Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Klapeczki już się nakręcają wzajemnie. Ghost of Cośtam już prawie gotowe, fatalnie rokujący Gays Done to gra na 87. :pawel: Dajcie namiar na Waszego dealera, bo widzę że odkleja od rzeczywistości niczym DMT.

@Mendrek a do grania przenośnego? Szkoda że mi się minusy skończyły, świrze. :(

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W przypadku konsol przenośnych nie ma tak jasnej i klarownej przesłanki za wyborem konkretnego producenta, jak w przypadku dużych platform. Tandem PSP+PSV dla jednych będzie tak samo dobry jak 3DS/2DS dla innych. A jeszcze niektórym styknie kopanie grządek na mobilkach ;)

Opublikowano

Paolo de dauno przestań tryhardzić bo sie ciebie czytać nie da

Xbox one x - najlepsze multiplatformy oraz prawdziwe 4k

plejstok 4 - najlepsze exy

można zamknąć temat

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano

Czy jest to zabawne? Ni ch,ja, ale jak czytam te Wasze spuszczanie się na GoW 8/10, nierokującym DG od wyrobników z Bend i o grach widmo to ja się pytam czy Wy jesteście normalni? Zachowujecie się gorzej niż boty przed Sea of Thieves. Jeszcze Wasz nowy narybek w postaci milana :pawel: Kto to wypuścił z WKP?

Opublikowano

Top kek

dla mnie GoW jest grą 10/10 i chuy mnie obchodzi jakieś sapanie S P E C J A L I S T Ó W forumkowych

Ważne że fantastycznie się bawiłem grając w niego. Wspaniałość

Opublikowano

no i elegancko, a teraz możesz pozwolić innym mieć własne zdanie, i cieszyć się grami na Xboxa tak jak ty bawiłeś się przy God of War  ;) 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Mikołaj taki botek chytrusek, co to próbuje tutaj przemycić ideę jakoby lepiej było mieć Xboxa One, ale my się nie damy nabrać, PS4 wiadomo że najlepszym wyborem po prostu, także zm ;)

Opublikowano

Ahaha, Gruszczyk w omamach uderzył głową w odpowiedni dzwon, myslałem że to lista best on PC.

Opublikowano

Tak ogólnie to na tego bonczura wyszło coś ciekawego w tym roku, czy musicie tam żyć z samymi szrotami jak far cry i sea of thieves?

Opublikowano

Najlepsza strategia na konsolach, najlepszy hack’n’slash i GOTY 2017, no ale co te niebieskie coorvy mogą o tym wiedzieć? Już kolejny Sony template exclusive w drodze: było niańczenie gów.niaka przez miasto, teraz przez mitologie nordycką, a za dwa lata giereczka gdzie jeden z tych gó.wniakow będzie główną bohaterką.

Pewnie dostanie opiekę nad starszym, nowa jakość w ku.restwie niebieskim :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Gruszczyk moj ulubiony redaktor z ppe. Czyja to rodzina, ze go jeszcze trzymaja?

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

Mikołaj taki botek chytrusek, co to próbuje tutaj przemycić ideę jakoby lepiej było mieć Xboxa One, ale my się nie damy nabrać, PS4 wiadomo że najlepszym wyborem po prostu, także zm ;)

Idź do roboty i zacznij kupować gry na premiere a nie czekasz z wywieszonym jęzorem na początek miesiąca na rozpiske plusa bo może będziesz miał w co grać. 

Opublikowano

Jak tam niebieskie robale? Kanapa sony pod mostem na E3 już gotowa i klapy gotowe na kolanach? :)  

Czy może znowu na miecha sonyboty znikną z forum a yeti z rozpaczy będzie ponownie udawał że siedzi w pubie xDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Raczej kwestia chwilowych przerw od grania, a to wystarczy by zapełnić ten temat, bo 90 % jego populacji lubi swoje PS4, tylko jakieś ulungi jeszcze nie rozumieją że przegapiają generację nie posiadając tego sprzętu, albo nie grając na nim. No ale w sumie to jakaś sprawiedliwość. Jesteś głupi = cierpisz. Chociaż w sumie powinien być ktoś taki po stronie Sony, jak kiedyś był Segata Sanchiro w reklamach Segi. Sprawiał łomot ludziom których spotkał i którzy aktualnie nie grali na Sega Saturnie ;) 

No to zobaczmy co skończył mendrek od 1 stycznia 2018. Co ukończył a co mu się nie spodobało i odrzucił po wstępnym zagraniu. Zostawiam to bez komentarza. Koneser gejmingu po prostu ;););););) 

S726fa7.png 2 of 22 Trophies 
May 8th 2018
PS4
E 
RANK
spacer.png 
4.35%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 2
      2%

3 of 21 Trophies 
May 6th 2018
PS4
E 
RANK
spacer.png 
8.17%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 3
      4%

0 of 38 Trophies
VITA
F 
RANK
spacer.png 
22.13%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

34 of 72 Trophies 
May 4th 2018
PS4
A 
RANK
spacer.png 
1.87%0.13%
  • 1
  •  
    • 5
    •  
      • 28
      54%

8 of 49 Trophies 
May 2nd 2018
PS3
D 
RANK
spacer.png 
4.06%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 8
      11%

3 of 13 Trophies 
April 28th 2018
VITA
D 
RANK
spacer.png 
3.66%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 3
      14%

Steins;Gate  EU
8 of 42 Trophies 
April 27th 2018
VITA
E 
RANK
spacer.png 
42.76%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 8
      11%

9 of 45 Trophies 
July 14th 2017
PS3
E 
RANK
spacer.png 
10.38%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 9
      12%

4 of 28 Trophies 
April 10th 2018
PS4
D 
RANK
spacer.png 
8.01%
  • 0
  •  
    • 1
    •  
      • 3
      7%

1 of 48 Trophies 
April 7th 2018
PS4
E 
RANK
spacer.png 
32.58%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 1
      1%

4 of 18 Trophies 
April 7th 2018
PS4
A 
RANK
spacer.png 
1.36%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 4
      21%

2 of 85 Trophies 
April 7th 2018
PS4
E 
RANK
spacer.png 
13.21%1.55%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 2
      1%

0 of 31 Trophies
PS4
F 
RANK
spacer.png 
1.05%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

1 of 12 Trophies 
March 8th 2018
PS4
E 
RANK
spacer.png 
15.19%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 1
      5%

0 of 20 Trophies
PS4
F 
RANK
spacer.png 
7.81%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

24 of 36 Trophies 
March 6th 2018
PS4
C 
RANK
spacer.png 
25.97%
  • 2
  •  
    • 10
    •  
      • 12
      65%

1 of 15 Trophies 
February 27th 2018
PS4
C 
RANK
spacer.png 
2.26%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 1
      4%

0 of 9 Trophies
VITA
F 
RANK
spacer.png 
1.37%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

1 of 11 Trophies 
December 9th 2017
VITA
E 
RANK
spacer.png 
40.08%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 1
      4%

0 of 96 Trophies
VITA
F 
RANK
spacer.png 
0.05%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

0 of 50 Trophies
PS4
F 
RANK
spacer.png 
4.20%
  • 0
  •  
    • 0
    •  
      • 0
      0%

19 of 51 Trophies 
January 11th 2018
PS4
B 
RANK
spacer.png 
9.03%0.56%
  • 3
  •  
    • 0
    •  
      • 16
      31%

26 of 31 Trophies 

Opublikowano
37 minut temu, Yakubu napisał:

Tak ogólnie to na tego bonczura wyszło coś ciekawego w tym roku, czy musicie tam żyć z samymi szrotami jak far cry i sea of thieves?

37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsza strategia na konsolach, najlepszy hack’n’slash i GOTY 2017

Wy tez tak macie, ze nawet jak czytacie odpowiedzi to zastanawiacie się o jakich grach te zielone przegrywy w ogole p(pipi)a? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 godzinę temu, Andrew21 napisał:

Tak w ogóle te przesuniecie premiery na 2019 rok może mieć związek z tym że last of us 2 wyjdzie w 2018. Sony nie chce aby ich dwie gry o podobnej tematyce rywalizowały w podobnym czasie. Widać że Days gone to będzie bardzo dobra gra.

kup se okulary, ta gra wyglada jak crap 

vrQ5LSH.gif

xdd

Opublikowano

No blantman, to ładnie tylko pokazałeś, że jest zbyt duży dobrobyt na PS4, żeby skupiać się tylko na jednej grze i mozolnie ją klepać, bo nie ma nic innego. To nie xbox ani PC, że bieda w bibliotecę. Na PS4 mam ją tak pokaźną, że mogę grać w to, tamto, siamto i owamto. Gram w to, na co mnie najdzie ochota w danym momencie, a że jest tego tyle, to mogę wybierać i rzadko kiedy starcza czasu by wszystko ograć. DOBROBYT PANIE TYLKO NA PS4, NIE TRZEBA NIC INNEGO ;)

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Halo 5 i Gears of War 4 to są najlepsze części swoich serii.

Forza Horizon 3 tak samo, FM6/7 są bdb, nie wiem czy najlepsze ze wszystkich, ale na pewno solidne. Jak zwykle na tych seriach najbardziej się znają ci, którzy prawie ich na oczy nie widzieli xd. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.