Skocz do zawartości

Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

C39pGxa.jpg

Sequel Sun/Moon, na 3DSa. Tak jak żem myślał. Pokemony na Switcha za rok. Meh, odpuszczam, już się nagrałem w Poki na 3DSie.

Edytowane przez ragus
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niekoniecznie sequel, mówili coś o alternatywnej historii, wiec mozliwe, że to taka ulepszona wersja po prostu, tylko rozbita na 2 czesci dla wiekszego dymanka. Chyba ze wzorem BW2 dodadza jakies nowe lokacje itd itp, to okej. Moze nawet kupie bo Sun mam tylko w cyfrze, a fajnei by bylo miec najlepsze poki od lat w boxie. Chociaz i tak watpie, podobnie jak Ragi, ogralem sie juz w poki na 3Dsie

Opublikowano

A ja tam wbijam w nich za ten ruch, liczyłem na poki porządne na switcha albo poprawione sun/moon.

Opublikowano

Ale na konsole ktora pogonilem na rzecz nowej, walic takie nintendo mojego hajsu nie beda za to g.. mieli

Gość FunkYoSelf
Opublikowano

Sprzedawać dwa razy tą samą grę to za mało, trzeba ją sprzedać cztery razy. Strasznie zirytował mnie ten Direct, same odgrzewane kotlety. Ciekawe kiedy zapowiedzą Wind Wakera Deluxe?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy trailer

i garść informacji z http://www.mynintendo.pl/scenariusz-pokemon-ultra-sun-ultra-moon-okolo-razy-obszerniejszy-znanego-poprzednikow/ :

• Ohmori i Iwao podkreślają, że zmiany będą o wiele większe niż w przypadku Pokémon Emerald czy Platinum.
  • Skrypt jest aż dwa raz dłuższy niż w przypadku Sun i Moon.
  • Edycje Ultra nie są sequelami, a grami, których historia rozwija się nieco inaczej niż poprzednio. Dzieje się tak po pojawieniu się członków Ultra Recon Squad, co następuje na samym początku przygody.
  • Za pomocą Ultra Wormholes możliwe będą podróżne do różnych światów, także tych zamieszkiwanych przez legendarne stwory z innych generacji, na przykład Mewtwo.
  • W grze znajdzie się dodatkowy epizod dostępny po wpisaniu się do Hall of Fame.
  • Łapanie Pokémonów ma być łatwiejsze niż w Sun i Moon.

W sumie to zaczynam się jarać :notbad: