Ezronymius 1 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 Siemanko! Nie wiedziałem za bardzo gdzie umieścić swoje "ogłoszenie", więc może pomoc się nada ;) Pracuję w firmie, która nie jest wogóle kojarzona z branżą gier, lecz wykorzystuje masę technik, które w gamingu (a w zasadzie przy tworzeniu gier) są wykorzystywane, szczególnie jeśli chodzi o złożone algorytmy np. znajdywanie najkrótszej ścieżki, rozpoznawanie obrazów, sztuczna inteligencja/machine learning i wszelkie próby automatyzacji (z inteligencją) procesów, rozkładanie obciążenia w zależności od ruchu itd. Pytanie, co to ma wspólnego z portalem dla graczy? A mianowicie jako gracz, założyłem, że w portal odwiedzają również game-designerzy, programiści gier, architekci infrastruktury gier onlineowych no i sami gracze-software inżynierowie, programiści czy specjaliści od baz danych. Lub być może ktoś z Was ma znajomego, który graczem niekoniecznie jest, a ma doświadczenie. I być może oni odpowiedzą na moje wołanie ;) Kogo konretnie szukam? Każdego kto ma doświadczenie w jednym z tematów: Algorytmach sztucznej inteligencji / machine learning Określaniu drogi w przestrzeni 2D/3D, rozpoznawania obrazów, krawędzi, obszarów Specjalistów GIS lub ogólnie przestrzennych baz danych Specjalistów w Cloud (AWS, Azure) - IaaS, PaaS, SaaS, Automatyzacji procesów/jobów, CI, CD Doświadczonych programistów w javie lub innych językach obiektowych, najlepiej w architekturze C/S, rozproszonych systemów wielkiej skali, skalowalnych systemach przetważania wielkich ilości danych Specjalistów tuningowania zapytań SQL, bazy danych PostgreSQL Do czego szukam? System cloud-based o tysiącu instancji, przetwarzający kilkaset GB danych dziennie w bazach informacji przestrzennych, zasilany danymi z różnych źródeł, złożoność algorytmiczna wysoka, a cele jeszcze większe... Miejsce pracy Łódź, a firma jest globalna, a Łódź jest głównym centrum R&D. Jeżeli kogoś z Was zainteresowałem, proszę o kontakt na priv. Pozdrawiamezronymius PS: jeśli naruszyłem któryś z pisanych lub niepisanych punktów regulaminu - proszę o wybaczenie. Rekrutuję do swojego zespołu, jako stały czytelnik PPExtreme od lat, stwierdziłem, że może to jest pomysł bym znalazł najlepszych ludzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi