Skocz do zawartości

Playerunknown's Battlegrounds

teddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak proponowaną mapą był Sanhok to czasem tak grałem i trafiło się kilka kozak meczyków :banderas: Na innych mapkach raczej nie lubię, bo zbyt łatwo jest się znaleźć w nieodpowiednim miejscu i czasie. Dzisiaj miałem rundkę na tej pustynnej mapce i w top5 walnąłem cztery heady (w sumie to nawet pięć, bo jeden typ miał hełm lvl3 xd) z Kar98 :fsg:

2 godziny temu, Wredny napisał:

Straszny z Ciebie cyborg najwyraźniej.
Ja ostatnio też tylko składy, ale za często to my nie wygrywamy, choć czasem mamy w drużynie jedną lub dwie wybitne jednostki...
Ale przynajmniej beka jest, a to najważniejsze :)

Bez przesady, raczej średni jestem. Mam dobre momenty, ale czasem takie akcje odwalam, że aż ciarki przechodzą z żenady xd 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj natknąłem się na ten filmik naszej rodzimej gwiazdy YT, akurat z PS4.
Koleś trochę podobudował mnie psychicznie, bo przy takiej amebie to ja sprawiam wrażenie profesjonalisty :yao:

Opublikowano

Nie, 3ci chyba skończyłeś. Na Miramar, pod koniec miałeś snajpe i vectora. Najpierw Cię trafiłem za kamieniem ale się schowales, uleczyłes i walnales heada xD

Opublikowano

Chyba pamiętam. To mogło być wtedy co musiałem na górkę wbiec i nie dałem rady typowi, który tam już był, a Ty pewnie byłeś na górce po lewej w beżowym hełmie lvl 2 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yebać cinematic trailer, jakby to było w tej grze istotne - poniżej sporo zmian nadchodzących na PC, więc jakiś czas później również na konsolach (leczenie w ruchu między innymi):

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe ficzery na PC i jakiś czas później na konsolach.
Mamy Weapon Mastery, to teraz będzie Survival Mastery - fajna sprawa, zwłaszcza te "wizytówki" i staty całej drużyny po meczu.

A tu fajny filmik dla @Ryo-San, w razie jakby jeszcze potrzebował przekonywania :)

A ten to raczej utopia, bo nikt tak nie gra, ale fajnie zmontowany, więc można popatrzeć :)

Opublikowano

Hahah, taak znam. Po prostu dużo gram :D Coś tam już umiem, ale czasem zagram taki kibel, że chciałbym się pod ziemię zapaść. Np. walki w odległości mniejszej niż 5m to u mnie taka dauniada, że jak ktoś to widzi na killcamie, to pewni myśli, że pierwszy raz w gierkę gram xd

Opublikowano

Crossplay pomiędzy PlayStation a XBOXem stał się ciałem - teraz można mieć prawdziwe CW, choć przydałaby się opcja jakiegoś deathmatchu z podziałem na platformy :)
To i kilka innych nowinek w poniższym filmiku od Borisa:

Opublikowano

Sporo zmian w menu, survival mastery, personalizacja profilu, czytelna kustomizacja broni, no i ten cross play. Znacząco zwiększy to bazę użytkowników, skracając czas oczekiwania na mecz.
Odpaliłem testowo Solo-FPP, no i jakaś poprawa jest - z NIGDY na 6min26s - nie chciało mi się czekać, ale trzeba będzie kiedyś przetestować :)

Opublikowano
W dniu 1.10.2019 o 18:22, Yakubu napisał:

Ale będę gnoił fanów xboksa :banderas:

W dniu 1.10.2019 o 18:22, Ryo-San napisał:

Zayeb.iste! Idealny poligon dla fanbojów! Taki frag musi dawać dwa razy więcej frajdy :D

043911fcc468d8e4.jpg

giphy.gif

A Wy ilu XBOTów dziś zabiliście? :D