Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując... 

PIĘKNA GENERACJA :banderas:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam poszukiwana kompanów do grania? Masz ekipę na PS4 czy każdy ma Cię w d,pie jak na XOne? :)

:banderas: ale piecze! Słuchaj Vizir na jakby nie patrzeć, to wszyscy graja na Playstation, Tobie pozostało pisanie na grupie "o morzu łez użytkowników Playstation, bo nie graja w Sea Of Thieves" :dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Może i większość gra na playstation ale widzę w cw ostatnio sony rządzi skoro tylu klapów tu siedzi to coś te gry nudne są. Wpadam tu raz na kilka dni i widzę mocna przewage graczy sony. W sumie boty tylko dwa pewnie im się sot ładuje albo gdzieś płyną i zabijają tutaj czas:D

Pozdrawiam idę dalej grać. 

Opublikowano

Kumpel xboxowiec który zachęcił mnie do kupna x’a stęka ostatnio że nie ma w co grać. Z rozpaczy kupił Assassina Origins i czeka z niecierpliwością na E3 BO NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ GAMEPLAYU Z THE DIVISION 2 :dynia: 

na plejstejszyn jak magnaci - przed chwilą GOW paluszki lizać, za rogiem Detroit i zaraz po tym gala E3 z kolejnymi klejnotami a ja nadrabiam zaległości sztosowe pykając w Nioh i exów do ogranie nie brakuje. 

A zielone kałmuki co? Na jaką szpile only on xbox najbardziej wyczekujecie?

Opublikowano
27 minut temu, blantman napisał:

Może i większość gra na playstation ale widzę w cw ostatnio sony rządzi skoro tylu klapów tu siedzi to coś te gry nudne są. Wpadam tu raz na kilka dni i widzę mocna przewage graczy sony. W sumie boty tylko dwa pewnie im się sot ładuje albo gdzieś płyną i zabijają tutaj czas:D

Pozdrawiam idę dalej grać. 

Raczej kwestia chwilowych przerw od grania, a to wystarczy by zapełnić ten temat, bo 90 % jego populacji lubi swoje PS4, tylko jakieś ulungi jeszcze nie rozumieją że przegapiają generację nie posiadając tego sprzętu, albo nie grając na nim. No ale w sumie to jakaś sprawiedliwość. Jesteś głupi = cierpisz. Chociaż w sumie powinien być ktoś taki po stronie Sony, jak kiedyś był Segata Sanchiro w reklamach Segi. Sprawiał łomot ludziom których spotkał i którzy aktualnie nie grali na Sega Saturnie ;) 

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tyle emotikonek, ewidentnie trafiłem w czuły punkt. :) Take it easy, izi. PS4 stoi singlem, więc możesz się dobrze bawić sam ze sobą. :lapka:

No gdyby nie coop to zadnej gry na Xboxie bym nie skonczyl. :bad:

Ciekawe MS zrobi choc 1 gre na poziomie "8/10 God Of War" w tej generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nieposiadanie PlayStation to niepełnosprawność jak posiadanie samego PlayStation.

@easye GoW to gra na 8, czego już jestem pewien. Szkoda, bo pierwsza godzina była 10/10. Potem spłycenie relacji ojca z synem, otwarty świat i słabe side questy. Zaczynam rushować mainstory, bo szkoda czasu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
24 minuty temu, easye napisał:

Ciekawe MS zrobi choc 1 gre na poziomie "8/10 God Of War" w tej generacji.

spencer proszę nie rób takich gier, dziękuje

czaicie? wszystkie exy sony i ms to kalki tlou czy ubigierek?

Opublikowano

masz racje, beke też ktoś musi produkować :)

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Halo 5 i Gears of War 4 to są najlepsze części swoich serii.

Czyli poprzednie części były jeszcze gorsze? :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Śmieszy mnie jak fani xboxa od kilku lat mówią "zaczekajcie do e3".

Tymczasem sony otwiera nowe duże  studio w san diego do tworzenia gier AAA. Days Gone mimo iż wygląda na gotową gre to Sony bend dostało jeszcze rok na dopieszczenie i zaczęło prace nad nowym projektem. Last of us, ghost of thusima, spiderman są już na końcowym etapie tworzenia że na e3 zobaczymy je w grywalnych wersjach. Tymczasem Microsoft wypuszcza gry takie jak sea of thieves zamiast dać czas developerom na dopracowanie.

Dominacja sony jak za czasów ps2.

Opublikowano
28 minut temu, Mikołaj napisał:

Na jaką szpile only on xbox najbardziej wyczekujecie?

Only on xbox? A co to? xdddd

Opublikowano

Niezainspirowany niczym? No ja wiem, że jak ktoś wychował się na haloforzagearsach to dla niego wada, ale normalni gracze wolą jednak różnorodność

Opublikowano

Widać że developerzy days gone są bardzo pewni siebie skoro rok przed premierą udostępnili gre game informerowi który publikuje godzinne gampleye i mnóstwo materiałów. Tym bardziej że game informer bardzo chwali to co zobaczył. Także zapowiada sie gra z ocenami minimum 87/100.

Opublikowano

87? Już się bałem, że będzie 8,5 (poziom xboxa) :kaz:

Opublikowano

No nie nasza wina, że Sony dba o większą różnorodność swoich gier i nie szczędzą środków na coraz lepsze exy. 

Opublikowano
11 minut temu, MaZZeo napisał:

Days Gone wygląda jak (pipi) w lesie. Nie zainspirowany niczym crap. Bend zdechnie po premierze tak jak Evolution.

Chcesz chusteczke?

Opublikowano

Tak w ogóle te przesuniecie premiery na 2019 rok może mieć związek z tym że last of us 2 wyjdzie w 2018. Sony nie chce aby ich dwie gry o podobnej tematyce rywalizowały w podobnym czasie. Widać że Days gone to będzie bardzo dobra gra.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Sony w końcu się postara i da jakieś skrzyneczki w którymś eksie i będę mógł wydać trochę pieniążków, żeby dla mazzea popłakała się dupka

Opublikowano

@Kyo kiedy oficjalny temat o E3? widzę że towarzystwo się nakręca i  powoli robi się syf większy niż zazwyczaj (nawet jak na standardy CS) więc chyba powoli można otwierać, prawda?

g7lxkql.gif

Edytowane przez oni

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nieposiadanie PlayStation to niepełnosprawność jak posiadanie samego PlayStation.

Warto mieć PC do retro gier, a tak poza tym to posiadanie PS styka, Reszta to fanaberyjne dodatki. A niekiedy głupota - jak np. kupno Xboxa czy PC do grania w nowe gry.

To już nie jest nawet dominacja jak za PS2. To jest dominacja jak za PS4 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.