Opublikowano 24 marca 20187 l mam tę sznurówkę z ps4 i pogałem trochę z randomami online i trochę lmao xdd - tu gujs tu handred _red dot enybady hew? teraa pjany jestem i jeden mnie zaprasza na dalsze granie jak coś zje wtf xdd Jak ktoś chce pograć z legendą to dawać zapro
Opublikowano 25 marca 20187 l mam tę sznurówkę z ps4 i pogałem trochę z randomami online i trochę lmao xdd - tu gujs tu handred _red dot enybady hew? teraa pjany jestem i jeden mnie zaprasza na dalsze granie jak coś zje wtf xdd Jak ktoś chce pograć z legendą to dawać zapro W jaką gre grałeś ? [emoji16]
Opublikowano 27 marca 20187 l Ja też nie zrozumiałem tego co Yakubu tak pisał, ale jakoś niespecjalnie mnie to interesowało, żeby o to pytać
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Jakby kogoś to interesowało to DrDisRespect właśnie streamuje gierki na najnowszej mapce na PC https://www.twitch.tv/drdisrespectlive?ignore_query=true A ja cały czas czekam na Miramar na bonka
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Pyknąłem meczyk w FPP i od razu gra sie inaczej, lepiej. Nie ma wychylania kamery tak, aby widzieć co jest za rogiem czy siedząc za kamieniem skierować kamere w kierunku ziemi żeby widzieć co jest przed nami. Gra się trudniej ale lepiej. Strzelanie też lepiej wypada, od razu 9killi w pierwszym meczu
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 6 godzin temu, pattro napisał: Nowa mapa, już łupiemy A jak łupiecie skoro servery wyłączone?
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Jak pobrałem to można było zagrać ale strasznie lagowało teraz nie sprawdzałem Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez pattro
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 25 minut temu, pattro napisał: Jak pobrałem to można było zagrać ale strasznie lagowało teraz nie sprawdzałem To miałeś niezłego farta Nawet na reddicie się nikomu nie udało A rozkminili nawet jak pobrać PTS wczoraj w nocy
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Jakieś spostrzeżenia dotyczące nowej mapy? . Nie grałem na pc i jestem ciekaw. Osobiscie nie sprawdze - konsola we Frankfurcie
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Jakieś spostrzeżenia dotyczące nowej mapy? . Nie grałem na pc i jestem ciekaw. Osobiscie nie sprawdze - konsola we Frankfurcie [emoji32]To co się stało? Awaria?
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Łącze się z tobą w bólu. Moja też jedzie do Frankfurtu z zepsutym twardzielem. Edytowane 28 kwietnia 20186 l przez Mikołaj
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l wy z tym miramar to tak na serio? właśnie odaliłem goty2017 po dłuższej przerwie i wszystkie piec rundek poszlo na erangel
Opublikowano 1 maja 20186 l Karwa marzy mi sie bad company 2 w trybie battle royal. Nic by tego nie przebiło
Opublikowano 21 maja 20186 l Też wam stem pobiera ok 26 MB aktualizacji do PUBG przy każdym włączeniu steam? wtf