Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 Właśnie posta pisałem xd U mnie na razie życiówka. K/d ratio 2,88 od włączenia crossplay, gdzie normalnie w sezonach miałem pomiędzy 2,07-2,16 xd Nie wiem czy zauważyliście, ale dużo graczy z xboksa swoją taktykę opiera na kitraniu się. Schowa się taki w domku/krzaku/za kamieniem i tylko czeka żeby jak najdalej dotrzeć xd Jeśli chodzi o kozaków to wydaje mi się, że jest po równo, ale tych słabszych zdecydowanie więcej jest po stronie xboksa. Btw na tej stronce co Wredny ją wrzucał są statystyki konsolowej wojny. Wyniki potwierdzają to co widać na polu bitwy. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 Nom, dłużej żyją zielone karakany, to widać z tego zestawienia No i beka, że nazwali to Console Wars - fajnie by było, jakby dali w końcu deathmatch, wtedy by się dopiero działo Z Twoją życiówką nie będę się nawet próbował mierzyć, bo to ponad moje wyobrażenie nawet, ale wczoraj miałem swoją życiówkę w składach (wcześniej tyle miałem dwukrotnie solo), szkoda tylko, że znów bez wygranej: MP5K po skompletowaniu to jest mały potwór i jak gramy na Vikendi to zawsze staram się właśnie z nim. Kurde, muszę Ci chyba wysłać zaproszenie do znajomków, bo chętnie podpiąłbym się pod takiego wymiatacza Masz jakąś ekipę czy grasz sam? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 Możesz wysłać, póki co to składy odpalam jedynie jak jestem za bardzo pijany i gadam z arabami po angielsku zazwyczaj xd 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 A tak w ogóle to widzieliście kolejny polski smaczek w PUBG? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 @Ryo-San kupujesz to w końcu, czy nie? Masz tu kolejną próbkę moich wyczynów, tym razem na najnowszej i jednocześnie mojej ulubionej mapie Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 2019 i ktos nadal gra w tpp? thats a yikes Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 Na kąsolach tylko tpp niestety. W kolejce do trybu fpp zazwyczaj widnieje dokładne 0 [*] Mogliby wyłączyć możliwość grania w tpp no, ale pewnie gracze by się obrazili i uciekli od gierki. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 (edytowane) W dniu 8.10.2019 o 14:03, Wredny napisał: @Ryo-San kupujesz to w końcu, czy nie? Tak. Zamówie pewnie w przyszłym tygodniu tylko boję się dwóch rzeczy że teraz zostały tam same try hardy i będą mnie rozstrzeliwać rzadkim gunwem i mój czas przeżycia na mapie będzie liczony w sekundach(no może minutach) a druga to taka że grając już w br pokroju Blackout'a czy Apexa gdzie na początku grało mi się mega, wczuta, hype i zajawka jakoś szybko mi się te gry nudziły. Nie wiem dlaczego. No ale gre można wyrwać za tak śmieszne pieniądze że najwyżej wyląduje na półce ; ] Edytowane 10 października 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 Nie bój żaby, pogramy razem, poopowiadam, wprowadzę, pokażę miejsówki i nauczę zasad. Czas gry w sekundach to tylko na "hot-dropach", więc niekoniecznie od razu musisz tam lądować (poniżej niekompletny spis miejscówek, których powinieneś się na początku wystrzegać) Spoiler (ERANGEL - Pochinki, School, Mansion, Shelter, Rozhok, Gatka, Mylta, Prison...) (MIRAMAR - Pecado, Hacienda del Patron, Power Grid, Campo Militar...) (SANHOK - Boot Camp, Pai Nam, Ruins...) (VIKENDI - Castle, Mount Kreznic, Cosmodrome, Dino Park, Cement Factory, Winery...) APEX to jednak trochę inne "zwierzę", gra się tam bardziej na lajcie, bez spiny, często wbijając w tłum przeciwników - PUBG to bardziej taktyczna rozgrywka i chirurgiczne wycinanie chwastów, najlepiej pojedynczo A to w Breakpoint jest Battle Royale? Czy poyebauo Ci się z Blackout w Call of Duty? 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 (edytowane) Tak poyebało mi się z Blackout'em : / Edytowane 10 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 (edytowane) Szjeeet... Właśnie byłem na tej stronce ze statystykami i wychodzi z niej, że spędziłem w PUBGu... 273 dni! 6552h! Chyba nigdy w życiu w jednej grze tyle nie natłukłem. Owszem ponad 700h w Destiny, czy 500 w pierwszym The Division też robiło na mnie wrażenie, ale teraz to już przegiąłem Edytowane 10 października 2019 przez Wredny Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 2 minuty temu, Wredny napisał: 1952h No taki wynik to ja koorwa szanuję O.O. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 (edytowane) 14 minut temu, Wredny napisał: Szjeeet... Właśnie byłem na tej stronce ze statystykami i wychodzi z niej, że spędziłem w PUBGu... 273 dni! 1952h! Chyba nigdy w życiu w jednej grze tyle nie natłukłem. Owszem ponad 700h w Destiny, czy 500 w pierwszym The Division też robiło na mnie wrażenie, ale teraz to już przegiąłem 81dni jak coś Edytowane 10 października 2019 przez Figuś Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 18 minut temu, Figuś napisał: 81dni jak coś Właśnie widzę, że coś z matmą poyebauem Ale teraz to mi wyszło dopiero przegięcie, bo na stronce jest w dniach - 146 dni Solo, 54 dni Duety i 73 dni Składy - razem 273 DNI, czyli... 6552 godzin No gram w to sporo, ale chyba coś stronka przekłamuje, bo to raczej niemozliwe.https://pubglookup.com/account/lifetime Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 (edytowane) Ja mam 16 dni i 19h. + z 200/300h na bonku xd Ale tobie chyba źle zliczyło, jeśli zacząłeś grać w grudniu zeszłego roku, to wychodziłoby ci lekko 7h godzin 7 razy w tygodniu xd Edytowane 10 października 2019 przez Yakubu Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 ja poczekam na cebulową przecenę na ps storze i pewnie również wezmę podstawową mapkę znam bardzo dobrze. Widzę, że optymalizacja w tej grze również dobrze została zrobiona (pamiętam na review z xbona swego czasu, ładny potworek był, ale chyba już załatali?) Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 U mnie po graniu w wersję mobilną nie ma powrotu do grania na padzie. Sterowanie dotykiem i żyroskopem w tej grze jest zdecydowanie lepsze niż padem. Aż nie wierzę, że to piszę, ale tak jest w moim przypadku. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 3 godziny temu, oFi napisał: ja poczekam na cebulową przecenę na ps storze i pewnie również wezmę podstawową mapkę znam bardzo dobrze. Widzę, że optymalizacja w tej grze również dobrze została zrobiona (pamiętam na review z xbona swego czasu, ładny potworek był, ale chyba już załatali?) Pudełka latają po 49zł, ostatnio chyba Kanabis chciał się pozbyć zalegających egzemplarzy ze sklepiku Co do optymalizacji jest spoko, ogarnęli to już dawno, mniej więcej wraz z premierą wersji na PS4. Co prawda drop w gorącej miejscówce, w towarzystwie 10 innych spadochronów może doprowadzić do slideshow, ale jak się towarzystwo przerzedzi to wszystko wraca do normy. A "podstawowa mapa" trochę się zmieniła, więc i dla Ciebie może być zaskoczenie 3 godziny temu, Gregor var Emreis napisał: U mnie po graniu w wersję mobilną nie ma powrotu do grania na padzie. Sterowanie dotykiem i żyroskopem w tej grze jest zdecydowanie lepsze niż padem. Aż nie wierzę, że to piszę, ale tak jest w moim przypadku. Tyle że w mobilnej wersji jakieś 40% lobby to boty, więc średnia z tego przyjemność jak dla mnie - to jak strzelać do niewidomych i do tego jeszcze sparaliżowanych Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 Wredny, no na niskich levelach tak, na wyższych tak słodko nie jest Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 też testowałem mobilkę, ale na dłuższą mete to trochę meh Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 Na telefonie na pewno, ja gram na iPadzie i takie granie na dużym ekranie jest super. Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 12 października 2019 Opublikowano 12 października 2019 Mi wyszło od początku gry 3,263 mecze . Samych squadow 333 dni... Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 (edytowane) Wjechał nowy update, kosmetyka Miramar (plus zmiany w loocie na tej mapie), nowy Survival Pass, intro, menu (bardzo fajne tło), no i Win94 z lunetą - nareszcie można coś z tego ubić Sama zawartość passa raczej słaba, choć i tak kupiłem, dla skórki do Beryla chociażby No i Custom Match na PS4 - dziesięciu znajomych i można się bawić A tak bawi się chocoTaco - polecam zwłaszcza końcówkę, kiedy zaczyna się największa zadyma Edytowane 30 października 2019 przez Wredny Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Fajniutki updacik. Winchestera nie było sensu podnosić, teraz w końcu się nim pobawię, ciekawe jak to napiernicza. Rzut patelnią <3 Zagrałem wczoraj po przerwie trzy mecze, ale na Miramar nie trafiłem niestety. Na filmiku za to wygląda spoko. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 Moje ostatnie dwa "ścisłe finały" i karygodne błędy w końcówce... Na Miramar poyebały mi się granaty, a na Erangelu zabrakło zdecydowania... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi