LeifErikson 1 151 Opublikowano 12 marca 2024 Opublikowano 12 marca 2024 W dniu 9.03.2024 o 22:26, Homelander napisał: Zainstalowałem na PS5 i mimo, że gra jest f2p to potrzebuje Plusa. Niezły żart. No nic, nie będę Plusa kupował Wat? U mnie działa bez Plusa, dziwne. Cytuj
Wredny 10 117 Opublikowano 12 marca 2024 Opublikowano 12 marca 2024 Chłop w USA mieszka, giwerę może kupić w monopolowym, ale do strzelanka online free to play musi abonament zapłacić 1 1 Cytuj
Wredny 10 117 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Po raz kolejny będę ASXem tego tematu, ale wreszcie zebrałem się na stworzenie kompilacji z zalegających na dysku/chmurze xboxa klipów. Sporo z tego to nic specjalnego, ale taki staruch jak ja i tak się cieszy - zwłaszcza, że między innymi załapał się najlepszy konsolowy wymiatacz The Ga GoD. 1 Cytuj
Boomcio 4 337 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Ta gra, nazywana przez wielu 'gówno' okazała się w sumie niesamowitym sztosem. Ja jednak wolałem z tych klimatów 'DayZ' które po setkach godzin zapauzowałem jakiś czas temu. Widzę Wredny, że tam codziennie coś pykasz, czy licznik wskazuje już jedynkę i trzy zera? Cytuj
Wredny 10 117 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Opublikowano 9 kwietnia 2024 DayZ to bardziej survival, a PUBG to jednak gra nastawiona na akcję i zabijanie. Codziennie to nie, bo mamy z ziomkiem różne zmiany, więc raczej tylko w weekendowe wieczory, czasem w tygodniu może, jak akurat mam na rano. Co do licznika to tak - a na obydwu platformach to nawet więcej Cytuj
Homelander 2 646 Opublikowano 9 kwietnia 2024 Opublikowano 9 kwietnia 2024 A ja rozwiązałem problem PUBGa. Musiałem skasować i pobrać z konta USA i działa. Będę miał czas to pogram chwilę. Cytuj
Wredny 10 117 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 Odkopię temat, bo jestem chyba jedynym forumowiczem, regularnie w to grającym, a ostatnio zebrałem kolejne 100+ klipów, więc postanowiłem złożyć je w kolejną kompilację, dzięki czemu mogę wreszcie zwolnić trochę miejsca na dysku mojego lapka. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 510 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Właśnie zacząłem grać, bo ostatnio mam ochotę pograć online. Graficznie na PS5 jest kiepsko, ale samo strzelanie to absolutna czołówka gier online. Chyba tryb z pierwszej osoby nie jest zbyt popularny, bo wczoraj czekałem ponad 3 minuty na mecz, a w TPS praktycznie od razu. Szkoda, bo gra z trzeciej osoby promuje kampienie za ścianą. Cytuj
kubicz 195 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca 2 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Właśnie zacząłem grać, bo ostatnio mam ochotę pograć online. Graficznie na PS5 jest kiepsko, ale samo strzelanie to absolutna czołówka gier online. Chyba tryb z pierwszej osoby nie jest zbyt popularny, bo wczoraj czekałem ponad 3 minuty na mecz, a w TPS praktycznie od razu. Szkoda, bo gra z trzeciej osoby promuje kampienie za ścianą. Jeżeli zacząłeś grać, to łap kod z okazji 8 rocznicy gry (chociaż nie wiem czy działa na konsolach): PUBG8TH No i możesz odebrać kilka innych darmowych fantów tutaj (ale dopiero od 20 marca): https://pubg.com/en/events/8th_anniversary 1 Cytuj
kubicz 195 Opublikowano sobota o 11:46 Opublikowano sobota o 11:46 (edytowane) Kolejne kody (PC): PPC2GA7KQMDZ 5N7WV4QR76X7 2DG4K7WETAT9 A tu dla konsol: NVLCD3MXEJA7 GBBRRSFQ2MRS WFMEAEHNEV9D Edytowane sobota o 12:18 przez kubicz Cytuj
LeifErikson 1 151 Opublikowano niedziela o 18:02 Opublikowano niedziela o 18:02 U mnie od kilku miesięcy brak weny na PUBGa choć swego czasu grane było sporo. Jakieś nowości, aktualizacje, nowe mapy ostatnio? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi