Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę jak latasz w pmkach za kimś z testem na IQ zanim naciśniesz "dołącz" w fifie :dynia:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
27 minut temu, hav7n napisał:

3 mln ludzi, a yakubu ciągle nie ma z kim grać :yao:

Mało to razy pytałem na forum czy ktoś nie pogra? Tu może z pięć osób jest co ma pubga. Żeby z kimś pograć musiałem na amerykańskich serwerach cisnąć xd

Opublikowano

Może ciebie też nie lubią :yakubu:

Opublikowano

jezu xbox chuynia bo yakubu i easye nie ma z kim grac xdd

przeciez to najlepsza rekomendacja dla xbox live ze ma zabezpieczenia antydzbanowe

Opublikowano

i swietne exy

takie jak 

sea of thieves

o ktorym juz wszyscy zapomnieli xD

Opublikowano

Nikt nie pisze o sot bo wszyscy w niego N A P I E R D A L A J A

Opublikowano

sporo fajnych promocji ostatnio na xboxa, przez chwile myslalem nawet, zeby kupic, ale przy probie zrobienia listy gier do ogrania nie mialem co wpisac.

Moze jedynie dla tej wstecznej kiedys wezme, bo x360 jednak mial gry.

edit: sorki sunset overdrive chetnie ogram

Edytowane przez Shen

Opublikowano

sea of thieves takie dobre ze az musialem prosiaka kupic :yao: a grajac w bete chcialem kupic pelniaka dobrze ze dalo sie przetestowac w gamepassie

Opublikowano

no coz zelda tez nie wszystkim podchodzi

Opublikowano

Bez przesady, stawianie SoT obok Zeldy uwłacza zdrowemu rozsądkowi, w tej drugiej jest w cholerę contentu.

Opublikowano
10 minut temu, kermit napisał:

no coz zelda tez nie wszystkim podchodzi

No, Recore też niezbyt się udało. 

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

Bez przesady, stawianie SoT obok Zeldy uwłacza zdrowemu rozsądkowi, w tej drugiej jest w cholerę contentu.

brawo za zrozumienie żartu

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

brawo za zrozumienie żartu

Dziękuję

Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

No, Recore też niezbyt się udało. 

Ty to masz pamiec do kazdego (pipi) z xboxa, zapomnialem juz dawno o tej gierce 5/10

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

3 mln ludzi, a yakubu ciągle nie ma z kim grać :yao:

A dokładnie, to ponad 5 mln ;)

Opublikowano

recore? przez pierwsze 2h solidne 6+/10

Opublikowano
2 godziny temu, teddy napisał:

Nikt nie pisze o sot bo wszyscy Z niego N A P I E R D A L A J A

Fixed. O martwych mówimy albo dobrze albo wcale.

Opublikowano
Ty to masz pamiec do kazdego (pipi) z xboxa, zapomnialem juz dawno o tej gierce 5/10
Jest ich może z 5, każda premiera to dobra beka, więc zapadają w pamięci.
Opublikowano

@oni

czego nie rozumiesz w moim poście? Mnie wiaderko podobało się przy 1szej zapowiedzi (ot pirackie klimaty) a z kolejnymi zapowiedziami byłem pewien, że gra podzieli los Fable Legends. Psikus taki, że wydali tego babola. Wstydu chyba nie mieli. Żal RARE. Niech zrobią remake Battletoads vs Double Dragon The ultimate team i kupuje koksa. 

Opublikowano

Nie denerwuj sie to tylko reakcja na glupi post,zdarza sie, szczegolnie w cw ;)

Opublikowano

Jedyne już na co czekam w związku z Xboxem One, to podsumowanie takie po latach, w którym wszyscy są zgodni, że ta konsola była niewypałem i generalnie PS4 zmiażdżyło ją bezlitośnie ;)

Opublikowano

Już można stwierdzić że xbox one jet niewypałem. Upadek halo, girsów, fable. Na xbox one wyszły najgorsze główne części tych serii. Nie wydanie przez 5 lat żadnego dobrego nowego ip które okazałoby się sukcesem i przerodziło w serie. Doprowadzenie  swoich wewnętrznych studiów do beznadziejnego stanu. Przez całą generacje tylko jeden ex osiągnął średnią ocen  9/10. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.