Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś nie ma wyboru i musi grać w halo to ok, może grać miliard godzin czekając aż mu się spodoba, ja jak widzę, że gierka mi się nie podoba to wyrzucam do śmietnika i odpalam co innego. Już raz dałem szansę jakuzie, bo po dwudziestu godzinach miała się w końcu rozkręcić, nigdy więcej. Jesteś crapem to w ciebie nie gram to moje motto

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

https://segmentnext.com/2018/05/11/sony-e3-2018-lineup-possibly-leaked/

Podobno wyciekł lineup Sony na E3. Jeśli lista się potwierdzi to mimo mojej sympatii do łoniaka daję jakieś 3% szans, że MS wyskoczy z czymś lepszy. DMC5 i Bloodborne 2? Nigdy tak nie trzymałem kciuków za potwierdzenie plotek.

Opublikowano

Na 90% fake i dobrze, bo mam nadzieje że na E3 Sony pokaże jakieś fajniejsze gierki 

Opublikowano

Ktokolwiek pokaże DMC5 będzie wygrywem generacji i mam resztę głęboko w siusiaczku.

Opublikowano

Coś fajniejszego niż DMC5 może być? :banana:

Opublikowano

Wątpię, piąty Devil zaora branżę i nastanie moment, w którym na rynku jest już wszystko, nie trzeba niczego więcej.

Od 10 lat czekam na potwierdzenie plotek, może to ten rok? :ohboy:

Opublikowano

devil may cry xD to ta chuyowa seria gdzie najlepszą częścią jest reboot z emo dante?

Opublikowano

Nie miałeś przypadkiem zm?

Opublikowano

oho zabolała słowa prawdy o tym drewniaku z ps2? :)

Opublikowano

bayonetta > dmc, pozdrawiam

Opublikowano

Prawdy :dynia: Jak będziesz miał przegrane z 1/10 tego czasu co ja albo @XM. to wróć i pogadamy. Do tego czasu fifa i cod na Ciebie czekają :lapka:

Opublikowano

DMC zaje.biste, Bayo również zaje.biste, po co wybierac?

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

devil may cry xD to ta chuyowa seria gdzie najlepszą częścią jest reboot z emo dante?

jakie bomby prawdy :obama: 

Opublikowano
6 godzin temu, raven_raven napisał:

Forza Horizon 3 tak samo, FM6/7 są bdb, nie wiem czy najlepsze ze wszystkich, ale na pewno solidne. Jak zwykle na tych seriach najbardziej się znają ci, którzy prawie ich na oczy nie widzieli xd. 

Z ta 6ka trochę przesadzasz ale FM3 i Forza 7 jak najbardziej ok, w moim odczuciu nie są to system sellery ale znowu mając Xboxa i nie mieć ich na liście to prawo albo debil.

Opublikowano

No jeśli ktoś jest miłośnikiem racerów, to jak najbardziej są to system sellery, bo to topowe serie w tym gatunku.

Opublikowano

Wypada omówić co Microsoft ma najlepszego:

1. Ma najlepszą, najpotężniejszą konsolę na rynku i wszystko co się z tym wiąże (4k,HDR, najlepiej i najpłynniej działające multiplatformy), przy tym najlepiej wykonaną

2. Ma najlepszego pada

3. Posiada najlepszą usługę sieciową i sieciowe community

4.Posiada najlepszą, a w zasadzie jedyną wypożyczanię gier (Game Pass), oraz takie frukta jak 

5.Wsteczna kompatybilność

6. Jeśli chodzi o gry to w jego obozie są najlepsze:

a) wyścigi symulacyjne (FM)

b) wyścigi arcade(FH)

c) najlepsze strzelanki multi (H5, PBUG)

Czego na pewno nie ma Microsoft najlepszego, albo wcale nie ma:

1. Nie ma ekskluzywnych, nastawionych na singla gier sinematik ekspirjens

2. Nie ma ekskluzywnych ekszyn adwenczer gier RPG a la Horizon Zero Dałn

3. Nie ma tak dobrych marketingowców jak Sory, którzy nawet zapowiedziami gier z darów dla powodzian a la Shenmue potrafią doprowadzić klaperski i nie tylko klaperski kalifat do amoku

4. Nie posiada odważnego managera z jajami, który zadecyduje o zaprzestaniu wydawania konsolowych gier MGS na blacharską patologię

Czego spodziewam się po Microsofcie na E3 i w dalszej przyszłości?

1.Oczekuję, że zapowiedzą gry, które zniwelują dominację Sony w powyższych punktach 1 i 2 (Nowy erpeg od Playground nie będący nowym Fable-Szwendable mógłby tu bardzo pomóc)

2.Zaprzestania wydawania gier a la Wiaderko Rzygów, które to gry chwały zielonemu obozowi na pewno nie przynoszą

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
29 minut temu, Pacquiao napisał:

No jeśli ktoś jest miłośnikiem racerów, to jak najbardziej są to system sellery, bo to topowe serie w tym gatunku.

To nie są system sellery bo po drugiej stronie jest GT Sport + multiplarformy które są równie dobre jak nie lepsze od topowych exów (racerow na Xboxa)

Owszem, jest Forza Horizon 3, ale jeśli ktoś grał w jedynkę i nie czuje głodu do tego typu arcadówki to dużo nie traci.

Opublikowano
20 minut temu, Czezare napisał:

Wypada omówić co Microsoft ma najlepszego:

1. Ma najlepszą, najpotężniejszą konsolę na rynku i wszystko co się z tym wiąże (4k,HDR, najlepiej i najpłynniej działające multiplatformy), przy tym najlepiej wykonaną

bez przesaday, Pro nie jest tak daleko w tyle

2. Ma najlepszego pada

kwestia gustu, o gustach się nie dyskutuje

3. Posiada najlepszą usługę sieciową i sieciowe community

wali jakąś nostalgią, bo tak było, ale mając Xboxa 360, aktualnie jest to podobny poziom.

4.Posiada najlepszą, a w zasadzie jedyną wypożyczanię gier (Game Pass), oraz takie frukta jak 

To jest fajne, to nie podlega dyskusji, w sam raz dla niedzielnych graczy.

5.Wsteczna kompatybilność

Osobiscie nie wracam do starych gier, raczej z braku czasu.

6. Jeśli chodzi o gry to w jego obozie są najlepsze:

a) wyścigi symulacyjne (FM)

najlepszy symulator jest multiplatofrmą

b) wyścigi arcade(FH)

GT Sport jest równie dobrą arcadówką, w dodatku z najlepszym online na rynku

c) najlepsze strzelanki multi (H5, PBUG)

PBUG dalej chodzi żałośnie a H5 wcale nie jest najlepsze, jest dobre ale to nie system seller.

Opublikowano

Xbox one ma wszystko tylko nie mocarne exy dla których warto kupić konsole. Nawet nie ma  zapowiedzi ekskluzywnych gier które powodują że odliczamy czas do premiery. W ogóle to microsoft od kilku lat nie potrafi zaskoczyć graczy jakąś rewolucyjną grą o której pamiętalibyśmy przez następne lata. Bo powiedzmy sobie szczerze z jakimi grami będziemy kojarzyć xbox one za 10 lat? 

Opublikowano
Teraz, Andrew21 napisał:

Xbox one ma wszystko tylko nie mocarne exy dla których warto kupić konsole. Nawet nie ma  zapowiedzi ekskluzywnych gier które powodują że odliczamy czas do premiery. W ogóle to microsoft od kilku lat nie potrafi zaskoczyć graczy jakąś rewolucyjną grą o której pamiętalibyśmy przez następne lata. Bo powiedzmy sobie szczerze z jakimi grami będziemy kojarzyć xbox one za 10 lat? 

Forza, Halo, Gearsy

Opublikowano

Tak to sobie tłumaczycie jak wam przedstawiciel Providenta pożyczki odmawia? ;) 

Opublikowano
6 godzin temu, oni napisał:

Na 90% fake i dobrze, bo mam nadzieje że na E3 Sony pokaże jakieś fajniejsze gierki 

Kisne xdddd

Ciekawe jakie fajne gierki pokażę microsoft, halogirsyforza i asax będzie w 7 niebie. 

:rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.