego i zrobienie narzędzia do zapsywania powtórek na wzór PES-a jest niewykonalne? Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Właśnie o to chodzi że w tym roku rzadko kiedy są trybuny. Zazwyczaj to pewny gol.Mówię o strzałach sprzed pola karnego, chociaż z też tak wchodzą. Kwestia podkręcenia analogiem. Mniej więcej 7/10 strzałów siedzi. Pytanie mam do ogarniających obronę. Jedynym wyjściem narazie jest L2 + pressing R1 i cofanie i skracanie kątów sterowanym obrońcą i czekanie na błąd? Jest coś innego? X i kwadrat nie działa. Jak trafimy na ogarniętego gracza manipulujacego L1 i prawą gałką z odpowiednim wyczuciem lewej to patrze jak napastnik przenika wrecz przez obronę. Jakieś rady na to ? Nowe techniki jakieś? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ja duszę kombinacją klasycznego odbioru kółkiem i L2 - jak na razie daje rade, choć stara zasada z 17-tki powrót pomocnikami/napastnikami do obrony daje radę. Choć nie zagłębiałem się jeszcze we własne taktyki, ale zapewne odpowiednie ustawienie suwaków też powinno pomóc w ogarnięciu zagrań w defensywie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 EA znowu dało doopy i nie można zapisaywać powtórek. Serio dla nich ogarnięcie tego i zrobienie narzędzia do zapsywania powtórek na wzór PES-a jest niewykonalne? Ja w ogole nie wiem co to za moda jest na ogladanie, zapisywanie i udostepnianie powtorek. Wy sie pozniej trzepiecie pod to czy jak? Obejrzec jak czlowiek z godnoscia raz, drugi i zapomniec a nie pokazywac calemu swiatu, no bez jaj. Gram od wtorku i gra mi sie bardzo przyjemnie, ale dzisiaj nie da sie nic zrobic. Serwery yebly, jak to w premiere xD Rok w rok to samo, oni sie nigdy nie naucza. Co ciekawe skupilem troche kart z Metz i Salzburga z mysla o sbc o Mane. Dzisiaj weszlo. Kupione za 150, poszly za pare kola. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Słuchajcie może mi ktoś sprawdzić czy w wersji PS4 można normalnie tak jak w poprzednich edycjach dołączyć gościa do sezonów online i grać sezony we dwóch na jednej konsoli? Bo kumpel kupił na PC i mówi, że tam nie ma takien opcji. I mnie to zaniepokoiło. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 EA znowu dało doopy i nie można zapisaywać powtórek. Serio dla nich ogarnięcie tego i zrobienie narzędzia do zapsywania powtórek na wzór PES-a jest niewykonalne? Ja w ogole nie wiem co to za moda jest na ogladanie, zapisywanie i udostepnianie powtorek. Wy sie pozniej trzepiecie pod to czy jak? Obejrzec jak czlowiek z godnoscia raz, drugi i zapomniec a nie pokazywac calemu swiatu, no bez jaj. . No w fifie to zbedne to fakt xd Cytuj
rapen 4 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Słuchajcie może mi ktoś sprawdzić czy w wersji PS4 można normalnie tak jak w poprzednich edycjach dołączyć gościa do sezonów online i grać sezony we dwóch na jednej konsoli? Bo kumpel kupił na PC i mówi, że tam nie ma takien opcji. I mnie to zaniepokoiło. Z tego co widze to mozna bo wyswietla mi sie przy "SZUKAJ" Brak goscia ale nie mam jak sprwadzic bo nawet pada nie mam drugiego :P Ktos mi wytlumaczy jak to teraz jest z pucharami w sezonach? Bo wczoraj pisalo ze zamkniecie o polnocy i teraz znow liczy czas ze do konca 15h, tak dziwnie :P Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Mam pytanie- czy w trybie FUT dostaje się paczki lojalnościowe tylko zakładając konto przez web app czy również przez konsolę? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Co sie stało z prezentacja Bundesligi? Przecież chwalili sie ze przedłużyli kontrakt do 2021 albo 2022. W zeszłym roku tez na premierę nie było Premier League i potem dodali wszystko w łatce. Tutaj tez są takie plany? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Co mam zrobić żeby działał mi transfer markt w fut web app? Widzę jedynie komunikat, że aby odblokować mam kontynuować granie w fut w fifa18 no to gram i nie działa Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 (edytowane) Mi po okolo 30 meczach sie odblokowal btw kupilem Mbappe, Lacazette i Walkera, jak dostali otw to ich ceny niezle skoczyly, teraz juz gdzies ponad 100k na czysto jakbym ich sprzedal, a Laca od razu znika z rynku takze pewnie jeszcze podniosa mu widelki xd dodatkowo Kante kupiony wczoraj jak serwery mulily za 150k, dzisiaj juz prawilnie ponad 180 xd Ronaldinho czai sie za rogiem :D Edytowane 30 września 2017 przez schabek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi