eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Jak będę w domu to zrobię fotkę ustawień i tu wrzucę. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Zróbcie sobie ekspryment stańcie z 5 metrów od jakiegoś punktu np puszki na półce, wycelujcie z biodra w puszke ->nie ruszajcie gał->przełączcie się na tryb fpp. zobaczcie jaki jest rozjazd w celowaniu "w miejscu" celownik będzie przesunięty kilka cm od puchy. Z biodra tylko full auto dużą krową, reszta tylko z trybu fpp. zawsze mam beke z typów co skaczą z shotgunami jak mapły po meblach, a ja na spokojnie z kuszy heady sadze. też nie wykluczone, że są lagi, ustrzelić kogoś w pędzącym samochodzie jeszcze mi sie nie udało z odległości. Edytowane 3 stycznia 2018 przez Orzeszek Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 to są moje ustawienia, mam nadzieje ze rozczytacie, jeśli nie to przepisze. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 5 godzin temu, kamilradom1910 napisał: No właśnie ja kombinuje z tą czułością tylko trochę już mam dosyć bo tak naprawdę mogę ją sprawdzić dopiero w pojedynku strzeleckim i tak w kółko i nie znalazłem jeszcze złotego środka. Mógłbyś się podzielić swoim setupem? Kwestia preferencji. Ja gram na: DeadZone: 10 General Sensitivity: 10 Vehicle Driver: 10 Targeting: 8 Scoping: 8 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: to są moje ustawienia, mam nadzieje ze rozczytacie, jeśli nie to przepisze. xD nie prościej zrobić screenshota? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Telefon miałem pod ręka, zreszta w Xboxie nie jest to takie proste jak na Playststion, chociaż w sumie tu i tu po(pipi)ane xD Edytowane 3 stycznia 2018 przez eX4cT_PL Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 no nie wiem, klikasz dwa przyciski, potem wchodzisz http://xboxdvr.com/gamer/eXX4cT/screenshots, kopiujesz link i tyle. Życie będzie prostsze 1 1 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 U mnie: DeadZone - 4 Ogólna czułość - 8 Pojazdy - 8 Targeting - 3 Scoping - 3 x2, x4 - 2 x8, x15 - 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 co to jest to deadzone? u mnie powoli skill rośnie, wczoraj kilka meczyków z kilkoma fragami i rekordzik, trzecie miejsce z sześcioma killami Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Ja póki co uczę się sterowania i mechaniki, wczoraj pograłem trochę solo i z chłopakami i już powoli czuje fenomen tej gry. Czlowiek ma taka spinę jak widzi przeciwnika ze aż ręce się pocą, tak jak w innych grach dążysz do konfrontacji tak tutaj próbujesz utrzymać się przy życiu. Jak podchodzisz do domku i słyszysz odgłos tupania to Alien Isolation wysiada. Ostatni raz takie emocje miałem przy Evolve grając potworem, ucieczka przed łowcami i polowanie na potwory w początkowej fazie życia bylo mega stresujące, to była najlepsza cześć tej gry. szkoda tylko ze sterowanie i mechanika strzelania jest taka sobie, gdyby to było coś na poziomie ghost recona albo rainbow six siege to 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 ja pier/dole xDDDDDD jaką akcję mieliśmy pod koniec meczu wczoraj już końcówka, zostało mniej niż 10 graczy, miejsce to lotnisko, doczołgaliśmy się do przewróconego buggy i czekamy na rozwój sytuacji gdzieś ze dwie minuty gdy nagle... http://xboxclips.com/MaZZeoPL/94cdbecb-7864-4ed1-897d-6a7bc083d696 Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 ja pier/dole xDDDDDD jaką akcję mieliśmy pod koniec meczu wczoraj już końcówka, zostało mniej niż 10 graczy, miejsce to lotnisko, doczołgaliśmy się do przewróconego buggy i czekamy na rozwój sytuacji gdzieś ze dwie minuty gdy nagle... http://xboxclips.com/MaZZeoPL/94cdbecb-7864-4ed1-897d-6a7bc083d696I to jest właśnie esencja tej gry. Aż chce się grać dalej. Syndrom kolejnej partyjki Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 5 godzin temu, MaZZeo napisał: ja pier/dole xDDDDDD jaką akcję mieliśmy pod koniec meczu wczoraj już końcówka, zostało mniej niż 10 graczy, miejsce to lotnisko, doczołgaliśmy się do przewróconego buggy i czekamy na rozwój sytuacji gdzieś ze dwie minuty gdy nagle... http://xboxclips.com/MaZZeoPL/94cdbecb-7864-4ed1-897d-6a7bc083d696 Dobry pomysł. Wywrócić buggy i w nim siedzieć Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 To co z tym forumkowym graniem? Przed chwilą skończyliśmy sesję z @Homer S, @Starh i jeszcze jednym kumplem Bracia (pipi)ec uratowali nam mecz 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Bracia S(pipi)ec Cóż to była za rozgrywka, te wystrzały, te wybuchy, dropy, ciągła akcja! Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Bzduras, dla którego każdy był przeciwnikiem, nawet swój; Homer, Baby Driver, mistrz kierownicy; Starrh. co go siłą musieli z samolotu wyrzucać bo się jeszcze ładował; no i szynkers, nasz komandos co wszystkich od(pipi)ił Co za ekipa to były dobre gierki 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 No do mnie zawsze można pisać i zagram. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 To może lepiej zacząć organizować się na tym diskordzie i tam się ustawiać? Chyba będzie łatwiej. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 1 minutę temu, Homer S napisał: To może lepiej zacząć organizować się na tym diskordzie i tam się ustawiać? Chyba będzie łatwiej. Jak ktoś znowu przy 5 chłopa na samej końcówce wiedzie i zacznie śpiewać "Tu na razie jest ściernisko, ale będzie San Francisco" to innego wyboru mieć nie będziemy. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Żeby jeszcze śpiewać, ordynarne darcie (pipi) to było Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Też chętnie pogram z wami. Jak coś w tygodniu będę miał wieczorami czas Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Wczoraj grałem solo i trzy razy z rzędu byłem w top10 i bym walczył o kurczaczka gdyby nie te kurwy w autach, jest jakiś sposób żeby spacyfikować piratów drogowych którzy jeżdżą w kółko? Wczoraj udało mi się złapać zrzut, a tam ghillie suit, m24 i luneta x8 ubiłem dwóch typów którzy przechodzili obok mnie dosłownie i mnie nie zauważyli xD ta gra to takie wirtualne ASG Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 14 minut temu, MaZZeo napisał: jest jakiś sposób żeby spacyfikować piratów drogowych którzy jeżdżą w kółko? Przestrzel opony albo head przez szybę, innych opcji nie znaleziono. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 19 minut temu, Bzduras napisał: Przestrzel opony albo head przez szybę, innych opcji nie znaleziono. Pełna seria ze Scara. Boom i typa nie ma. Raz tak rozjechałem dwa pod rząd w finale Wczoraj miałem mecz życia. Pierwszy raz od początku do końca w pełni kontrolowałem rundę i autentycznie wygrałem bez farta. Mam już po kilka wygranych w każdym trybie ale nigdy nie miałem meczu, w którym z ręką na sercu mogłem powiedzieć, że odbyło się to bez łutu szczęścia. Finał był jednak najlepszy. 1v1. Mecz kończy się w lesie przy miasteczku z molo na mocno pochylonym terenie. Obaj leżymy w trawie. On na wzniesieniu więc ma drobną przewagę. Przeczekaliśmy zawężenie dwóch stref ale nikt nikogo nie zauważył. Wyczekałem do ostatniego momentu i rzuciłem dymny na lewo od siebie. Gość złapał przynętę - zrobił ruch i rzucił w chmurę odłamkowym. Widziałem kierunek z którego poleciał, więc stanąłem na nogi i od razu go zauważyłem. On był obrócony za bardzo w swoje prawo (kierunek dymu) i skończyło się egzekucją. Serce to myślałem, że mi wysiądzie 4 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Ja też jak najbardziej pisze sie na granie, dzis wieczorem bede grać i tak glownie grywam w sumie tak kolo 22 do 2-3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi