ASX 14 654 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 chore liczby po raz kolejny forumowi "eksperci" się pomylili... Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 tej siły nic nie zatrzyma Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 No zaj.ebisty multik to i dużo ludzi gra. Niedopracowany jeszcze w pełni, ale i tak uzależnia nieziemsko. HIV i jego 5+ 3 miliony ludzi gra w średniaka Cytuj
pattro 226 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Nigdy nie byłem za graniem w multi ale to co robi ze mną PUBG to istna masakra Pierwszy raz gram więcej w multi niż singla. Pierwszy raz wykupiłem live Jakoś nigdy nie kręciło mnie multi w GTA, Call of Duty czy innych grach. Przeważnie grałem tylko przy darmowych okazjach i to przeważnie w Fife kilka meczy tylko. No ale live kupiony na rok i łupiemy w PUBG Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Mnie PUBG tez pochłonął, w wolnej chwili gram tylko w to, teraz po patchach wreszcie zabijam ludzi, jest zayebiscie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Mam to samo, w dwa tygodnie 34h pękły i dla mnie przez najbliższe pół roku inne gierki mogłyby nie wychodzić Czasem jedynie włączę Fortnite żeby się uspokoić i odchamić, a wszystko inne poszło w odstawkę. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Czyli da się w to już w miarę komfortowo grać na zwykłym xbox one? walczę sam ze sobą czy to kupić czy nie i jedyną rzeczą która mnie powstrzymuje jest ta tragiczna optymalizacja, o której głośno było przy premierze Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 (edytowane) Da się, jeszcze jak. Gram na premierowym facie, który już swoje lata ma i jest przez większość czasu w porządku. Oczywiście są momenty, że klatki spadają, ale jest zdecydowanie lepiej niż na premierę. Plus ostatnio dali dostęp do trybu tylko z opcją kamery z pierwszej osoby i tam mam wrażenie gra chodzi najpłynniej. Edit:W ostatnim patchu wyeliminowali praktycznie do zera najbardziej irytującą rzecz, czyli randomowe wywalanie do dasha. Średnio co tydzień wychodzi jakaś łatka, więc z dnia na dzień gra się poprawia. Plus jeśli będziesz niezadowolony możesz zwrócić grę bez tłumaczenia się(o ile w tym roku już nic nie zwracałeś, bo z tego co wiem, można zwrócić bez limitu czasowego jedna grę raz na 12 miesięcy) Edytowane 13 stycznia 2018 przez zloto 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 na początku przez kilkanaście-kilkadziesiąt sekund jest słabo, wszystko się doczytuje i laguje masakrycznie. wspaniale jest wylądować na kontenerze, przeniknąć przez dach by po chwili tekstury się wczytały i uniemożliwiły ci wyjście... albo wylądować na dachu budunku, przeniknąć przez teksturę i wpaść do pokoju bez wyjścia :shieet: później już jest w miarę ok, czasem jedynie wywali z serwera. ogólnie cały czas coś naprawiają i za jakiś czas będzie git. dzisiaj znowu jakiś update 4gb wyszedł, jeszcze trochę i gra będzie zajmować tyle co halo Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ale zdajesz sobie sprawę, że każdy update to tak naprawdę pobranie gry na nowo i mimo czterech czy tam pięciu udpejtów PUBG dalej zajmuje poniżej 5 BG? Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ja gram na starej wersji, i to co było na początku, a co jest teraz to dwie różne gry. Dodają nowe opcje przy każdym patchu. Jest co raz lepiej.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Podstawowy problem to różnica klatek na sekundę w kluczowym momencie - podczas walki. Jeśli to dystans, to nie ma problemu. Jak walka w zawarciu to jesteś w du... żych tarapatach. Sprawdź filmik digital foundry z 4 stycznia. Walka na jakieś 15-20 metrów. DF grali w Duo. Jeden na X drugi na FAT. X trzymał 30; FAT był w plecy o jakieś 8 klatek (22). Mam sporo godzin ograne i wiele sytuacji przegrałem przez klatkowanie. Jest to mocno irytująca rzecz. Jeśli masz X to nie musisz się zastanawiać, bo cała reszta gry jest świetna. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Powoli zaczyna mnie ta gra intrygować. Pytanie: czy jak zakupię pudełko za 130 zydli to tak jakbym zakupił full werszyn?Będę coś musiał później dopłacać? Gra jest niby w early access, stąd pytanie... Cytuj
Godot 416 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Pudełko to tylko tekturka z kodem, więc nie na sensu. Na cdkeys jest po 90 zł. Gra ktoś dziś? Zasysam właśnie 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ile czeka się na rozpoczęcie gry? Już od 5 min mi się kręci i dupa. Coś mam robić czy czekać? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 z 10-20s w menu, a później maks minuta by zebrać stu graczy Cytuj
Godot 416 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 PUBG nie działa akurat. Dobry start Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 no nie wiem, ja już z sześć meczyków rozegrałem. cztery na zero za to tera dziewiąty byłem Cytuj
Godot 416 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Wchodziłem na status i jest napisane że nie działa. Teraz grałeś? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 no właśnie skończyłem, zaraz znowu odpalam no działa, kilka sekund i jestem na "lotnisku" z typami, zaraz będę leciał samolotem Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Kilka pierwszych meczy za mną i faktycznie pierwsza minuta gry to jest dramat i doladowywanie wszystkiego w którym trybie gracie: TPP, czy FPP? Jakieś porady dla nooba? Na razie najwyżej udało mi się skoczyć jako 3ci, ale większość meczu nie spotkałem nikogo, pod koniec przyczailem się w domku tak żeby widzieć wejście do strefy, ale w końcu ktoś mnie zszedł od tylu. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Raport z placu boju po godzinie lol. Oczywiście totalnie nic nie ogarniam. Menu, klawiszologia i inne takie. Ale co tam, jedziemy. Wchodzę do lobby, a tam grafika paskudna jak na PS2. No ale to lobby, 100 postaci na paru metrach, więc ch*j. Po minucie jestem w samolocie. Wyskakuję w jakimś losowym momencie, opadam na ziemię obok budynku, wbijam, kulturalnie zamykam za sobą drzwi. Znajduję shotguna. Przeładowanie. Ale zaraz! Ktoś wbija do budynku! O k***a, czaję się w jakiejś komórce z shotgunem wycelowanym w miejsce gdzie ewentualnie wejdzie. Koleś powolutku przeszukuje dom, podłoga skrzypi, mi wali serce. Wszedł na piętro. Wyjść? pier**lę, nigdzie nie idę! Koleś zszedł i dalej łazi po domu. Słyszę jego kroki coraz bliżej. Wchodzi wreszcie do mnie i dostaje prosto w ryj. Jest, pierwszy trup! Zbieram jego fanty, ale ma tu dobra! Karabiny, lunety, granaty, kamizelki, no chodzący supermarket! Tylko co z tym zrobić? Pojęcia nie mam. No nic, siedzę w komórce i bawię się menusami. Nagle słyszę silnik samochodu. Ktoś przyjechał. Wychodzę z komórki żeby popatrzeć. Widzę kolesia, on mnie nie. Rozgląda się. Nic nie robię, boję się Może sobie pójdzie? Faktycznie, wsiadł w samochód i pojechał. No nic, jakiś wskaźnik mi mówi, że cośtam z mapą. Whatever. Idę. Kucam raczej. Znowu słyszę samochód. Padam. To ten sam koleś. Przejeżdża obok mnie. Wyciągam kałacha i napierdalam. Kolo zatrzymuje samochód i zabija mnie dwoma strzałami. The end, 68 miejsce. No co za gra Świetne to jest, ale musiałbym więcej ogarniać, z kimś pograć. Gra ogólnie wygląda bardzo ładnie. Chodzi spoko. Jak mi się podoba to musi być naprawdę ok. Kurde, może jednak ktoś na forumku się skusi? 0 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Wczoraj miałem najlepszy mecz, siedem killi, w końcówce jak zostało 10 osób to każdy miał jakiś pojazd, ja schowałem się za swoim na brzegu kółka i zacząłem kasować piratów drogowych, zostało nas 3, byłem spokojny bo byłem ostro napakowany, hełm, pancerz na 3 levelu i dużo amunicji. Niestety jak schowałem się za swoim gazem w celu zmiany lunety to nie usłyszałem jak upadł obok mnie granat i rozyebało mnie jak dobrze rzucać granaty? u mnie upadają po dwóch metrach xD Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Jak trzymasz RT podczas rzucania to pojawia Ci się czerwona trajektoria lotu granatu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi