Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

trolinkiem jest bronienie tak slabej konsoli jak xone, bo nikt normalny tego raczej nie robi na powaznie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

DC ścisłe podium w kategorii:

Najlepszy martwy racer nieistniejącego studia

;)

Opublikowano
3 minuty temu, Pacquiao napisał:

DC ścisłe podium w kategorii:

Ukryj zawartość

Najlepszy martwy racer nieistniejącego studia

;)

Ja gram cały czas. Koenigsegg Regera, japońska trasa o wchodzie słońca, wyłączony HUD, playlista ze Spotify i full chillout. Codowna gra :wub:

Opublikowano
Teraz, Mikołaj napisał:

playlista ze Spotify

xD 

esencja tego jaki to byl półprodukt

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że nie grasz w FPSy, bo szybko dowiedzielibyśmy się jak doskonałym (i lepszym pod każdym względem od Halo) shhoterem jest Killzone. :pawel:

Gram w fpsy ale lag w Killzonie jest dla mnie nie do zaakceptowania, czuje sie wtedy jak kukuryku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

możemy przestać o tym trupie i porażce która popchnęła zasłużone Evolution do grobu? 

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

możemy przestać o tym trupie i porażce która popchnęła zasłużone Evolution do grobu? 

Taka bieda w ulubionym gatunku experta, że tylko to mu zostało (no dobra kupił jeszcze FM 7 ale na to narzeka)

Opublikowano

teraz jeszcze wspominają z łezką w oku Killśmiecia, czuje się jak na stypie 

Opublikowano

Niech te klapy dostaną w końcu jakiś nowy racer, to chociaż skończy się ciągłe wałkowanie DC..

Opublikowano
17 godzin temu, blantman napisał:

Nie liczy się grafa liczy się dusza. Nadal zagrywam się np w taką grę i daje mi więcej frajdy niż gow i uncharted 4 

d36745c7f1bafbee4aa0a3cb62608745e5dbb8f4

xd ściągnąłem z gamepassa i pograłem troszkę. nudny rzyg 1+/10, więc i tak trochę lepiej niż jakuza.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

taki dobrobyt na ps4, 100mln konsol a oni dalej ze lzami w oczach wspominają drivecluba i killzona xdd

- kiedys to bylo knack, infamous, lbp 

- dobrze gadasz, polej

jak jacys bezdomni xddd

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

xd ściągnąłem z gamepassa i pograłem troszkę. nudny rzyg 1+/10, więc i tak trochę lepiej niż jakuza.

Yakubu, to kolejna gra z Game Passa, o której ostatnio wspominasz, że ogrywasz.. Czyżby się pokończyły te wszystkie hity z PS4??

Opublikowano

wziąłem gamepassa to ogrywam, w czym problem?

Opublikowano

Sprawdzam czym się boty jarają i okazuje się, że jest gorzej niż myślałem :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To tylko Twój słaby gust, kolego. :lapka:

Trzeba najpierw coś mieć żeby mozna było to nazwac słabym. 

Opublikowano
2 godziny temu, Yakubu napisał:

No cóż gra jest trudna, wymaga pomyślunku i jest bardzo oryginalna w założeniach. Wiadomo nie dla ciebie. 

Opublikowano

trudna i wymaga pomyślunku? w którym momencie? xd biegasz po "mapce" od prawej do lewej żeby zbierać pieniążki na budowe murków i rekrutacje typków i czekasz na kolejne fale zombie. wytrzymałem do 30 dnia i wyłączyłem, bo rozgrywka ciągnęła się jak glut z nosa jak w jakuzie. pewnie dlatego ci się tak spodobało 

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

A wybudowałes statek i chociaż na drugą wyspe dopłynąłeś? Wiesz że pierwsza wyspa to samouczek tylko z jednym portalem i do tego łatwym ma nauczyć cie podstaw. Jeżeli w samouczku spędziełś 30 dni to gratki bo wypływa się z niego średnio po 10-12 dniach i nawet 1/10 gry nie zobaczyłeś. Sam się orasz bo nawet tego nie zrozumiałeś. Wybudowałeś baliste, znalazłeś szybsze konie, miałeś rycerzy albo lepiej czy chociaż drewniane zabudowania zmieniłeś w ceglane? :D Gra wymga pomyślunku i widać że tobie go brakło. 30 dni na pierwszej wyspie to nawet 5 latek by nie spędził xD 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No to nie pierwszy raz gry gra video przerasta legende pubg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.