Opublikowano 15 grudnia 20186 l Tak jak na filmiku powyżej Brzydkie to, choć dużo ładniejsze niż H1Z1, a framerate czasem dropnie o 4-5 klatek, nic strasznego. Graczy wyszukuje błyskawicznie, nie wywala z serwerów, jest stabilnie
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Godzinę temu, Wredny napisał: dużo ładniejsze niż H1Z1 Dobra rekomendacja
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Przy okazji ogrywania PUBGa, odkryłem takiego oto YouTubera, który robi bekowe filmiki z gierki
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Jak długo się czeka na meczyki solo z widokiem FPP? Pamietam, że na bonku można było czekać kilka minut bez znalezienia gierki, więc przestałem odpalać pubga Edytowane 22 grudnia 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 22 grudnia 20186 l FPSów na rynku jest cała masa, a ja lubię oglądać swoją postać. No i przy tej kamerze jestem w stanie więcej wybaczyć grafice - w FPP jest bardziej dobitne, jak jest brzydka Oczywiście do strzelania przełączam na tryb FPP, ale bieganie raczej w TPP.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Yes yes yes! Moja pierwsza wygrana solo Ależ to cieszy - dawno żadne multi mnie tak nie wciągnęło. Ostatnio takie emocje przeżywałem w DLC Survival do The Division, które zresztą w zamyśle jest bardzo podobne, więc tym bardziej nie widziałbym problemu, aby w kolejnej "Dywizji" znalazła się jakaś wariacja na temat Battle Royale. Tutaj miałem trochę farta, bo niedaleko mnie spadł drop, więc szybko podbiegłem, opierdzieliłem skrzynkę i znalazłem ghillie (z brońmi lipa, bo niby była konkretna snajpa, ale żadnej lunety do niej nie miałem), które znacząco ułatwiło mi niezauważalne przemykanie do strefy - taktykę miałem prostą - nie ujawniać pozycji, strzelać tylko na pewniaka itp. Co zresztą widać po moim liczniku zabójstw - dwóch z tych trzech ubitych to już ścisły finał i gość numer 4 oraz 2
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Też zacząłem ten zacny tytuł i gra się naprawdę dobrze. Kilka meczy zaledwie i poznawanie mechaniki (bo zasady ogólnie znane). Faktycznie tej gry trzeba się nauczyć. To nie call of duty, gdzie palce same wiedzą, co robić, a kille wpadają, jak sucha karma do psiej miski. Wspomniana mechanika mimo, że początkowo wydaje się trudna do opanowania i dziwna, przynajmniej w odniesieniu do chociażby H1z1, gdzie spędziłem dziesiątki godzin, zdaje egzamin śpiewająco (strzelająco) . Są przycięcia animacji, lekkie dropy, grafika jakaś taka sam nie wiem, ale zabawa jest genialna. Póki co mało "zabić", ale będzie lepiej (gra każdorazowo po zgonie mnie o tym zapewnia komunikatem).
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Ło kuźwa! Widzę, że to ja będę sie musiał od Ciebie uczyć - "dziesiątki godzin" w H1Z1, tutaj wygrana... No ładnie ciśniesz Chyba jeszcze w tym tygodniu dostaniemy Vikendi (edit - jednak dopiero w przyszłym tygodniu - 22.01.2019) - śnieżna mapa opuściła już serwery testowe, więc jest gotowa do umieszczenia w podstawowej rotacji. Edytowane 16 stycznia 20196 l przez Wredny
Opublikowano 16 stycznia 20196 l W ostatni weekend też coś tam pograłem, 5 razy byłem nawet w ostatniej piątce - raz piąty, dwa razy trzeci, raz drugi, no i w końcu wygrana, moja trzecia Poniżej końcówka meczu i mój zyebany aim
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Majonez, znaczy @MAJOCHEY_PL - co z Tobą? Już Ci się znudziło? Myślałem, że coś pykniemy razem Wygląda na to, że jednoosobowo będę podtrzymywał ten temat przy życiu, choć w growych zakupach chyba u @Yakubu widziałem patelnię z kopią gierki na zdjęciu, ale pewnie woli różowe jednorożce i pieski w torebkach na plecach, w które można odziać swojego avatara w Fortnite Tak czy siak, przed chwilą skończyłem meczyk (bardzo nieudany zresztą - dość szybki zgon), ale postanowiłem jego resztę obejrzeć z oczu mojego zabójcy i cieszę się, bo inaczej nie zobaczyłbym trzech wesoło współpracujących ze sobą Niemców w meczu SOLO. Raporcik wraz z opisem zdarzenia i linkiem do tego video poleciał do Supportu PUBG PS4. Mam nadzieję, że się tym zajmą, bo "teaming" jest oficjalnym wykroczeniem, no i wk#rwia nieziemsko, bo chyba nie po to gramy solo, żeby trafić na cały skład.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l A, coraz mniej pykam w to draństwo wredny brachu. Ale zmobilizuje się i w przerwie od The hong kong Massacre i bf5 zagram. Nie będę raczej sprzedawał, bo szpil od czasu do czasu zajefajny.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Gram niemal codziennie. Początek był dość kiepski, bo jednak trochę trzeba pograć żeby coś tam ogarniać. Pierwszy win wleciał drugiego dnia w duo z jakimś gościem z friendlisty. Graliśmy z 2-3 godziny i po jakimś czasie co nieco się przypomniało z czasów jak młóciłem na Xboksie. Śmieszna runda się trafiła, bo zebraliśmy mega słaby sprzęt i mało ammo. Usłyszeliśmy jakieś strzały na domkach niedaleko, więc tam pobiegliśmy jakiegoś typa zgnoiliśmy drugi uciekł. Zostało nam po kilka ammo do M4, łuk i shotgun xd Nagle strefa nas dopadła i zamiast zebrać loot, trzeba było spyerdalać na plażę mając nadzieję, że znajdziemy łódkę. Ledwo nam się udało wykorzystując ostatnie bandaże i tigery. Później ewakuacja do portu na sosnovce i tam wymieniłem łuk na vss, znalazłem ammo, jakieś leczenie i udało się wygrać z ~12 killami. Normalnie cud. Później jeszcze wpadły dwa winy solo i jeden win w składzie z randomami. Niby już coś umiem grać, ale bez aim assist czasami gram taką padakę, że wstyd jeśli ktoś to ogląda xd Fajnie, że w patchu dali widok FPP, tylko nie wiem czemu ludzie wolą grać w dauniarskim TPP przez co na mecze w FPP trzeba czekać całą wieczność I jeszcze coś namieszali z lotem bez spadochronu, przez co teraz mam problem z doleceniem tam gdzie chcę.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l No to ja wolę grać w "tym dauniarskim" TPP, bo FPSów mam dość. No i na konsolach jednak lepiej wygląda to w TPP - w FPP te 30 fpsów bardziej rzuca się w oczy.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Dla mnie FPP jest po prostu uczciwy. Widzisz tyle ile masz widzieć, a nie że się chowasz za kamieniem/ścianą i sobie patrzysz na to co się dzieje samemu będąc osłoniętym. Albo chowasz się w trawie/krzaku i wszystko widzisz. Albo biegniesz do przodu i przytrzymując R1 widzisz wszystko wokół jak jakiś gołąb. Ktoś za tobą biegnie i się zastanawia czy go widzisz czy nie. Edytowane 31 stycznia 20196 l przez Yakubu
Opublikowano 31 stycznia 20196 l To samp pyerdolenie czytam na grupach fb - po pierwsze ten tryb był od początku gry, w przeciwieństwie do FPP, po drugie - skoro wszyscy mają ten tryb, to wszyscy mają takie same szanse. Bezsensowny temat moim zdaniem. Ja w grach wolę widzieć moją postać, a FPSów mam dosyć - właśnie tym mnie ten tytuł kupił - że jest TPP i jest inny niż wszystko inne na konsolach
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Dzisiaj dwa winy W tym jeden w którym po frajersku wykorzystuję wady TPP. No ale z kuszą nie ma co szarżować za bardzo xd No i nie podoba mi się ten TPP. W FPP leżąc w krzaku to bym co najwyżej gałązki widział, a jakbym się z krzaków wychylił to chociaż ktoś by miał szansę mnie zobaczyć. No ale nie będę czekał 5-10 minut żeby w FPP zagrać xd
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Piękne kille z kuszy, no i ten finish - fart jak ch#j - gościu strzelał jeszcze gorzej niż ja
Opublikowano 1 lutego 20196 l Presja go przerosła xd Niejeden by mnie zgarnął zanim bym go zauważył. Tak się skupiłem na środku ekranu, że nie zwróciłem uwagi jak przemknął za kamieniem.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Dzisiaj dwa winy z rzędu Jezu jak ja kocham tę grę i ten wyrzut endorfin po winku. Lepsze niż narkotyk
Opublikowano 13 lutego 20196 l A to nie był twaróg zwany białym szaleństwem przed utrata przytomności?!