Opublikowano 2 lipca 20195 l Jak proponowaną mapą był Sanhok to czasem tak grałem i trafiło się kilka kozak meczyków Na innych mapkach raczej nie lubię, bo zbyt łatwo jest się znaleźć w nieodpowiednim miejscu i czasie. Dzisiaj miałem rundkę na tej pustynnej mapce i w top5 walnąłem cztery heady (w sumie to nawet pięć, bo jeden typ miał hełm lvl3 xd) z Kar98 2 godziny temu, Wredny napisał: Straszny z Ciebie cyborg najwyraźniej. Ja ostatnio też tylko składy, ale za często to my nie wygrywamy, choć czasem mamy w drużynie jedną lub dwie wybitne jednostki... Ale przynajmniej beka jest, a to najważniejsze Bez przesady, raczej średni jestem. Mam dobre momenty, ale czasem takie akcje odwalam, że aż ciarki przechodzą z żenady xd
Opublikowano 7 lipca 20195 l Wczoraj natknąłem się na ten filmik naszej rodzimej gwiazdy YT, akurat z PS4. Koleś trochę podobudował mnie psychicznie, bo przy takiej amebie to ja sprawiam wrażenie profesjonalisty
Opublikowano 7 lipca 20195 l A mi wczoraj Yakubu w końcowej fazie wyebal heada z m24 Pewnie nawet nie wie xD
Opublikowano 7 lipca 20195 l Nie, 3ci chyba skończyłeś. Na Miramar, pod koniec miałeś snajpe i vectora. Najpierw Cię trafiłem za kamieniem ale się schowales, uleczyłes i walnales heada xD
Opublikowano 7 lipca 20195 l Chyba pamiętam. To mogło być wtedy co musiałem na górkę wbiec i nie dałem rady typowi, który tam już był, a Ty pewnie byłeś na górce po lewej w beżowym hełmie lvl 2
Opublikowano 18 lipca 20195 l Yebać cinematic trailer, jakby to było w tej grze istotne - poniżej sporo zmian nadchodzących na PC, więc jakiś czas później również na konsolach (leczenie w ruchu między innymi):
Opublikowano 21 lipca 20195 l Ja tu się męczę, żeby kogoś trafić z trzech metrów, a Choco zabija kogoś niechcący, demonstrując nowy bug z przeładowywaniem broni (401 metrów!)
Opublikowano 24 lipca 20195 l PUBG chyba po raz pierwszy na przecenie na PS4 za 59zl więc kto jeszcze nie sprawdził najlepszego BRa to lepszego momentu nie będzie.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Start nowego sezonu na konsolach 27 sierpnia a w październiku crossplay z Xboxem!
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Ja się tego odpicowanego Erangel na konsolach boję - gierka ledwo trzyma te 30 klatek przy tej ilości detali, a nowe Erangel jest ładniejsze, bardziej szczegółowe i ma więcej miejscówek.
Opublikowano 22 września 20195 l Nowe ficzery na PC i jakiś czas później na konsolach. Mamy Weapon Mastery, to teraz będzie Survival Mastery - fajna sprawa, zwłaszcza te "wizytówki" i staty całej drużyny po meczu. A tu fajny filmik dla @Ryo-San, w razie jakby jeszcze potrzebował przekonywania A ten to raczej utopia, bo nikt tak nie gra, ale fajnie zmontowany, więc można popatrzeć
Opublikowano 26 września 20195 l @Yakubu, kojarzysz tę stronkę? https://pubglookup.com Ostatnio sprawdziłem Twoje staty i jesteś (pipi)ym cyborgiem
Opublikowano 26 września 20195 l Hahah, taak znam. Po prostu dużo gram Coś tam już umiem, ale czasem zagram taki kibel, że chciałbym się pod ziemię zapaść. Np. walki w odległości mniejszej niż 5m to u mnie taka dauniada, że jak ktoś to widzi na killcamie, to pewni myśli, że pierwszy raz w gierkę gram xd
Opublikowano 1 października 20195 l Crossplay pomiędzy PlayStation a XBOXem stał się ciałem - teraz można mieć prawdziwe CW, choć przydałaby się opcja jakiegoś deathmatchu z podziałem na platformy To i kilka innych nowinek w poniższym filmiku od Borisa:
Opublikowano 1 października 20195 l @Wredny coś mi się filmik nie ładuje więc zapytam czy widać że przeciwnik jest klapą czy xbotem?
Opublikowano 1 października 20195 l Widać. Przy ksywkach będą symbole danej konsoli. Coś takiego np w killfeed u góry:
Opublikowano 1 października 20195 l Zayeb.iste! Idealny poligon dla fanbojów! Taki frag musi dawać dwa razy więcej frajdy Edytowane 1 października 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 1 października 20195 l Sporo zmian w menu, survival mastery, personalizacja profilu, czytelna kustomizacja broni, no i ten cross play. Znacząco zwiększy to bazę użytkowników, skracając czas oczekiwania na mecz. Odpaliłem testowo Solo-FPP, no i jakaś poprawa jest - z NIGDY na 6min26s - nie chciało mi się czekać, ale trzeba będzie kiedyś przetestować
Opublikowano 3 października 20195 l W dniu 1.10.2019 o 18:22, Yakubu napisał: Ale będę gnoił fanów xboksa W dniu 1.10.2019 o 18:22, Ryo-San napisał: Zayeb.iste! Idealny poligon dla fanbojów! Taki frag musi dawać dwa razy więcej frajdy A Wy ilu XBOTów dziś zabiliście?