Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 Ładnie, ja w tym sezonie mam jakąś blokadę na 7 killi max. Czasem nie ogarniam tej gry. Na początku sezonu napierniczałem aż miło (seria 11 meczów z co najmniej jednym killem, ratio 2,7), później nagle ni z gruchy ni z pietruchy ponad połowa meczów na zero i ogólnie dauniada. Szczytem było jak w ćwierć sekundy po wychyleniu się zza drzewa, walnąłem typowi heada z kar98k w hełm dwójkę, a i tak padłem od jego sksa. Nawet w podsumowaniu meczu dostałem info, że walnąłem heada i zadałem 88 obrażeń, wtf. I od wczoraj nagle powrót do formy i taką samą serię 11 meczów z co najmniej jednym killem. Nie wiem o co chodzi, mam wrażenie jakby serwery czasem premiowały jakiegoś gracza czy coś. Dzisiaj trzy razy skończyłem na drugim miejscu, co się nawyzywałem to głowa mała Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 No ja na ostatnie 10 gier, 3 skończyłem w Top 3 - dwa razy drugie i raz trzecie miejsce. Żal zwłaszcza tego ostatniego meczu, bo gdybym typa ubił, byłby kurczak podany na dziesięciu killach Ale mimo wszystko jest progres, bo wcześniej grałem straszny piach, głównie przez składy - w ekipie może i beka, ale też za duży chaos (i hałas). Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Muszę sobie zrobić kilka dni przerwy, bo od tego ciągłego wciskania gałki tak mnie zaczął lewy kciuk nawalać, że nie idzie grać... ;( Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 What? Ja też robię przerwę, bo Death Stranding, później Star Wars i inne singlowe sztosy domagają się uwagi. Trochę kijowo, bo się Survivor Pass marnuje (dopiero 17.level), ale mam nadzieję, że mimo wszystko znajdę czas, by dobić do tego setnego poziomu Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 Ostatnio grałem po kilka godzin dziennie, a że w tej grze cały czas trzeba być w ruchu to jakieś ścięgno w kciuku sobie nadwyrężyłem i nie mogę grać teraz xd 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 Co najmniej jak kontuzja nadgarstka w brydżu - sirius biznes Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 Kolejna z cyklu "chwalebnych porażek" - do teraz nie wiem, skąd strzelał mój zabójca. A najlepsze jest to, że odpaliłem, by zaliczyć 2 kille z AR, więc latałem od hałasu do hałasu i była zabawa. Początek to wręcz mój "signature move" na tej miejscówce, tutaj dodatkowo przyfarciło z bronią i ammo, nawet nie musiałem wchodzić do budynku 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) Ja w nocy po kilku piwach miałem ciekawą rundę na Erangel. Wylądowałem w Georgopolu, zebrałem loot i chciałem się ulotnić buggy, ale jakiś typ mi oponę przebił i musiałem się bić z jakimiś dwoma bakłażanami. Zebrałem z nich 28 bandaży i jakieś energetyki i zacząłem biec do strefy, która była w 80% na tej drugiej wyspie xd Koło Gatki znalazłem drugie buggy, ale jak to w tej gierce bywa zaliczyłem dachowanie po dwustu metrach i znowu trzeba było biec. Później płynięcie wpław na drugą wyspę, bandaży zostało mi pięć, lunetę najlepszą jaką znalazłem to była x3, więc no raczej średnio. Ogarnąłem jakiegoś biegnącego typa, a później rzuciłem innemu typowi granata pod nogi i cyk kurczaczek xd Edytowane 23 listopada 2019 przez Yakubu 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 No ja stwierdziłem, że idę na całość - nie bawią mnie już wygrane z dwoma/trzema killami na koncie (choć aż tak wiele ich nie mam, bo Solo chyba tylko 4). W każdym razie najlepsze mecze rozgrywa się, gdy człłowiekowi nie zależy i nie myśli o wygranej - oczywiście pod sam koniec taka myśl się pojawia i wtedy strasznie szkoda, że nie wyszło, skotro cały meczyk był tak dobry... Ale przynajmniej z K/D ratio w solo wyszedłem ponad kreskę po ostatnich występach (jeszcze trzecie miejsce na Vikendi i 9 kills, tu po ostatnim zabitym typie zjadło mnie niebieskie, bo zahaczyłem o płot, a także 5 kills na Miramar i drugie miejsce - jak potnę, to zrobię z tego jeden skrót i też wrzucę). Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 Ja tylko na początku nie lubię latać na jakieś Pochinki albo Bootcampy, ale jak mam dobry sprzęt to yolo i bieganko w stronę odgłosów strzałów :D Ostatnio jakiś typ o ksywce The GaGOD mnie ubił i widziałem w raporcie meczu, że miał 25 killi. Zajrzałem w jego profil i dość często takie wyniki osiąga. Streamuje na mixerze i akurat trafiłem na jedną jego rundkę z 27 killami i kurdę, mega dziwnie to wyglądało. Biegał i co chwilę kogoś natrafiał na drodze, dla mnie to impossibru. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 grudnia 2019 Opublikowano 1 grudnia 2019 (edytowane) Choco jak zwykle na propsie. No i ten fragment w 5:45, gdy wabi gościa, strzelając w ścianę, a później kultowy już na jego kanale kawałek z tej okazji Ogólnie strasznie odchudzili Vikendi, zabrali chyba z 40% domków i sam nie wiem, jak się z tym czuję Z jednej strony ta zmiana była konieczna, bo było za gęsto, a z drugiej... No i ta skuta lodem rzeka, choć to akurat fajne. Edytowane 1 grudnia 2019 przez Wredny Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 grudnia 2019 Opublikowano 1 grudnia 2019 Kuźwa! Pamiętam to, jakby to było wczoraj (bo było). Znalazłem tylko pistolet, a ten Twój granat ostro mnie poturbował, więc byłem praktycznie na strzała. Ogólnie wczoraj miałem straszny dzień i mocno mną pomiatali... GG 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 16 grudnia 2019 Opublikowano 16 grudnia 2019 W końcu jest się czym pochwalić, pierwsza od dość długiego czasu wygrana solo A poniżej jak zwykle fajny filmik z oficjalnego kanału PUBGa: Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 W dniu 28.06.2019 o 10:44, kanabis napisał: Jak ktos chce kupic za 50zl to priv Mam tego a wogole to nie schodzi i z checia oddam maniakom battle royale. artykuł sponsorowany Aktualne jeszcze xD Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 A było tyle promocji, choćby w RTVeuroAGD... Cyfrówka za śmieszne pieniądze niedawno była... A tu na zachętę moja dość niespodziewana wygrana w meczu, który miał posłużyć tylko do zaliczenia dziennych wyzwań Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 (edytowane) @Wredny kupiłem właśnie od kanabisa w cenie dużo lepszej niż promo na storze czy w jakimś sklepie! I teraz się szykuj bo będziesz bity na każdej mapie a trzask Twojej pękającej doopy usłyszą wszyscy na forumku!!! Edytowane 5 stycznia 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Brawo Janusz-San Nie wiem, czy uda Ci się mnie trafić, bo od dwóch tygodni nie odpaliłem gierki. Może jak nowy sezon wleci (nawet nie wiem, kiedy to), bo aktualnie odwyk i granie w singlowe tytuły Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) W oczekiwaniu na priorytetowy list polecony od kanabisa (PUBG inside), rozegrałem sobie z nudów kilka meczyków w darmowe H1Z1. Wygląda to może jak wczesne PS3, fpsy czasami lecą do 15, popup taki że myślę sobie - tu nie ma sensu lądować bo tu nic nie ma po czym w sekundę wyskakuje mi przed oczami popup'owa fatamorgana i okazuje się że tam jest jednak małe miasteczko xD ale mimo wszystko koorde miodna ta giereczka. W dwóch pierwszych meczach byłem chyba w pierwszej 3 , raz czwarty i teraz znowu czołówka a później sprowadzili mnie na zimie 22 i 33 (łącznie może z dwa kille xD) To mój pierwszy BR TPP(pomijając Fortnite w którego kilka razy graliśmy ze znajomymi żeby trolować gówniaków) i mimo epoki kamienia łupanego chce grać kolejne meczyki!! Coś czuję że PUBG wjedzie jak złoto Edytowane 6 stycznia 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 No to ja też tak czuję, skoro podobało Ci się H1Z1 to PUBG sprawi, że poczujesz się, jakbyś miał next-gena Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 @Wredny po włożeniu płytki do konsoli mogę zainstalować samą grę (co właśnie teraz robię) oraz osobno PTS i tutaj pytanko - jest sens to instalować? Ogólnie to fajnie że to dali bo np w Dywizji PTS był tylko dla posiadaczy PC. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 I jak, pograłeś? Uwielbiam czytać historie z PUBGa Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 7 godzin temu, Ryo-San napisał: @Wredny po włożeniu płytki do konsoli mogę zainstalować samą grę (co właśnie teraz robię) oraz osobno PTS i tutaj pytanko - jest sens to instalować? Ogólnie to fajnie że to dali bo np w Dywizji PTS był tylko dla posiadaczy PC. Jak dla mnie to nie ma sensu, bo tylko zajmuje miejsce na twardym, a rzadko jest okazja korzystać, bo aż tak wiekopomnych update'ów nie robią zbyt często. Ostatnio, jak odświeżali Erangel to była frajda sprawdzić wcześniej, ale tak to meh i strata czasu. Szkoda, że tego kafelka nie da rady usunąć na stałe i pojawia się obok normalnego PUBGa po włożeniu płyty, ale to już trochę berionowanie z mojej strony, więc przestanę Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) W dniu 8.01.2020 o 14:21, Gregor var Emreis napisał: I jak, pograłeś? Uwielbiam czytać historie z PUBGa Yep, ale narazie to cały czas się ucze. Rozegrałem może z 20 meczów i póki co jeden kill xD Klimat jest jak jasna cholera. Ograłem w sumie wszystkie konsolowe br ale tylko w przypadku PUBGa kilka razy prawie puściłem kleksa w majty ze strachu Ten klimat strachu i zaszczucia jest pierwsza klasa. No ale też dopiero zaczynam w to grać więc gram dosyć bojaźliwie : ) Świetny jest też model jazdy samochodami, motocyklami itp. Chyba najlepszy jeśli chodzi o ten gatunek. @Wredny czy ta broń miotana w stylu maczet, sierpów itp to się w ogóle sprawdza w walce? Patrząc na to jak tu wygląda walka to wydaje mi się zupełnie zbędna. I jeszcze jedno pytanko. Czasami po lewej stronie na środku (na samym jego końcu) pojawia mi się taka czerwona kropka złożona z małych kwadracików. Tak sobie wydedukowałem że pojawia się wtedy kiedy jakiś przeciwnik jest bardzo blisko nas. Dobry typ? Ech tak teraz patrzę na te wszystkie BR przez pryzmat Survivalu z TD1 i się zastanawiam jak Ubisoft mając takiego asa w rękawie w zasadzie walkowerem oddał nawet nie kawałek tortu ale cały koorwa tort. Przecież taki Survival dopasowany do gatunku BR rozjechałby w drobny mak wszystkie BR jakie są na rynku. To by było złoto Edytowane 9 stycznia 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 12 minut temu, Ryo-San napisał: @Wredny czy ta broń miotana w stylu maczet, sierpów itp to się w ogóle sprawdza w walce? Patrząc na to jak tu wygląda walka to wydaje mi się zupełnie zbędna. I jeszcze jedno pytanko. Czasami po lewej stronie na środku ekranu (na samym jego końcu) pojawia mi się taka czerwona kropka złożona z małych kwadracików. Tak sobie wydedukowałem że pojawia się wtedy kiedy jakiś przeciwnik jest bardzo blisko nas. Dobry typ? Jeśli chodzi o bronie miotane to po prostu głupotka, która doszła w jednej z ostatnich aktualizacji - podobnie jak rzucenie paczki amunicji koledze z teamu - ciekawostka, ale mało przydatne. No chyba, że gramy na PC, wtedy taki headshot z sierpa/patelni może być zbawienny na początku meczu, gdy nie mamy giwery. Na konsoli raczej ciężko wycelować. A odnośnie tych czerwonych symboli po lewej to są oznaczenia informujące o lagach, pingu i stabilności połączenia - jeśli coś tam się wyświetla, to znaczy że Twój internet zamula - żadnych hintów odnośnie pozycji przeciwnika tu nie ma, bo by się kłóciło to z całą ideą No i z klimatem zaszczucia to racja, jak ch0lera - ja do dziś prawie zawału dostaję, gdy po jakimś spokojniejszym fragmencie lootowania, wchodzę rozluźniony do jakiegoś domku, a tam seria z kałacha od jakiegoś skampionego ch#jka - zesrać się można 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi