kes 1 462 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 FIfa opóźniona Prędzej mi kaktus na ręku wyrośnie. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 Demo na Xbox 15 września. Pojawiła się zakładka. Dziwna data bo to piątek... Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Czemu dziwna? Akurat ludzie będą się w weekend zagrywać ;) Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 września 2017 Autor Opublikowano 1 września 2017 Bo przez 9 ostatnich lat było we wtorek lub w środę :) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Na xboxie juz niby mozna pobierac fulla Na ps store pokazuje mi ze dopiero od 24ego Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Ke? Na ciul udostępniać grę miesiąc przed jej premierą? :D Ktoś jeszcze na modemie pobiera czy jak? :D Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Bo ja wiem? Sciagnie sie i po sprawie. Nie trzeba myslec. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 To jak mozna gre pobrac to jakis hakier nie jest w stanie tego otworzyc? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Skoro dotychczas nikt ani PS4 ani XONE nie złamał to szczerze watpię ;) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Niezle pompuja w tym roku Huntera. W sumie to dla mnie najnudniejszy tryb, nawet nie dokonczylem go ale widac ze innym podpasowal. Jest tez filmik z wiekszoscia zmian z kariery: Ja tam jak co roku czekam w zasadzie tylko na ultimate team. OTW na ten sezon niezle sie prezentuja, w 17stce niezle mozna bylo zarobic na tym (grafika nieoficjalna) Ciekawe tylko czy dodadza jeszcze jakies legendy Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 W tym trybie dalej będzie inny gameplay niż "normalnie"? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Na pewno, pytanie czy gameplay choć trochę się będzie różnił od poprzedniej edycji xD Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Tzn. że w UT co roku gra się podobnie?! Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Na pewno, pytanie czy gameplay choć trochę się będzie różnił od poprzedniej edycji xDw PE pisza, ze sie bardzo różni. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Oby różnice nie wynikały z otwierania paczek na frosbite xD ciekaw jestem dema bardzo! PS. Kto tam recenzje sportowki teraz w Pe? Edytowane 3 września 2017 przez easye Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 To chyba Gruszczyk pisał. PeSa Roger pisze, Fife przewaznie Soq, raz Walkiewicz pisał Ale przyznam, ze oni maja niestety recenzje piłek dla Januszy. Opisuja tryby gry i nowosci w oprawie i tyle w zasadzie Gruszczyk pisze, ze Fifa sporo zmienia. Na plus, ze jest duzo wolniej i taktyczniej. Ale to sie zmieni na minus bo EA ma innu target. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Gameplay ponoć przede wszystkim różni się jak chodzi o atrybuty fizyczne zawodników. Ponoć wyczuwalne mają być szybkość i zwrotność u małych i szybkich zawodników vs np. siła u umiejętność przepychania się tych postawniejszych. Tak naprawdę zmieniła się też ponoć fizyka samego generowania akcji, co wynika z samych usprawnień w fizyce gry. Choć to wszystko teoria i opisy tych, którzy grali w betę. Po pierwsze boję się patchy, które z gry mogą zrobić znowu cofnięcie do FIFY 16 oraz tego, że jak zwykle od lat beta to co innego, demo co innego, a full to już w ogóle kosmos :D Plus do tego jak dodamy zmiany w karierze vs. FUT, to już w ogóle robi się kolorowo ;) Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 (edytowane) To niestety proste. Fani hardcorowi wola symulacje,wolniejszy gameplay. Oni napewno sciagna demo a i o bete sie beda zabijac. Dla nich robi sie wolniejszy gameplay itd. A reszta woli arkwjd i to dla nich robi sie wersje na koniec wrzesni To niestety proste. Fani hardcorowi wola symulacje,wolniejszy gameplay. Oni napewno sciagna demo a i o bete sie beda zabijac. Dla nich robi sie wolniejszy gameplay itd. A reszta woli arkejd i to dla nich robi sie wersje na koniec wrzesnia Ja w tym roku biore PESa. Fife sprawdze kiedys, ale oczekiwałbym od niej jednego: przemodelowanwgo kompletnie gry na konsole. Tyle licencji itd a takie dno w grze na cpu. Edytowane 4 września 2017 przez Szakalek Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Od 16 FIFA cierpi na "idealność" zagrać jak chodzi o CPU. Zagraj nawet puchar z kompem to zobaczysz, że wraz z tym jak przechodzisz kolejne etapy eliminacji okazuje się, ze komp gra coraz lepiej mimo, że poziom trudności się nie zmienił. Inna sprawa, że statystycznie spora większość graczy zakupujących FIFĘ gra właśnie "na bota" :) Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Wiem o tym. Jak chciałem pograc w Fife z cpu to koniecznie stara obrona. Plus onnizałem cpu suwaki w kilku aspektach do..zera, co i tak niewiele dawało. Ja wiem, ze online ale sezon by sie rypło w Premierleague czy kariere w nizszych angielskich. Ale ilekroc probowałem to 5 meczy i rezygnowałem. Pod tym wzgledem chyba kazdy powie, ze lipa nieprzecietna. Mogli by z naprawy tego zrobic mocny ficzer na ten rok Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 Czemu Lewandowski mówi po niemiecku? :( Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 Wiem o tym. Jak chciałem pograc w Fife z cpu to koniecznie stara obrona. Plus onnizałem cpu suwaki w kilku aspektach do..zera, co i tak niewiele dawało. Ja wiem, ze online ale sezon by sie rypło w Premierleague czy kariere w nizszych angielskich. Ale ilekroc probowałem to 5 meczy i rezygnowałem. Pod tym wzgledem chyba kazdy powie, ze lipa nieprzecietna. Mogli by z naprawy tego zrobic mocny ficzer na ten rok Szczerze mówiąc CPU w grach piłkarskich woła o pomstę do nieba, tyczy się to też PESa. Powinni brać przykład z NBA 2k, tam akurat granie z kompem jest bardzo przyjemne. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 @UpCiężko jest kopiować Nba2K - ich A.I jest dalece bardziej rozbudowane, ale wszystkiemu sprzyja sam sport, koszykówkę da się bardzo ładnie opisać w różnych zaawansowanych statystykach, w lidze śledzone jest dosłownie wszystko, a ograniczona ilość zawodników zdecydowanie w tym względzie pomaga. To też seria gdzie nigdy nie było wielkich rewolucji, a ciągła ewolucja i totalna dominacja wyszły na plus (Nba Live w latach świetności nie miała startu nawet do najsłabszych edycji od 2k). W nadchodzącej odsłonie już w ogóle szykuję się dopracowane A.I, szczególnie w obronie (obrona P'n'R i P'n'P, switchowanie, obrona kontr), plus dochodzi jeszcze więcej tendencji w opisie gry danego zawodnika. To drugie przydałoby się w grach piłkarskich, ale ze względu na liczbę graczy i mniejszą powtarzalność zachowań, jest niemożliwe do wprowadzenia.W zasadzie tylko dwie gry sportowe stawiają jednocześnie na bardzo duży realizm w symulowaniu sportu i potrafią przekonać do siebie niedzielnych graczy: Nba2k i MLB od Sony (co prawda tylko tam gdzie baseball jest popularny, u nas i w EU to nikogo nie obchodzi).P.SBaseball to kolejny sport, który sprzyja statystykom, a więc ułatwia pracę koderom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi