Opublikowano 18 lutego 20187 l Może nie lepszą, ale jak masz XOX to możesz grać z myślą, że wszyscy mają równe szanse albo gorsze (XO).
Opublikowano 19 lutego 20187 l Z Godotem akurat na lajwie toczę dyskusję, w której namawia mnie do kupna gierki na XOS. Jakoś posiadając wersję piecową nie mogę znaleźć żadnego argumentu, który by za tym przemawiał.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Jak ci dobrze działa na PC i jak ogarniasz sterowanie, to nie ma najmniejszego sensu brać wersji na bąka.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Wytłumacz to @Godot, doskonale to rozumiem Nie zauważa 60FPS, drugiej mapy (podobno trzecia już się robi) i kilku innych rzeczy, zafiksował się na cziterach, bo spotykam ich niby 99 w każdym meczu. Edytowane 19 lutego 20187 l przez Bzduras
Opublikowano 19 lutego 20187 l Bzduras, przecież Cię troluję. Graj sobie na czym chcesz. Gdybym mógł odpalić grę na MacBooku to bym też grał na nim. Razem z wersją xboxową. Na padzie gra mi się super, ekipę mam fajną i zero gówien z filmika powyżej
Opublikowano 19 lutego 20187 l Jestem już zbyt stary na rozróżnianie trollingu Jedyne co w wersji konsolowej mnie naprawdę przeraża to zarządzanie ekwipunkiem na padzie, ale wierzę, że to kwestia wprawy.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Kwestia wprawy. Oczywiście nie ma szans na to co robią prosi na pc, ale jest ok. Najgorszy jest spadający framerate i okazjonalne wywalania z gry
Opublikowano 20 lutego 20187 l W ciągu najbliższych trzech miesięcy dojść ma nowa mapa (pewnie teasowana jakiś czas temu "śnieżno-arktyczna", a już w kolejnym patchu dostaniemy usprawniony matchmaking oparty na wysokości pingu.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Na forumku nie znalazłem chętnych do gry, ale jest grupa facebookowa, a na niej naprawdę spoko ludzie. Można i na poważnie pograć i jajcarsko. Już od długiego czasu nie grałem solo z musu, zawsze jest ktoś chętny, a najczęściej są pełne drużyny. Poziom też ok, siedem kurczaczków w piekarniku leży
Opublikowano 21 lutego 20187 l http://store.steampowered.com/news/externalpost/steam_community_announcements/3263292409710843608 sprawdzone.
Opublikowano 21 lutego 20187 l In March, the team will reveal what you can expect from us in the first half of 2018 in terms of our development and new content plans which, by the way, include a new map.
Opublikowano 22 lutego 20187 l W trybie fpp gra tak mało ludzi, że z rana trzeba czekać z 20 minut na gierkę. Szkoda, że większość woli januszowe tpp
Opublikowano 22 lutego 20187 l W trybie fpp gra tak mało ludzi, że z rana trzeba czekać z 20 minut na gierkę. Szkoda, że większość woli januszowe tpp [emoji32]Bo trzeba miec nieźle zryty beret żeby grać w trybie FPP na xboxie w tą grę. Ale co Janki mogą wiedzieć. Jak pros powie że FPP to tak ma być i chooy [emoji16]
Opublikowano 22 lutego 20187 l możesz rozwinąć co ci się nie podoba w fpp na bonku?Klatkarz I rwanie animacji. Moze jak ukonczą grę będzie lepiej bo teraz to tak nie za ciekawie jest. Jak sie celuje to niczym w zupie. W tpp jeszcze jaki tako tako to dziala przy strzelaniu z biodra.Ale pamietam ze Fornite tez z poczatku nie za ciekawie działał, a teraz jest o wiele lepiej. Moze z Pubg bedzie podobnie i bedzie sie mozna cieszyć grą, a nie denerwować.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Nie wiem jak na XOX ale animacja w FPP na XO rwie aż oczy bolą. Też wolałbym grać FPP ale nawet w TPP jestem na granicy frustracji przy ilości klatek.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Walka na bezpośrednim jest totalną parodią na fpp. Na tpp gra jest wtedy pokazem kto ma większego farta, na fpp jest niegrywalnie. Do tego sama eksploracja w fpp wymaga ciągłej pracy kamerą, a takie machanie powoduje koszmarne spadki animacji. Im dłużej w to gram tym mam większą ochotę rzucić tym w pizdu i poczekać na stabilne 30 klatek. Zwłaszcza, że gra crashuje się coraz częściej, są coraz większe bugi. Ogólnie chyba nadchodzi moment w którym gra przestaje bawić a zaczyna frustrować