Godot 416 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 To może jednak zgadamy się na wieczór na jakiś team? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 (edytowane) Ja bym pograł ale bez Mica bo młodego obudzę rzucając kur vami =) Edytowane 14 stycznia 2018 przez eX4cT_PL Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Ja bym pograł ale bez Mica bo młodego obudzę rzucając kur vami =)Taka gra w PUBGa nie ma sensu, tu akcja opiera się na komunikacji i współpracy. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 (edytowane) Panowie, ten sklep cdkeys to czysta sprawa? Pobiera kasę w PLN-ach z karty? Gra stamtąd jest po polsku? Konta na paypalu nie mam i nie chcę mieć. Widzę, że płatność kartą jest przez jakiegoś Skrilla. Bezpieczne to? Edytowane 14 stycznia 2018 przez Czezare Cytuj
Godot 416 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Kupowałem tak Halo MCC i było wszystko ok. To dosyć znany sklep Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 (edytowane) Jedna z najbezpieczniejszych form płatności to paypal, zrób sobie konto bo warto. Ja staram się nie podawać karty nigdzie. Edytowane 14 stycznia 2018 przez eX4cT_PL Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 3 godziny temu, MaZZeo napisał: Wczoraj miałem najlepszy mecz, siedem killi, w końcówce jak zostało 10 osób to każdy miał jakiś pojazd, ja schowałem się za swoim na brzegu kółka i zacząłem kasować piratów drogowych, zostało nas 3, byłem spokojny bo byłem ostro napakowany, hełm, pancerz na 3 levelu i dużo amunicji. Niestety jak schowałem się za swoim gazem w celu zmiany lunety to nie usłyszałem jak upadł obok mnie granat i rozyebało mnie jak dobrze rzucać granaty? u mnie upadają po dwóch metrach xD Zapewne przestawiłeś sobie nie rzut a turlanie granatu. RB bodajże zmieniasz sposób rzutu. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Czy nowa aktualizacja jest jakaś istotna czy tylko minimalne zmiany? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 5 minut temu, pattro napisał: Czy nowa aktualizacja jest jakaś istotna czy tylko minimalne zmiany? Jeśli istotna jest dla Ciebie płynność, to nie. Nic się nie zmieniło. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Wiadomo kiedy wyjdzie patch z achievementami? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 na steamie jeszcze nie dali mimo premiery, więc może wcale nie będzie Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Nie jestem w 100% pewny ale gry preview otrzymują achivementy dopiero po wyjściu z preview. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 30 min do odbioru dzieci to zagram. Lądowanie, wbijam do domku, znalazłem jakiś karabin. Ok, szybkie przeładowanie i już czuję się pewnie. Przez okno widzę, że ląduje koleś i wbija do tego samego domu. Z tym, że jest bezbronny Wlazł w róg gdzieś i się skulił, może myślał, że go nie zauważę. No cóż, to była egzekucja. Idę. Widzę jakąś wysoką trawę, położyłem się i zaczynam się bawić w ekwipunku. Skończyłem i patrzę jak koleś się przekrada jakieś 5 min ode mnie. Nic czekam aż będzie plecami do mnie, serce wali. I (pipi)a jak ostatni głąb nie wytrzymałem ciśnienia i zacząłem do niego walić, oczywiście chybiając. A on mnie spokojnie headshot. Scena jak z Pulp Fiction, ale nie byłem Vincentem i Juliusem. Żałośnie słaby jestem Co za gra Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 34 minuty temu, Godot napisał: 30 min do odbioru dzieci to zagram. Lądowanie, wbijam do domku, znalazłem jakiś karabin. Ok, szybkie przeładowanie i już czuję się pewnie. Przez okno widzę, że ląduje koleś i wbija do tego samego domu. Z tym, że jest bezbronny Wlazł w róg gdzieś i się skulił, może myślał, że go nie zauważę. No cóż, to była egzekucja. Idę. Widzę jakąś wysoką trawę, położyłem się i zaczynam się bawić w ekwipunku. Skończyłem i patrzę jak koleś się przekrada jakieś 5 min ode mnie. Nic czekam aż będzie plecami do mnie, serce wali. I (pipi)a jak ostatni głąb nie wytrzymałem ciśnienia i zacząłem do niego walić, oczywiście chybiając. A on mnie spokojnie headshot. Scena jak z Pulp Fiction, ale nie byłem Vincentem i Juliusem. Żałośnie słaby jestem Co za gra Zapowiadało się na spoko historie, a wyszło jak zwykle Cytuj
Godot 416 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Chce ktoś dziś teamowo pograć? Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Chce ktoś dziś teamowo pograć? Dodaj na xbox live: kamilradom1910 Cytuj
KarinciS 0 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Powiem wam , ze te skrzynki desperados dobre są. Otworzyłem 2 i z obu dostałem spodnie warte 115 zł Sprzedane na rynku za 3 dni pozwolą mi na zakup obu nowych wolfensteinów 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) Cytat Dodano nowe ustawienie kontrolera do menu opcji. Typ B (nowe ustawienie) obsługuje teraz: Trzymając LT, celuj w cel. Trzymanie LB w celu użycia celownika z perspektywy trzeciej osoby. Nice, chyba sobie zmienię, bo od samego miałem nadzieję na takie rozwiązanie Ciekawe ile mi teraz zajmie odzwyczajenie się od tego co było. Btw teraz jak macie pistolet to nie wybieracie go Ygrekiem, a strzałką do góry Przy okazji się spytam, jak skorzystać z apteczki/tabsów/energetyka bez wchodzenia w iventory? Granat też się chyba da zmienić? I jak przy celowaniu przechylić się na bok? Edytowane 16 stycznia 2018 przez Yakubu Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 o fajnie tez zmienie sobie na te nowe utawienia, tylko na bank bedzie mi sie na poczatku mylic haha Cytuj
pattro 226 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Ej no jak to możliwe że ja ładuje w typa 4 kule a on nic a we mnie tylko jeden strzał z pistoletu i game over Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Apteczkę, bandaż itd zmieniamy strzałką na dół, a żeby użyć trzeba przytrzymać w dół.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Yakubu napisał: Nice, chyba sobie zmienię, bo od samego miałem nadzieję na takie rozwiązanie Ciekawe ile mi teraz zajmie odzwyczajenie się od tego co było. Btw teraz jak macie pistolet to nie wybieracie go Ygrekiem, a strzałką do góry Przy okazji się spytam, jak skorzystać z apteczki/tabsów/energetyka bez wchodzenia w iventory? Granat też się chyba da zmienić? I jak przy celowaniu przechylić się na bok? Przechylenie na bok = wduszenie prawej gałki. Dodatkowo można rozjaśniać "kropeczki" w celownikach przytrzymując RB i góra/dół lewą gałką- całkiem przydatne w różnych okolicznościach. Tak samo zmieniamy zoom w lunetach, nie jestem pewny czy we wszystkich. Edytowane 16 stycznia 2018 przez Gregorius 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 No kurna teraz z tym celowaniem to ja mogę grać, 49h na liczniku i w końcu nie gram jak ostatnia szmata. Teraz pograłem i 2 mecze na zero, kilka średnich i dwa razy pierwsza dziesiątka plus rekordzik fragów. Co prawda jeszcze nie do końca ogarniam używanie LB przy celowaniu, ale i tak wreszcie przy wymianie ognia czuję się pewnie. Myślę , że w niedługim czasie zrobię spore postępy. Ostatnie 5 minut rekordowej rozgrywki, ahh gdybym tylko się ogarnął na samym końcu... czekałem aż typ ściągnie innego gościa, ale w tych emocjach trudno się ogarnąć 2 Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 . Zawsze po takich akcjach jak ogladam te filmy to sam sie pytam czemu nie "zrobilem tak" , albo... Swoja droga , kazdy kto gral wie jakie to cisnienie kiedy zostaje juz 3 ,4.Gdyby typ w ktorego Ty waliles mial lepszego aima... , IMO GT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi