Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a na e3 myślałem że to było potknięcie a po takiej krytyce ms niczego się nie nauczył. Ehhhh szkoda dobrze że nie siedzę jak niektórzy i nie oglądam tylko konferencji. 

Na jednym monitorze mamy gadające głowy i trailery gier których trailery widzieliśmy już nie raz i nie dwa. Na drugim mecz polska - dania w eliminacjach do mistrzostw świata.  

21013746_1661245507248650_67472522475339

Teraz znowu sea of thieves ja (pipi)e ....

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 499,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

indory kozacko wygladaja duzo lepiej niz te duze aaa robione na jedno kopyto i Sea of Thieves wyglada tez super 

Opublikowano

te (pipi)a rękawy z tatuażami (pipi)any xdddd

Opublikowano

W sumie to niczego więcej się nie spodziewałem, kilka ostatnich konferencji ms to kopiuj/wklej dokładnie taki sam żenujący scenariusz. Nie wiem czy nie śledzą feedbacku czy wszyscy oprócz nas się tym podniecają i tylko my narzekamy...

Opublikowano

Chwile mi zajęło by zauważyć ze gość ma prawdziwe rękawy a myślałem że to tatoo. czy można być większym pedrylem ?

Edytowane przez Mani

Opublikowano

DHstM-DXUAAI2lK.jpg

XD

no przecież pisałem, że możecie już zakładać tematy do czekania, bo za rok-dwa wyląduje też na PS4 i będziecie klaskać uszami :lapka:

Opublikowano

mi sie podoba 

halo, gearsy, forza + indyki + path of exile, playerunknow battleground + lisek + najlepszy pad i kumple z xboxa 

Opublikowano

To co ? Na koniec wyjdzie jakiś typ i zagra na fortepianie do nowego trailera Ori ?

Edit: Jest i Minecraft

Edytowane przez funditto

Opublikowano

ale bym opluł takiego xboxa je,banego

Opublikowano

Minecraft 4K jako megatona na koniec

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

World of Tanks.... dobijcie mnie Minecraftem PLZ..

oh it's coming, boy

It's here..... Boszzzzzzz....

Opublikowano

a co zlego w tej konsoli ?

Ms przynajmniej umie robic limitowane konsole nie to co sony :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Minecraft 4k i HDR. .... normalnie boner. Oryginalny Xbox był lepszą konsolą od tego.

Opublikowano

mi sie podoba 

halo, gearsy, forza + indyki + path of exile, playerunknow battleground + lisek + najlepszy pad i kumple z xboxa 

niech to ktoś da na sygnaturę

Opublikowano

o jezu najbardziej gow,niana gra tej zimy lub nawet generacji xDDDD

Opublikowano

Gdybym miał 11 lat to bym tą konsolę chciał tak bardzo. Serio ładna.

No, ale lat mam 13 i trzeba być trochę poważniejszym niestety.

Opublikowano

DHslfUsW0AgQTcw.jpg

są i EKSY

Opublikowano

Ja piernicze, żadna gra mnie nie przekonuje do tej konsoli a mam konsole od ms od 10lat...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.