Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tak powinno wyglądać E3 na forum o gierkach:

giphy.gif

Niestety z jakiegoś powodu będzie wyglądać to tak:

tenor.gif?itemid=4436411

Opublikowano

Oczywiście, że będzie tak wyglądać, jak na tym pierwszym gifie, ale w obozie klapow. Zresztą, jak co roku. 

:fsg:

Opublikowano

Rozumiem też klapów rozczarowanych zapowiedziami nowego Halo i Godrizona, zwłaszcza że sami posiadają na swojej konsoli takie bogactwo ekskluzywnych fps'ów i racer'ów

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Dokładnie, powinno być 97%.

Chyba jak grałeś w recenzje, psycholu.

2 minuty temu, oni napisał:

Rozumiem też klapów rozczarowanych zapowiedziami nowego Halo i Godrizona, zwłaszcza że sami posiadają na swojej konsoli takie bogactwo ekskluzywnych fps'ów i racer'ów

Ciekawe czy na PlejKu.rwie powstanie kiedy jakieś dobre, hardcorowe multi jak Halo czy Gears of War. Hmmm

Opublikowano
20 minut temu, YETI napisał:

ZAZYWASZ PRZEGRYWASZ!!! 

Jak sądzicie, Sony rozdepcza microsoftu już na początku konferencji wraz z pokazem TLoU2, czy będzie się powoli znecac nad niepełnosprawnym zaczynając od Spider-Mana, Death Strending itd. 

Xśmieć obszcza się sam, ceremonialnie pokazując najpierw kolejny, genericowy trailer z Forzy (o, patrzcie, samochód jedzie!), 3 sekundy hełmu mistrza kucharza, a potem pokaże combo-trailer 30 indyków z dopiskiem: "nowe gry eksluzywne na xboxa" (a potem okaże się, że 3/4 z nich to console exclusive bo wyjdą na pieca na Steamie za dwa euro).

A potem znowu kolejne 30 stron w temacie E3 będzie można podsumować: "śmiechom nie było końca" ;)

Opublikowano

tak bedzie.

Ale glowmym punktem bedzie mulriplatformowe (pipi) Anthem i dodatek do sea of thieves.

Opublikowano

Bardzo liczę na nowe halo i Girsy, wówczas beka będzie oceniona na 10/10.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Ech, Kubuś, a tak ładnie Ci szło jak mi mówiłeś, że RDR w 4k robi na Tobie większe wrażenie niż GoW i w sumie ta druga to takie 8, maks 9 momentami, ale bez jaranka. Niestety, ale na wejście do zakonu botów i zieloną szatę jeszcze poczekasz.

Wiecie kto jeszcze woził się na zielono? CJ z Groove Street, (pipi)a

Bo zrobił większe wrażenie i sama gra również na innym poziomie.

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Bo zrobił większe wrażenie i sama gra również na innym poziomie.

I za chwilę fail z najmniejszą powierzchnią na E3. Tak dobrze żarło i zdechło :/

Opublikowano

zamkneli gafa to starh nie doczytal ze ms kupil hale na e3 większą niz cale e3 

Opublikowano

Na E3 jak co roku zapowiada się beka z xśmiecia bez gier. Wiadomo że tak będzie bo microsoft nie ma zbyt wielu studiów first party a Spencer już zapowiedział że potrzebuje czasu na stworzenie nowych studiów. Zabawna sprawa że już od 2016 roku twierdzi że microsoft skupi sie bardziej na tytułach na wyłączność. Tymczasem na E3 mamy tylko halo, forza i girsy. A boty skupiają sie tylko na krytykowaniu exów sony. 

Ciekawe jak microsoft odpowie na takie exy jak:

Last of us 2, Spiderman, Days Gone, Death Stranding, Ghost of Thushima. 

Zapowiada sie że xbox one skończy jako konsola z najmniejszą ilością exów w historii.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Nareszcie ktoś w microsofcie pomyślał. Podczas tej generacji mocno zanizają poziom i range e3, to postanowili zrobić swoje własne targi. 

Opublikowano

Kto wie - może nawet pójdą po rozum do głowy i skasuja CrackDown 3! XD

Opublikowano

Niedawno zaczalem ogladac materialy jednego goscia na youtubie (zaczalem od tych yebiacych destiny 1 i 2 bo to zawsze poprawia mi humor) i trafilem na to:

Widze ze niedaleko pada jablko od jabloni. Wprawdzie nie jest tak katastrofalnie jak w przypadku destiny, ale gdzie sie podziali ludzie odpowiedzialni za fabule trylogii oraz reacha? Poodchodzili do innych firm? Te cale expanded universe to jest prawie taki sam rak jak lootboxy, niech sobie dorabiaja seriale, komiksy czy ksiazki, ale ich znajomosc nigdy nie powinna byc wymagana by w pelni cieszyc sie gra. Mam nadzieje ze to nie stanie sie standardem w przyszlosci

Opublikowano

insajderzey z gafa donoszą że mamy pierwszy wyciek z kanapowego E3 śmieci z sony:

629050269_1_644x461_kanapa-lysego-z-braz

ale będzie ruchanie sonybotów jak co roku  :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, teddy napisał:

Widze ze niedaleko pada jablko od jabloni. Wprawdzie nie jest tak katastrofalnie jak w przypadku destiny, ale gdzie sie podziali ludzie odpowiedzialni za fabule trylogii oraz reacha? Poodchodzili do innych firm? 

główny scenarzysta trylogii i Reach Joseph Staten odszedł z Bungie po pierwszym Destiny i wrócił do Microsoftu. 

Swoją drogą ludzie teraz często zaczynają patrzeć na fabułe starych gier Bungie przez okulary nostalgii, tak jakby były to jakieś wspaniałe dzieła. A prawda jest taka że były one poza kilkoma wątkami mocno przeciętne i miały bardzo wiele bolączek (np EU o którym wspominasz ;) ) .  Moim zdaniem znacznie lepszą robotę zrobił w Halo 4 Christopher Schlerf, wielka szkoda że odszedł i zastąpił go ten yebany śmieć Brian Reed który zaprzepaścił w Halo 5 wszystko wypracowane w czwórce.

Swoją drogą wydaję mi się że ludzie po tragicznej piątce zaczynają teraz doceniać Halo 4. Polecam materiał: 

Edytowane przez oni

Opublikowano
22 minuty temu, Daddy napisał:

insajderzey z gafa donoszą że mamy pierwszy wyciek z kanapowego E3 śmieci z sony:

629050269_1_644x461_kanapa-lysego-z-braz

ale będzie ruchanie sonybotów jak co roku  :kaz:

Jak tam Daddy?

W tym roku urlop zaplanowany od 11 czerwca?

Opublikowano

Chyba wszyscy sie zgadzamy że Halo 5 to najgorsza część serii i w 343 industries potrzebne są duże zmiany. Czwarta i piąta część halo to niestety gry na 8. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak tam Daddy?
W tym roku urlop zaplanowany od 11 czerwca?
Jak co roku zniknie na kilka dni na słonecznej Teneryfie.

:kaz:9e9792dfd174b59f3b5f6c4d71c52ef3.jpg
Opublikowano
4 minuty temu, Andrew21 napisał:

Chyba wszyscy sie zgadzamy że Halo 5 to najgorsza część serii i w 343 industries potrzebne są duże zmiany. Czwarta i piąta część halo to niestety gry na 8. 

najlepsza gameplayowo, najgorsza fabularnie. 

IMO kierunek obrany przez 343 Industries jest dobry a zmiany są już bardzo duże, udało im się zrobić coś naczym wyłożyło się nawet samo Bungie w Halo 3 i Halo:Reach. To jest nareszcie pchnęło ten wózek do przodu i wznieśli unikalny dla serii gameplay na nowy poziom. Bungie próbowało to zrobić już w 2007 rozwijając świętą formułę broń-granat-kolba o dodatkowe equipmenty. Bez powodzenia, Bubble Shield, Power Drain, Tripmine nie wróciły już nigdy do serii. Następna próba była w 2010, kiedy w Halo Reach jako 4 element do układanki próbowali dodać Armor Ability, co skończyło się tragicznie. Potem w 2012 roku 343 Industries również bez powodzenia chcieli ewoluować gameplay dodając perki również bez powodzenia. Dopiero w Halo 5,  343 Industries nauczona porażkami swoimi i Bungie, zatrudniła legendy sceny Halo, m.in Walshy, Bravo, Dersky, Neighbor, i Ghostayame dzięki czemu udało się moim zdaniem wznieść genialny i oryginalny gameplay Halo na wyżyny. 

Opublikowano

Singiel bardzo przeciętny ale w coopie grało sie spoko za to multi Halo 5 to :banderas:

Opublikowano

Nie tylko fabuła ale kampania dla jednego gracza jest bardzo słaba w Halo 5.  Nieprzemyślane, nudne misje, brak starć na wielką skale, korytarzowe plansze, słabe użycie pojazdów podczas misji, przez większość czasu nie gramy master chiefem.

Opublikowano

Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do następnej gry 343, przyznali się do błędów, słuchają krytyki, do tego w studio zaszły duże zmiany. Wyj.ebali głównych winnych porażki Halo 5, zatrudnili głównego scenarzystę z Rocksteady i kolesia z Guerilla odpowiadającego za walki z robotami w Horizonie żeby ogarnął walki z prometeanami. Do tego inne zmiany na stanowiskach odpowiedzialnych na kampanie single-player + dopracowanie genialnego multiplayera. 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Singiel w piątce to sraka przeokrutna. Multi w sumie dużo nie lepszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.