LeifErikson 1 116 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca W dniu 9.03.2024 o 22:26, Homelander napisał: Zainstalowałem na PS5 i mimo, że gra jest f2p to potrzebuje Plusa. Niezły żart. No nic, nie będę Plusa kupował Wat? U mnie działa bez Plusa, dziwne. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Chłop w USA mieszka, giwerę może kupić w monopolowym, ale do strzelanka online free to play musi abonament zapłacić 1 1 Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Po raz kolejny będę ASXem tego tematu, ale wreszcie zebrałem się na stworzenie kompilacji z zalegających na dysku/chmurze xboxa klipów. Sporo z tego to nic specjalnego, ale taki staruch jak ja i tak się cieszy - zwłaszcza, że między innymi załapał się najlepszy konsolowy wymiatacz The Ga GoD. 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Ta gra, nazywana przez wielu 'gówno' okazała się w sumie niesamowitym sztosem. Ja jednak wolałem z tych klimatów 'DayZ' które po setkach godzin zapauzowałem jakiś czas temu. Widzę Wredny, że tam codziennie coś pykasz, czy licznik wskazuje już jedynkę i trzy zera? Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia DayZ to bardziej survival, a PUBG to jednak gra nastawiona na akcję i zabijanie. Codziennie to nie, bo mamy z ziomkiem różne zmiany, więc raczej tylko w weekendowe wieczory, czasem w tygodniu może, jak akurat mam na rano. Co do licznika to tak - a na obydwu platformach to nawet więcej Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia A ja rozwiązałem problem PUBGa. Musiałem skasować i pobrać z konta USA i działa. Będę miał czas to pogram chwilę. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Odkopię temat, bo jestem chyba jedynym forumowiczem, regularnie w to grającym, a ostatnio zebrałem kolejne 100+ klipów, więc postanowiłem złożyć je w kolejną kompilację, dzięki czemu mogę wreszcie zwolnić trochę miejsca na dysku mojego lapka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi