sprite 1 783 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Będzie grane na iPhone X Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tencent ma wydać też battle royale'a zwanego "Europa", który będzie darmowy. Widać kto chce opanować rynek tego typu gier :V Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Na x1x 60 fps!!! https://wccftech.com/playerunknown-xbox-gaming-60fps-xb1x/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Co wcale nie znaczy że na koksie będzie 60 klateczek. Jeśli nie osiągną na zwykłego XO takiej samej wartości to mogą zablokować na 30 obie konsole. Jakoś w to nie wierzę, że podzielą społeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 3 minuty temu, cithall napisał: Co wcale nie znaczy że na koksie będzie 60 klateczek. Jeśli nie osiągną na zwykłego XO takiej samej wartości to mogą zablokować na 30 obie konsole. Jakoś w to nie wierzę, że podzielą społeczność. Mam nadzieje ze nie beda sie ogladac na x1 i blokowac fpsy na koksie, jakos na pc ludzie graja na roznych ustawieniach i nikt nie placze, ze jeden ma 25, 60 czy 144 fpsy . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilradom1910 9 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mam nadzieje ze nie beda sie ogladac na x1 i blokowac fpsy na koksie, jakos na pc ludzie graja na roznych ustawieniach i nikt nie placze, ze jeden ma 25, 60 czy 144 fpsy .To nie jest tak czy się będą oglądać czy nie. W multi w grach na obu konsolach MUSI być ta sama liczba klatek. Jeżeli zwyklak da radę uciągnąć 60fps kosztem grafiki to koks taka wersję dostanie z wiadomo że lepszą grafą, jeżeli nie to będzie lock na 30fps i extra grafa na koksie. Niestety ale takie są skutki półgeneracji. W singlach natomiast mogą robić co im się tylko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 25 minut temu, JuanMag napisał: Mam nadzieje ze nie beda sie ogladac na x1 i blokowac fpsy na koksie, jakos na pc ludzie graja na roznych ustawieniach i nikt nie placze, ze jeden ma 25, 60 czy 144 fpsy . Słusznie zauważyłeś, że na PC. Na konsolach takie praktyki nie mają miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) 18 minut temu, kamilradom1910 napisał: 43 minuty temu, JuanMag napisał: Mam nadzieje ze nie beda sie ogladac na x1 i blokowac fpsy na koksie, jakos na pc ludzie graja na roznych ustawieniach i nikt nie placze, ze jeden ma 25, 60 czy 144 fpsy . To nie jest tak czy się będą oglądać czy nie. W multi w grach na obu konsolach MUSI być ta sama liczba klatek. Jeżeli zwyklak da radę uciągnąć 60fps kosztem grafiki to koks taka wersję dostanie z wiadomo że lepszą grafą, jeżeli nie to będzie lock na 30fps i extra grafa na koksie. Niestety ale takie są skutki półgeneracji. W singlach natomiast mogą robić co im się tylko podoba. Mam nadzieje, ze juz nie bedzie nastepnych generacji na co to komu? Mi sie podoba idea ulepszania sprzetow co 3 max 4 lata, pelna wsteczna kompatybilnosc jak na pc, akcesoria te same, jak dla mnie same plusy takiego rozwiazania. Oczywiscie tez nie moze byc ograniczania nowych dopasionych konsol wzgledem starszych ver. Chcesz grac w lepszej grafie czy wiekszej ilosci fps? Kup mocniejsza konsole. Oby to sie przyjelo Edytowane 30 Listopada 2017 przez JuanMag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nie musi już to sprostowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Tak jak pan JuanMag, tez mi takie rozwiazanie pasuje i fajnie jakby faktycznie dali radę zrobić 60fps na koxie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilradom1910 9 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Tak jak pan JuanMag, tez mi takie rozwiazanie pasuje i fajnie jakby faktycznie dali radę zrobić 60fps na koxieNormalnie tak powinno być, ale praktycznie niestety nie zarżną sprzętu z tej samej rodziny. Ubija go dopiero w następnej półgeneracji czy tam generacji i wtedy to koks będzie sprzętem który będzie ograniczał możliwości nowego. Koks to wyższa rozdzielczoś, lepsze doznania graficzne i nic poza tym. Ta sama sytuacja co między PS4 Pro, a zwykłym PS4. Zresztą to wyjdzie w praniu 12 grudnia jak wyjdzie PUBG. Chociaż już teraz porównajcie np multi w Call of Duty czy innej grze. Klatkarz ten sam, co najwyżej wydajność lepsza (bez chrupnięć) i lepsze efekty graficzne.W przypadku gdyby zdecydowali się 60 fps vs 30fps ludzie by ich zaciukali. Szczególnie w USA gdzie za poparzenie herbatą w McDonaldzie idą milionowe odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Co ma poparzenie herbata do ilosci fpsow? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilradom1910 9 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Co ma poparzenie herbata do ilosci fpsow? xdNiewiele Obrazuje tylko że w Stanach ludzie sądzą się dosłownie o wszystko gdy tylko zwietrzą pieniądz i wiele ludzi tylko czeka na swoją szansę na łatwy dochód.To była tylko taka odskocznia nie na temat od głównego wątku Podobnie było z Red Bullem jakiś czas temu. Ktoś stwierdził że wypił tego multum, skrzydeł nie dostał i został oszukany przez reklamy które mówiły mu że będzie fruwał i firma musiała zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Rozumiem o co Ci chodzi, ale nigdzie nie ma informacji na pudelku czy w instrukcji Xboxa, ze gry musza dzialac w okreslonej specyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) 60 fps na KoX-ie potwierdzone https://www.ppe.pl/news/55024/tworca-playerunknown-s-battlegrounds-xbox-jest-synonimem-gamingu-gra-dziala-w-60-fps-na-xbox-one-x.html Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Chyba już o tym było Potwierdzone ale celem jest 60 klatek na zwyklym X gdzie na razie jest 30-40 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 8 minut temu, Frantik napisał: 60 fps na KoX-ie potwierdzone https://www.ppe.pl/news/55024/tworca-playerunknown-s-battlegrounds-xbox-jest-synonimem-gamingu-gra-dziala-w-60-fps-na-xbox-one-x.html fajnie zobaczyć szalejącego SajmonaŁDZ w komentarzach xD mam nadzieje że Figaro też gdzieś tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 49 minut temu, Playstation napisał: fajnie zobaczyć szalejącego SajmonaŁDZ w komentarzach xD mam nadzieje że Figaro też gdzieś tam jest Cytat Akurat w danej generacji wszystko co moze zachwuac balans rozgrywki powinno byc po rowno i co do tego nie ma watpliwosci a laczenie tego z komunizmem to slaby zart. To moze powinnismy z kazdej pracy zwolnic szefow bo to dygtatura i wprowadzic do kazdej firmy demokracje idac tym tokiem myslenia. Ło (pipi) on to chyba jakiś specjalny jest, pewnie rente dostaje na spier.dolenie Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja tam również jestem za 60fps na koxie nawet jeśli na onie miałoby być 30fps Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 60 FPS [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Boja sie (pipi)burzy, wierze ze bedzie 60fps; Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 >this early in dev >launch on 12/12 Branza <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie będzie, bo nie wycisną tyle ze zwykłego One, a nie może być tak, że ludzie na Scorpio mają przewagę przez framerate. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zawsze mogą uwalić detale i wrzucić szwaczkę czy gra ładna i 30fps czy gorsza i 60fps oczywiście mowię o zwykłym klocku Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilradom1910 9 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zawsze mogą uwalić detale i wrzucić szwaczkę czy gra ładna i 30fps czy gorsza i 60fps oczywiście mowię o zwykłym klocku Takie rzeczy tylko w single player Musicie zrozumieć że nigdy nie będzie dwóch różnych wersji na tej samej, zamkniętej platformie jeśli chodzi o multiplayer i współzawodnictwo w tak istotnej kwestii jak klatkarz.Kox to tylko odpowiedź dla ludzi którzy kupili hyper, super TV podłączyli fata i się wściekali że mają kupę na ekranie w postaci skalowanego 720p i 900p do 4k. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi