Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

DC ma prawo się nie wszystkim podobać, nie każdy ma skilla do ścigałek a skrótów ani cofania czasu niestety (dla botów) nie ma.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Bardzo masz niskie wymagania skoro cieszy Cię najgorsza cześć Forzy Horizon.

Najgorsza część Forzy Horizon to nadal nieosiągalny poziom dla scigałek na PS4. 

Opublikowano

można się spierać i dyskutować która część Godrizona jest najlepsza, w oczekiwaniu na zapowiedź następnej części, w takim dobrobycie żyją użytkownicy Xboxa. 

Niestety podobnego komfortu nie mają posiadacze Playstation 4, gdzie jest tylko wydany na początku generacji Driveclub (wspaniały sukces studia Evolution), który musi się podobać i głucha pustka

Edytowane przez oni

Opublikowano

Klapy, serio, miejcie godność i nie wojujcie ścigałkami czy strzelankami, bo pod tym względem Xbox przeżuwa i wypluwa PS4... Nie wiem co trzeba mieć w głowie, by twierdzić inaczej. A od kilku dni do wyboru jest jeszcze Burnout: Revenge...

Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

I pisze to gość który uważa FH2 za świetna cześć xD, już wiem czemu Spencer was tak szmaci tasiemcami, wy jesteście stworzeni do tasiemców Forza/Halo/Gearsy, wam nie robi znaczenia content tylko numerek przy tytule.

To taki poziom gimnazjum który nie może się do co roku doczekać nowej Fify.

13 minut temu, oni napisał:

można się spierać i dyskutować która część Godrizona jest najlepsza, w oczekiwaniu na zapowiedź następnej części, w takim dobrobycie żyją użytkownicy Xboxa. 

Niestety podobnego komfortu nie mają posiadacze Playstation 4, gdzie jest tylko wydany na początku generacji Driveclub (wspaniały sukces studia Evolution), który musi się podobać i głucha pustka

FH1 >>>> FH3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FH2

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

Dla czego xD? Żeby używać liczby mnogiej to czegoś musi być więcej niż jedna sztuka. 

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Dla czego xD? Żeby używać liczby mnogiej to czegoś musi być więcej niż jedna sztuka. 

No jest to (pipi) gt sport jeszcze :potter: 

Opublikowano
6 minut temu, Shagohad napisał:

Klapy, serio, miejcie godność i nie wojujcie ścigałkami czy strzelankami, bo pod tym względem Xbox przeżuwa i wypluwa PS4... Nie wiem co trzeba mieć w głowie, by twierdzić inaczej. A od kilku dni do wyboru jest jeszcze Burnout: Revenge...

Burnout liczy się tylko zamknięty.

Opublikowano

Nom i gierki tylko w singlu. Chyba że mówimy o GTS wtedy liczy się online. Bawi mnie że zarzucasz komuś że liczy się tylko cyferka przy tytule, a sam gry dzielisz na dobre od Sony i chooyowe od reszty. Nawet jak MS robi coś lepiej to i tak dobito gorzej od Sony.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nom i gierki tylko w singlu. Chyba że mówimy o GTS wtedy liczy się online. Bawi mnie że zarzucasz komuś że liczy się tylko cyferka przy tytule, a sam gry dzielisz na dobre od Sony i chooyowe od reszty. Nawet jak MS robi coś lepiej to i tak robi to gorzej od Sony.

Opublikowano

Gran Turismo? - 7 części.

Uncharted? - 7 części.

God of War? - 7 części. 

Ale że to niby MS tylko w kółko Halo/Forza/Gearsy... :pawel:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nom i gierki tylko w singlu. Chyba że mówimy o GTS wtedy liczy się online. Bawi mnie że zarzucasz komuś że liczy się tylko cyferka przy tytule, a sam gry dzielisz na dobre od Sony i chooyowe od reszty. Nawet jak MS robi coś lepiej to i tak dobito gorzej od Sony.

Nie prawda, PGR i Forza Horizon to moje ulubione serie, ja jednak nie mam w zwyczaju walenia konia do crapow jak boty do SoT i potrafię powiedzieć co jest lepsze a co gorsze a fakty są takie ze Forza Horizon 2 była słabsza od FH1 i FH3 i nie jest to tylko moja opinia.

1 minutę temu, Shagohad napisał:

Gran Turismo? - 7 części.

Uncharted? - 7 części.

God of War? - 7 części. 

Ale że to niby MS tylko w kółko Halo/Forza/Gearsy... :pawel:

Różnica polega na tym ze nie są to jedyne serie Sony, a u xboxa nie ma już nic więcej bo jest albo choojowe albo skasowane.

Opublikowano

No FH 2 słabsze, ale nadal poziom taki, że nie wiem kiedy sony zrobi coś podobnego :usmiech: 

Opublikowano

No bez kitu Sony mogłoby jakiegoś openworld racera zrobić, takie trochę The Crew tylko nie dla daunow.

Na zawsze w moim serduszku Test Drive Unlimited <3

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

drivecluba porownywac do wiaderka xdddd, ten pierwszy to ostre pol roku cudownego community na forum, ktore fundowalo sobie nagrody, do tego skillowy racer (kto nie wierzy niech wygra choc raz z czolowka wyzwan z forumka) vs gierka gdzie po tygodniu w temacie nawet asax juz nie chce sam z soba pisac i modlitwy ze jubileuszowy patch da czwarty kolor kosciotrupa

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

No jest to (pipi) gt sport jeszcze :potter: 

A zapomniałem o tym płatnym demie always online, no ale liczenie tego jak całej gry to tak nie bardzo

Opublikowano
46 minut temu, eX4cT_PL napisał:

DC ma prawo się nie wszystkim podobać, nie każdy ma skilla do ścigałek a skrótów ani cofania czasu niestety (dla botów) nie ma.

No bo fani DC są tacy skillowi, że dopiero parę miesięcy po premierze zorientowali się, że jeżdżą na asystach jak developer zapowiedział, że da opcję ich wyłączenia :D

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

drivecluba porownywac do wiaderka xdddd, ten pierwszy to ostre pol roku cudownego community na forum, ktore fundowalo sobie nagrody, do tego skillowy racer (kto nie wierzy niech wygra choc raz z czolowka wyzwan z forumka) vs gierka gdzie po tygodniu w temacie nawet asax juz nie chce sam z soba pisac i modlitwy ze jubileuszowy patch da czwarty kolor kosciotrupa

po prostu przeniosłem się gdzie indziej :usmiech:

wierze że zagramy jeszcze razem Ficuś 

Edytowane przez oni

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

69 vs 71 

jeszcze jakieś pytania? oba crapy podczas granie w które trzeba sie oszukiwać że sie gra w dobra gre

Opublikowano

Ficek weź już przestań z tym DC. Po Exactcie jeszcze bym się spodziewał, ale Ty już mógłbyś dać sobie spokój.

Jeszcze to co Paquiao napisał. Skillowe, bo najlepszego trzeba przebić. Na poziomie porównanie, nie ma co XDDD

Opublikowano
25 minut temu, raven_raven napisał:

A zapomniałem o tym płatnym demie always online, no ale liczenie tego jak całej gry to tak nie bardzo

To najlepszy online racer na rynku.

22 minuty temu, Pacquiao napisał:

No bo fani DC są tacy skillowi, że dopiero parę miesięcy po premierze zorientowali się, że jeżdżą na asystach jak developer zapowiedział, że da opcję ich wyłączenia :D

Bo to była arcadowka od samego początku, oni tylko wprowadzili tryb hardcore.

Opublikowano

wipeout jest skillowy? jak tam z wspomagaczami, kontrola trakcji itp? chyba tez nie mozna tuningowac silnika,  jakis fochowy bot sie wypowie?

horizony sa super, baa genialne, ale nawet w gramie nie ma tam tej zacietej rywalizacji i zylowania czasow jak w dc w wyzwaniach (po prostu horizony stawiaja na co innego), na defaultowych ustawieniach (oczywiscie zaraz sciema, ze zaden bot tak nigdy nie gral) nawet model jazdy to totalne przedszkole przy dc

Opublikowano

Forza Horizon? 

Driveclub?

landscape-1476274984-giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.