Skocz do zawartości

Playerunknown's Battlegrounds

teddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 8gb ramu tez nie pograsz, nawet na very low doczytywanie doprowadzi Cie do szewskiej furii a po wyladowaniu na ziemi gra potrafi sie zwiesic na 2 minuty. Do tego restart gry po kazdym meczu. 16gb w tej grze robi ogromna roznice.

Dobra bzdura.

gram z 8gb ramu i RAZ mnie wy(pipi)ało z meczu z powodu insuficient memory ale to po 2 h intensywnej gry w 3 :)  A i loadingi prawie zerowe i żadnych czkawek ale mam ssd 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

W kolejnym apdejcie między innymi dojdzie mglisty wariant pogodowy i karabinek Mini-14 jako pospolita broń do znalezienia byle gdzie.

DJLTkMrVwAMrRDg.jpg
Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Pogralem troche u kumpla i jestem zachwycony. Czekam na wersje na PS4.

Jest cos podobnego w tych klimatach na konsole Sony, bo nie widzi mi sie kupownie nowego pieca. Wiem ze TLOU podchodzi pod ten klimat, ale wolalbym cos innego!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

7103io1nKrL._AC_SX430_.jpg

12 Grudnia wychodzi PUBG na Xbox'a. Na razie tylko wersja preview, koszt 30$. Ciekawe jak przyjmie się na konsoli, na Steamie fenomen i miliony osób grających, ponad 16 milionów sztuk sprzedanych. Trochę się jaram, jako fan multiplayer'owej sieczki w GoW'a/Halo, z chęcią sprawdzę coś innego. I również co tak ludzi ciągnie do tego tytułu. Największy minus. 30fps'ów. Na XoX'ie też. 

Opublikowano

Ja biorę na bank lubie multiplayerowe strzelanie i jestem strasznie ciekaw tej pozycji, wielka szkoda odnośnie fps bo liczyłem ze jednak na koxie bedzie 60fps

Opublikowano

Fenomen, olbrzymia popularność, ale jak z każdą grą, nie każdemu przypasuje. Grę mam od pół roku i przegrałem w niej wg steam 23h. To mało jak na tytuł multi, szybko mnie znudziła. Choć na pewno jeszcze po jakimś większym update, spróbuję ponownie.

Opublikowano

no ale ta gra nie jest dobrze na pc zoptymalizowana. Mi zjada 8 gb ramu i po 2 h gry pod rząd wywala do pulpitu bo ramu brakuje :D  tylko na koksie może by osiągnęli 60 fps ale gry mają działać tak samo w multi na koksie i na zwykłym xbox one o mocy 6 letniego lapka :)

Opublikowano

nie grałem od wrzesnia xD jakoś tak inne gry były ciekawsze. Sprawdzę jak chodzi w środę lub czwartek. W każdym razie we wrześniu chodziło na moim kompie ok. Czasem klatkowało ale tylko w hubie przed rozgrywką

• 2 tygodnie później...