Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Chyba ze idiota bo zabił przypadkowo żonę  dziecko x

Werble.

Cała "przygoda" tego debila polegała na zemście. Sam motyw jest słaby, a jak okazuje się, że łysy kolo jest odpowiedzialny za linię fabularną to aż słabo się robi 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 499,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To byłeś w zdecydowanej mniejszości. God of War 2 to gra dzięki której ps2 sprzedawało sie fantastycznie nawet po wyjściu konsol nowej generacji. Tytuł który gracze zawsze będą wspominali.

Xbox obe nie ma takich tytułów, nie zanosi sie że w ciągu najbliższych 2 lat wyjdzie taki ex AAA. Xbox one pozostanie konsolą z najmniejszą ilością  exów godnych zapamiętania. Bo co będą gracze wspominać za 10 lat myśląc o xone? Najpotężniejszą konsole w historii?

Opublikowano
4 minuty temu, Ins napisał:

Werble.

Cała "przygoda" tego debila polegała na zemście. Sam motyw jest słaby, a jak okazuje się, że łysy kolo jest odpowiedzialny za linię fabularną to aż słabo się robi 

Ostatnio to mnie rozbawiło, trochę pasuje P

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30741535_1286088038201631_2594792845656595544_n.jpg?_nc_cat=0&oh=2a964303b388b2707f74dc61b51138be&oe=5B6E0625

Opublikowano

Nie sądziłem że to może być problemem  w graniu, ale w sumie był taki jeden uzytkownik co nie lubił świetnej piosenki bo była  o zdradzie.

Edytowane przez milan

Opublikowano
25 minut temu, Ins napisał:

Jak na swoje czasy to Ninja Gaiden był zayebisty. Sorry ale przygody idioty ze srednim systemem walki nie robily wtedy na mnie zadnego wrazenia.

Ok Ins, ale NG to techniczny slasher, a GoW to był raczej action adventure. To trochę jak porównywać Grań Turismo do Mario Kart, niby w dwóch się jeździ, ale sama realizacja i głębia są diametralnie różne.

Opublikowano

Klapy uprawiają branzlerkę, bo ukazała się druga po Bloodborne dobra gra na ich konsolę:yao:

Opublikowano

Idealne porównanie. NIe zmienia to faktu, że Kratos przez te wszystkie części był daunem. ufff jestem taki zły, robie takie złe graficzne rzeczy, no ale jestem debilem, który wymordował swoją familię, zaayebe zeusa i jego przydupasów bo ... no jestem daułnem ..l

Edytowane przez Ins

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Klapy uprawiają branzlerkę, bo ukazała się druga po Bloodborne dobra gra na ich konsolę:yao:

czyli 2:0 dla nas zielony robalu :pawel:

Opublikowano

Bardzo oryginalne podejscie do ocenania gry.

Ciekawe czy ktoś postanowił nie czytać Lobo, bo postać wybiła swoją planete by być ostatnim jej przedstawicielem.

Opublikowano

w sumie, ogórek w końcu by się przestał pultać

Opublikowano
10 minut temu, Czezare napisał:

A ile takich gier jest na Xboxie?

Opublikowano

pora na wyliczankę!

Opublikowano

c0rwa extrakt już go wyjaśniłem. CZAISZ GOŚCIU?

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

czyli 2:0 dla nas zielony robalu :pawel:

Chyba do przerwy niebieski przegrywie!:yao: Najlepsza nie tylko w tej generacji, ale ever strzelanka multi H5 + najlepsze wyścigi w tej generacji arcade FH3 oraz najlepszy parkour Sunset Overdrive. 3:2 dla nas błękitne karakany!:xboss:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

c0rwa extrakt już go wyjaśniłem. CZAISZ GOŚCIU?

Slabiutko, musiałem poprawić.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tymczasem na Xboxie:

zi2c1rvxx7t01.jpg

Opublikowano

xD konsola z bema

Opublikowano

ign sie mylił, mowili ze na xboxie nie ma czegos takiego jak god of war...

nauczeni z @hav7n tworzeniem wlasnych przygod w sea of thieves, wystarczy odrobina zaczerpniecia z wiaderka

mud7JoS.jpg

i mamy #95/100 

d6LJEKJ.jpg

Tt51sn6.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Podoba mi  się jak na drugim  zdjeciu kermit walczy  z cringe'em.

Opublikowano

ipoL9IG.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeszcze zamiast kamlota powinien być wielki  kebab xD

Opublikowano

GoW taki dobry że już na pchlim,czyli poziom exów sony zachowany. Szastu prastu pocieszyć oczy graficzka przez kilka h i do żyda. XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.