pattro 226 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 No ja podczas swojej rekordowej gry zabiłem 7 grajków właśnie w Szkole Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) Ląduję na wieżowcu w Yasnaya Polyana, widzę kilku typów, ale w innych dzielnicach miasta, więc lootuję dwa wieżowce słysząc jak goście się ostrzeliwują. Loot dość cienki, trzeba biec do strefy, przy wyjeździe z miasta centymetry obok mnie przejeżdża Dacia, ale zwiewa bo kierowca dostał kilka kulek. Loot pod miastem i biegiem do kolejnej strefy przeszukując kilka domków po drodze, bo z jednym kolimatorem i trzydziestoma pestkami do M16A4 to tak średnio bym powiedział. Później Roznok i jakieś inne domki, lootowanie co dziesiąty domek, bo strefa znowu leci i tak z Yasnaya Polyana dobiegłem ... w okolice Georgopolu Jakiś lasek, gosodarstwo i widzę dymiącego Jeepka mknącego między drzewkami, no to kamperka za drzewem, czekam i sru, dostał tyle pestek aż wybuch,. Dobiegam do skrzynki, a tu jakiś typero nie wiadomo skąd dla mnie strzela, no to biegnę się skitrać, a po chwili słychać kolejnego Jeepka... Dalsze przygody tutaj sory, że tyle filmików wrzucam, ale muszę się tym z kimś podzielić xd Edytowane 19 stycznia 2018 przez Yakubu 3 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 true skill-> 5 killi-> kampa za drzewem XD ok Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 12 godzin temu, Czezare napisał: A jak wybrać ten tryb? Czarek wróć może do prostych rzeczy jak nie wiem, Call of Duty? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Wykastrowali wam na xboksie tryb fpp czy z wlasnej woli jak zwierzeta gracie w tpp? Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Ale jest trochę prawdy w tym co mówi. Pierwsze dwa moje Desperadosy sprzedałem na markecie, za to później sprawdziłem, co może z nich wypaść i porównałem sobie procentowo szanse na otrzymanie itemka, który zwróci mi całą inwestycję. Trzeciego Desperadosa otworzyłem i wypadła mi skórzana kurtka za ~130zł. Jeśli macie szansę, warto spróbować otworzyć chociaż jedną. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) Nie wykastrowali FPP. Jest, ale moim zdaniem celowanie na padzie w FPP, bez asyst i przy dropiących klatkach/sporadycznych lagach/błędach z hitboxsami strzelanie w FPP jest trudniejsze niż w TPP. Na razie nie ma planów na crossplay i chyba dobrze. Przecież każdy m+k masakrował by ludzi grających na padzie. Jak już tak dzielimy się filmikami, to zamieszczam materiał instruktażowy jak NIE grać w PUBG'a xD Edytowane 19 stycznia 2018 przez zloto filmik 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Panowie a PUBG na xone pudełkowy to płytka prawilna którą można sprzedać w razie kaplicy czy tylko kod ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 No to kaplica i do wora Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Jak czasem coś w drużynie nie styknie. Materiał 18+ 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 OK XD zakończmy te parafiade na konsolach jak coś to łatwiej mówić kolor amunicji, potrzebuje "czerwonej" "zielonej" itd niż po numerach kalibra <sprawdzone info> unikamy otwartych terenów, zawsze kleimy się do osłony <jak w prawdziwym życiu> nie strzelajcie z biodra MACIE TUTAJ 3 NIESAMOWITE PORADY JAK GRAC W PUBGA NA KONSOLI!!! Pieniądze proszę wysyłać na numer konta który podam wam na pw. W NASTEPNYM PORADNIKU BEDĄ SUPER TIPY JAK DLACZEGO LĄDOWANIE TO TYLKO POCHINKI ALBO REZHOK I DLACZEGO PISTOLET JEST NAJBARDZIEJ OP BRONIĄ W GRZE. pozdrawiam. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Orzeszek napisał: jak coś to łatwiej mówić kolor amunicji, potrzebuje "czerwonej" "zielonej" itd niż po numerach kalibra <sprawdzone info> U nas wszyscy już pamiętają po numerach: czterdziestkapiątka, piątka, siódemka, dziewiątka i dwunastka Chyba trudniej było zapamiętać, która amunicja do której broni, ale po 50h już mógłbym sprawdzian z tego pisać A podziękować to mogę osobie która polecała szkołę jako Call of Duty. Można fajnie poćwiczyć sobie strzelanie. Nabrałem dzięki temu pewności do bezpośrednich starć i takie CQC idzie mi już dużo lepiej. Edytowane 20 stycznia 2018 przez MierzejX Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 4 godziny temu, Orzeszek napisał: nie strzelajcie z biodra Chyba Ty powinieneś zapłacić osobom które z takiej rady skorzystają... Odszkodowanie CQC tylko z biodra, nie dajcie sobie wmówić inaczej. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 coooooo xd ile masz killi na mecz? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 orzech, na jakich ustawieniach czułości grasz? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 na takich gdzie sie ma 12-15 kili na mecz. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 łał ale jesteś fajny kuurde Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 no ale czego oczekujesz? mam ci zdjęcie pasków zrobić? XD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 no albo napisać mniej więcej, rany czy to jakaś tajemnica? kek Cytuj
zloto 737 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Orzech, wszystko zależy od własnych preferencji i umiejętności, jednak większość ludzi jest przeciętna w celowaniu na padzie i dla nich zdecydowanie bym polecał w pojedynkach "na blisko" strzelać z biodra. Powiem wiecej, widzę ludzi z którymi gram i większość z nich kaleczy grę strzelając z pierwszej osoby, a z trzeciej jakoś tam daja rade. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 (edytowane) no to uwaga kek, nic nie zmieniałem. Grałem trochę na pc w pubga i nawyki sie przekładają na konsole. pistol pompa m16 i gwarantowane 10+ killi. tak jak pisze pistolet jest najbardziej op bronią, jak nauczycie sie strzelać gnatem, nauczycie sie stzelać wszystkim poza snajperkami. ZXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie no kisne. na pc gra sie tylko w fpp. a gracie full auto z karabinami szturmowymi czy pestki? Edytowane 20 stycznia 2018 przez Orzeszek Cytuj
zloto 737 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 (edytowane) Na PC gra sie tylko FPP, ale uwaga, niespodzianka, mówimy o wersji xbox'owej, w którą grasz na padzie. Chyba zdajesz sobie sprawę, że m+k ma "trochę" większą precyzję niż pad. W każdym razie, każdy niech gra tak jak mu wygodnie. Ja osobiście początkującym, takim jak np. Czarek, polecam grac w TPP. Edit: Wszystko zależy od sytuacji. Na dystans pojedyncze wystrzaly, czasem serię. Na blisko serię, czasem full auto. Edytowane 20 stycznia 2018 przez zloto . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi