Twarożek 26 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Fifa nie nadaje sie pod cpu Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Ciekawostka - chłopy z naszej reprezentacji grają mini-turniej w Fife 18 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 10 godzin temu, Twarożek napisał: Fifa nie nadaje sie pod cpu Dlaczego ? Prócz gry kanapowej tak rozgrywam ligi i MŚ i bawię się świetnie Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 @Kalel granie na botach na nowym systemie obrony jest slabe - mozesz w ustawieniach zmienic na stary system, trzymac kwadrat + kolko i miec przejeta kazda pile. Ja gram duzo PvP i z botami i zawsze na boty zmieniam na stary system. Co do obrony w grach z graczami to sa rozne strategie. Ja generalnie gram tak, ze przelaczam sie na pomocnika i wracam nim zeby wzmocnic krycie a obroncow zostawiam na pastwe sztucznej inteligencji - i w gruncie rzeczy dobrze sobie radzi z odbiorem Cytuj
Ölschmitz 1 522 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 ktos wie jak sciagnac tego triala fify 18 na ps4? Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Właśnie bo się coś nie da. Na Xboxie ponoć można spokojnie pobierać Cytuj
czapa 674 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Pobieram właśnie bezpłatne demo na ps4 - rozmiar 54 gb wiec chyba jednak sie da Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Ze znajomym nie mogę grać przez neta. Jak korzystam z jego zaproszenia to chwilę się ładuje i wyskakuje informacja "utracono połączenie z przeciwnikiem". On ma to samo. Twierdził, że przetestowanie połączenia z siecią może pomóc, no ale nie pomaga. W Fortnite gramy bez problemu, ale musimy korzystać z chatu w grze, bo na imprezie jakiś błąd z natem wyskakuje. Coś trzeba pozmieniać w ustawieniach w Fifie, albo samej PS4? Kilka miesiecy temu normalnie z nim grałem skladami z fut Cytuj
Gość kufir Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Odpalam sezon on line gram moim ulubionym klubem z moja formacja ktora mam zapisana. W oczekiwaniu na przeciwnika ta formacja jest wyświetlona. Odpalam gre z przeciwnikiem i mam inny sklad i formacje. Czemu ? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Gdzie można włączyć trening gdzie na bramce stoii bramkarz a zawodnik moze robic trening dowolny bez ograniczenia czasowego ? Cytuj
Wredny 9 597 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 Z racji ogólnego hype'u na mistrzostwa świata sprawiłem sobie nową FIFĘ, głównie przez ten darmowy dodatek z rosyjskim mundialem. Oprawa super, piłkarze, którymi się zajęto (face scan) wyglądają świetnie, a wszelkiego rodzaju "cut-scenki" robią wrażenie i klimacik... Gorzej z samym gameplayem - to ciągle ta sama FIFA, co 4 odsłony temu - piłkarze tak samo śmiesznie przebierają nóżkami, bezwładnie ślizgają się po murawie, brak im ciężaru i masy własnej, w obronie pięknie schodzą z drogi atakującemu... Można do tego przywyknąć i nawet przyjemnie spędzić trochę czasu, ale z ciekawości ściągnąłem sobie przed chwilą PES2018 Lite i rozegrałem jeden mecz towarzyski... Tu idealne jest wszystko to, w czym kuleje FIFA - animacja zawodników, ich sposób poruszania się, przyjęcia strzały, jak grają i zagrywają naciskani przez obrońcę, ogólnie tempo rozgrywki, budowanie akcji... Oczywiście FIFA wygrywa tam, gdzie kuleje piłka konkurencji, czyli w olbrzymiej liczbie licencji (a w przyszłym roku kolejna rzecz zostanie przejęta przez EA). Ech... szkoda, że to tak musi wyglądać - gra idealna pod względem gameplayowym, powoli staje się szkieletem pod względem zawartości, a z kolei przepakowana pod tym względem FIFA, gemeplayowo ssie pałę - fuzja tych marek byłaby najlepszym, co się mogło fanom konsolowej piłki przydarzyć, a tak zawsze trzeba wybierać mniejsze zło. Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Chciałby może ktoś pomoc w trofeach ? dwóch trofki w WK mi brakuje Cytuj
Manor 645 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Nie wiem czy to jakieś duże osiągniecie, ale po ponad 700 meczach udało się w końcu do 1 ligi awansować w sezonach online 1 Cytuj
l33t 133 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Raz w życiu tam wszedłem. Jak szybko awansowałem, jeszcze szybciej spadłem... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 Wczoraj rozegrałem kilka meczów ligowych w naszej Ekstraklasie. Na Klasie Światowej strasznie ciężko o dobry wynik Chyba trzeba obniżyć loty na Zawodowca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi