Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Proponuję przed każdą próbą dyskusji z klaperskim ignorantem sprawdzać korzystając z wspaniałych funkcji xboxa,  ile właściwie godzin przegrał w dany tytuł. Bo zazwyczaj okazuje się że zagrali w gierkę którą krytykują tygodniami w CW jakieś 15 - 30 min i można sobie oszczędzić sporo czasu na próbach komunikacji z dzbanem

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
12 minut temu, blantman napisał:

A wybudowałes statek i chociaż na drugą wyspe dopłynąłeś? Wiesz że pierwsza wyspa to samouczek tylko z jednym portalem i do tego łatwym ma nauczyć cie podstaw. Jeżeli w samouczku spędziełś 30 dni to gratki bo wypływa się z niego średnio po 10-12 dniach i nawet 1/10 gry nie zobaczyłeś. Sam się orasz bo nawet tego nie zrozumiałeś. Wybudowałeś baliste, znalazłeś szybsze konie, miałeś rycerzy albo lepiej czy chociaż drewniane zabudowania zmieniłeś w ceglane? :D Gra wymga pomyślunku i widać że tobie go brakło. 30 dni na pierwszej wyspie to nawet 5 latek by nie spędził xD 

ja na 1 mapce spędziłem 2 dni bo  znałem ordynatora

Opublikowano

Akurat w kingdom z pierwszej wyspy wypływa sie max po 30 min to nie to samo co 7 h w horizon ale ok. Ja nigdy nie skreslam gry w tutorialu. Nie trzeba od razu dojść do meksyku ale warto wyjść z rancza;)

@milanale zm jak nawet nie wiesz o czym rozmawiamy. Nikt tu gow obecnie nie krytykuje. Sio idź sobie

Opublikowano

YAKUBU LEGEND FROM POLAND 

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Taka bieda w ulubionym gatunku experta, że tylko to mu zostało (no dobra kupił jeszcze FM 7 ale na to narzeka)

Narzeka? najlepsza część Forzy, szkoda tylko tych poyebanych skrzynek w grze.

Opublikowano

Dobrze, ze Boty nie dostały chociażby takiego exa jak Horizon z Rudą, bo

forumek by płonął do końca generacji, a Spencerowi by umieścili kapliczkę w głównym banerze strony za stworzenie nowego ip. Jeśli tak zaciekle bronią gier 6/10 to co by było w przypadku Rudej, która dostała 9 od Edge. Square by poczuł krew, taka przedwczesna apokalipsa.

Opublikowano

Horizon? Piękna grafika, generyczny gejmplej.

Opublikowano
7 minut temu, Starh napisał:

Dobrze, ze Boty nie dostały chociażby takiego exa jak Horizon z Rudą, bo

forumek by płonął do końca generacji, a Spencerowi by umieścili kapliczkę w głównym banerze strony za stworzenie nowego ip. Jeśli tak zaciekle bronią gier 6/10 to co by było w przypadku Rudej, która dostała 9 od Edge. Square by poczuł krew, taka przedwczesna apokalipsa.

po co ms mialby robic exy ktore sa konkurencja dla ubigierek ktorych jest od zayebania na rynku?

Opublikowano

stej of dikoj zas bedzie niedoceniony i zas bedzie linia obrony, ze swiat nie dorosl do jego zayebistosci xddd

najwieksze wariaty forum to boty broniacy sraki one

Opublikowano
12 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Narzeka? najlepsza część Forzy, szkoda tylko tych poyebanych skrzynek w grze.

Naprawili już to, że jak jedziesz zakręt odbijając się od bandy kilkanaście razy to jesteś w stanie wyprzedzić typa, który używa hamulców?

Opublikowano
6 minut temu, kermit napisał:

po co ms mialby robic exy ktore sa konkurencja dla ubigierek ktorych jest od zayebania na rynku?

A faktycznie zapomniałem „exy nie sprzedają konsol”.

Dlatego tez Sony o(pipi)ało już ponad 70 milionów konsol (po premierze GoW pewnie jest już z 80), Nintendo w dwa lata sprzeda 30, a zielone ludziki może doczlapia do końca generacji do 45-50.

Edytowane przez Starh

Opublikowano
22 minuty temu, kermit napisał:

Bo taki jest właśnie target MS, tylko boty myślą ze jest inaczej xD

20 minut temu, Yakubu napisał:

Naprawili już to, że jak jedziesz zakręt odbijając się od bandy kilkanaście razy to jesteś w stanie wyprzedzić typa, który używa hamulców?

Nie jeżdżę tak, ale w Forzie zawsze tak było, dlatego online tam jest tylko po to żeby klapy się nie śmiały, a tak ogólnie to jest niegrywalny, przy GT Sport to trochę jak porównać Ligę mistrzów z rozgrywkami ligi osiedlowej w małej miejscowości.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A to pierdolę, nie ściągam nawet xd Pogram w Dirt Rally

Opublikowano
15 minut temu, Starh napisał:

A faktycznie zapomniałem „exy nie sprzedają konsol”.

Dlatego tez Sony o(pipi)ało już ponad 70 milionów konsol (po premierze GoW pewnie jest już z 80), Nintendo w dwa lata sprzeda 30, a zielone ludziki może doczlapia do końca generacji do 45-50.

No ale jak już boty mają czegoś zazdrościć to mario odyssey, zeldy, god of wara, persone 5 lub bloodborne a nie kasztana generacji. AC Origins czy farc ry 5 też są na xbox one x i to w lepszej wersji niż na prosiaku. Więc nie wiem po co nam kiepski klon.

Spoiler

zauważcie że pominąłem yakuze.

Tak w ogóle skoro to EXY sprzedają konsole to czemu sony przegoniło ms w pierwszych latach jak ps4 nie miało dobrych exów? Czy to nie dlatego że mocą wygrywało? Czy to nie dlatego że miało ekskluzywny marketing na największe multiplatformy (chociażby kolega z pracy uważał że battlefront 1 to ex sony bo w kinie widział).

@YakubuSoD2 to nie jest gra dla ciebie. Nie marnuj łącza intenetowego na ściąganie tego.

Opublikowano
6 minut temu, blantman napisał:

@YakubuSoD2 to nie jest gra dla ciebie. Nie marnuj łącza intenetowego na ściąganie tego. 

Owszem mam pewne obawy co do jakości tego produktu, ale ściągnę i tak :cool:

Opublikowano
34 minuty temu, Ficuś napisał:

stej of dikoj zas bedzie niedoceniony i zas bedzie linia obrony, ze swiat nie dorosl do jego zayebistosci xddd

najwieksze wariaty forum to boty broniacy sraki one

Jedynka wyglądała i chodziła jak (pipi) ale zdobyła wielu fanów przez swój survival gameplay więc o dwójkę się nie martwię. Każdy fan jedynki jest zadowolony z tego co zrobili ale skąd może ficus to wiedzieć skoro Xboxa dostał z pomocy dla powodzian rok temu :)

Opublikowano

Jedynkę ogrywałem dopiero niedawno i do tego chyba tylko po pijaku i było trochę średnio. Dużo pierdół do roboty i mało mięska. Jak komuś przeszkadzały questy w GoW, to raczej nie powinien interesować się tym tytułem.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Gra na 6,7 ale bedo bronić bo fanom jedynki sie podoba no ku.rwa kisne XD

debile bronia gierki bo im sie podobala jedynka co za dauny xdd(pipi)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.