Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale rozi pojechal, za taki post w dziale nintendo juz by bana na ryj dostal

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Bo nintendo nie można krytykować

Opublikowano

jakoś mnie nie dziwi, że fan jakuzy nie ma gustu, ale najważniejsze, że boty chociaż na moment mogą szczęścia zaznać, bo w końcu ktoś gierkę na playstation skrytykował

Opublikowano

Rozi jest fanem Yakuzy? To ta gra gdzie przez 8 części biegamy ciągle po tych samych ulicach Kabukichō? Dziwne, ze go to nie meczy!

Edytowane przez easye

Opublikowano
10 minut temu, Yakubu napisał:

jakoś mnie nie dziwi, że fan jakuzy nie ma gustu, ale najważniejsze, że boty chociaż na moment mogą szczęścia zaznać, bo w końcu ktoś gierkę na playstation skrytykował

dostaje dreszczy z żenady jak ty coś piszesz o guscie xd

Teraz, easye napisał:

Rozi jest fanem Yakuzy? To ta gra gdzie przez 6 części biegamy ciagle po tych samych ulicach Kabukichō? Dziwne, ze go to nie meczy!

po pierwsze w y6 nie ma już tylko kamoruczo bo jest miasteczko w hiroszimie to dwa rozi zagral tylko w y0 i kiwami więc jeszcze nie rzyga tymi samymi dzielnicami :potter: 

Opublikowano

xD ja zagralem tylko w 0 i musze minimum 2 lata przerwy zrobić przed Kiwami!

Opublikowano

Coo? Dopiero w szóstej części dodali nową dzielnicę? :pawel:

Opublikowano

Rozi jest wielkim fanem yakuzy, który zagrał w 3 części serii. Jest masa rodzajów przeciwników. Człowiek mały, średni i duży. Jest różnorodny gameplay.  W którym się bijemy, kupujemy, jemy i pijemy. A w nowej części można nawet bezpośrednio do sklepu wejść bez loadingów. Znakomita seria.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Znaczy tam się wiecej oglada filmików niż gra w sumie, no też się dziwie, że tak mu się podoba. 

Nie nową dzielnice a inne miasto. 

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

Znaczy tam się wiecej oglada filmików niż gra w sumie, no też się dziwie, że tak mu się podoba.

Reasumując, takie lepsze GTA :pawel:

Opublikowano
11 minut temu, Yakubu napisał:

takie lepsze GTA

W sumie wiele nie trzeba żeby przebić GTA :pawel: i

Spoiler

RDR :Coolface:

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Gajos jest chorągiewką, to normalne.

On nie należy do żadnej grupy i każdej próbuje się przypodobać a i tak większość ma go w dupie.

Co do Yakuzy. Po pierwsze prawie każdej części mamy inne regiony/miasta lub dzielnice. Czy to więzienie, wioska w górach, miasteczko na morzem. Zawsze coś dodają. Dodatkowo sama dzielnica Kamurocho zmienia się zależnie od yakuzy. Dodają podziemia, dodatkowe lokacje na dachu czy sklepy albo salony. Zmienia się feeling lokacji. Tak jakbyśmy wrócili do miasta rodzinnego po kilku latach. To nadal to samo miasto ale tu sklepu nie ma tu coś dodali.

Po drugie. Yakuza to gra która stoi FABUŁĄ. Nie grasz w nią dla porywającej mechaniki a dla ciekawej fabuły, świetnie nakreślonych postaci. Gameplay i tak jest lepszy niż w gta ale to dla fabuły ja gram w te gry.

Po trzecie trzeba lubic japoński klimat i fabularne odchyły w stylu anime. Jak komuś ta stylistyka nie leży i woli gry amerykańskie to macie halo, girsy, gowy, anczartedy, gta, far kraje, asasyny czy dałny.

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

a takie spusty pisałeś w temacie xd

no spusty odnośnie jednej sceny, która zrobiła ogromną robotę, ale to nadal gierka 8/10 :) 

Opublikowano
14 minut temu, raven_raven napisał:

Yakuza 6 dostała 95/100 czy coś mnie ominęło?

dla niektórych to gra roku

Opublikowano

gra życia? 

Opublikowano

spytajcie Roziego albo Blantiego

Opublikowano

Może mieli edycję w pakiecie z Zettą? Nie oceniajcie, nie znacie całej historii.

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Rozi jest wielkim fanem yakuzy, który zagrał w 3 części serii. Jest masa rodzajów przeciwników. Człowiek mały, średni i duży. Jest różnorodny gameplay.  W którym się bijemy, kupujemy, jemy i pijemy. A w nowej części można nawet bezpośrednio do sklepu wejść bez loadingów. Znakomita seria.

:obama:

Opublikowano

Dla mnie Yakuza 4 to była dla mnie gra poprzedniej generacji ex-equo z Castlevania: Lords Of Shadow, zaś Yakuza 3 zdecydowanie najlepszą wymianą jaką przeprowadziłem w życiu. Oddałem swego czasu parujące łajno God Of War 3 za szczerozłotą sztabkę Y3 właśnie...

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

rozi jakie bomby prawdy spuścił w temacie god of war :banderas: 

Byłem pierwszy z recka 8/10 w temacie gowa. Gierka dobra, nawet bardzo, ale to nie żaden przełom. Horizon bardziej mi się podobał (dzięki gameplayowi).

Opublikowano
23 minuty temu, Czezare napisał:

Dla mnie Yakuza 4 to była dla mnie gra poprzedniej generacji ex-equo z Castlevania: Lords Of Shadow, zaś Yakuza 3 zdecydowanie najlepszą wymianą jaką przeprowadziłem w życiu. Oddałem swego czasu parujące łajno God Of War 3 za szczerozłotą sztabkę Y3 właśnie...

te goty generacji twoje xd 

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

spytajcie Roziego albo Blantiego

już mam nową Pillarsy 2 to oficjalnie moje goty . Stan na 14.05.2018 roku.  Tyle dobroci wychodzi że gow nawet w top 5 się nie mieści obecnie z gierek tegorocznych :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.