Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

Dobrze tak qrwom za skasowanie Scalebounda.

Czy możemy przestać gloryfikować nigdy nie wydaną grę, która tylko na początku wydawała się być okej, a potem jawiła się być jedynie mocnym średniakiem 75 na MC z wymuszonym multiplayerem? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dziwnie nie gloryfikowac nawet nie wydanej gry od twórcy ktory zrobił same wybitne dzieła. 

Opublikowano

no ale tym razem Hideki Kamiya I Microsoft zyebali. Ale trudno, każdemu się zdarza, trzeba iść do przodu 

Edytowane przez oni

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

mocnym średniakiem 75 na MC

no to przeciez gra roku na xscierwo

Opublikowano
7 minut temu, Rayos napisał:

Czy możemy przestać gloryfikować nigdy nie wydaną grę

Nie

7 minut temu, Rayos napisał:

jawiła się być jedynie mocnym średniakiem 75 na MC

Na pewno nie byłaby gorsza niż te dwa śmiecie SoT i SoD2, no ale nie była w modelu GaaS więc kasowanko i ładowanie kasy w te dwa kupsztale. Crackdown 3 zapewne też tak długo nie wychodzi bo sama kampania z co-opem to za mało i przez ten cały czas kombinowali jak zrobić z tego grę-usługę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Na pewno nie byłaby gorsza niż te dwa śmiecie SoD2

Widzę, że już się nagrałeś? Jak tam optymalizacja?

Opublikowano

Ta teoria Insa ze spiskiem stojącym za skasowaniem Scalebounda, którą kolejny raz tu przedstawia to na serio? 

Opublikowano

Spokojnie, zagram (zapewne wytrzymam z godzinę) ale po filmikach już widać że kupsztal. 

Podobnie miałem z Sea of Thieves, na filmikach kupsztal, po zagraniu jeszcze gorzej xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

Spokojnie, zagram (zapewne wytrzymam z godzinę) ale po filmikach już widać że kupsztal.

To samo można powiedzieć o ukochanym przez ciebie rocket league, szkoda, że poszedłeś full retard. 

Opublikowano

Ej, ale ogarniacie, że są ameby które bronią tego x śmiecia bez gier? Nawet są tacy, co kupili ta konsole 3 razy, hahahhahahahahahahhahah, kupić złom bez gier 3 razy XDDDDD 

Teraz czas na nowy poziom dymania, gry w formie bety z zerową zawartością. Co następne wcisnie (oprócz swojego ku.tasa) im spencer? E3 niebawem. 

:yao:

Opublikowano

Kiedyś to były console warsy. Teraz xboty to taka smutna partyzantka nie majaca szans z poteznym okupantem.

Siedza jak brudne cygany gdzies w lesie przy ognisku i spiewaja pod nosem niegdys prowadzaca ich do boju melodie "halo,forza, gearsy, pif paf, brum brum".

Opublikowano

@YETI ja widzialem jak lurkowales sod2.

U5driS4jYrRHd9cEp7Ez61i6Y418wJh_1680x840

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie ukrywam, że w dniu premiery jakieś gry na xboxa lubię wejść do tego ich działu i poczytać jak grupa wzajemnego wsparcia wmawia sobie, że w sumie to zle nie jest, a to ze świąt nie zna się na grach... ważne że my się na nich znamy i bawimy się wybornie z kolejnym mesjaszem na 6-7.

Traktuje to jak wizytę w zoo. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Nie ukrywam, że w dniu premiery jakieś gry na xboxa lubię wejść do tego ich działu i poczytać jak grupa wzajemnego wsparcia wmawia sobie, że w sumie to zle nie jest, a to ze świąt nie zna się na grach... ważne że my się na nich znamy i bawimy się wybornie z kolejnym mesjaszem na 6-7.

Ja lubie wejsc do pchlego targu i zobaczyc jak prawdziwy mesjasz spadl na ryj juz po 2 dniach od premiery.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Mówisz o Knacku 2 czy The Order 1886?

Opublikowano

O the Last Guardian. xddd

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Blant aż tak słabo z kasą że długość gry to dla ciebie dealbreaker? :/

Nie jest aż tak źle ale dzięki że się martwisz. 

No cóż bugi bolą szczególnie recka kowalika bo lubię autora dała mi do myślenia. Jutro potestuje i może w sobotę coś w temacie skrobne. Nadal nie skończyłem mesjasza i chyba nie dam rady przed urlopem a po urlopie dark souls więc jest w co grać. Przykro patrzeć na exy ms przy sony ani nintendo to nawet nie stało a i pc ma o wiele więcej do zaoferowania z exow. Szkoda wielka bo to nadal mój sprzęt nr jeden do multiplatform jak rdr 2 czy vampyr ale w cw nie ma czym walczyć. 

Fuck it ide grać w pillarsy

Opublikowano

Ku pamięci.

Smutne że proletariat nie wiedział  już wtedy że kupują starego burgera który leżał dwa dni pod lodówką.

cieszą mnie niskie oceny sod2.

Opublikowano

Co tu się stało, że sod 70% blisko śmiecia sea of shit? O jak kisnę z nieudaczników zielonego szamba XDDDD 

Opublikowano

No mogliby trochę się spiąć i dostarczyć w końcu jakiegoś killera poza GoW, FH, FM i Halo, a przynajmniej jakieś nowe części. Gdyby nie wsteczna to łoniak nawet by nie pierdnął w tej generacji.

Opublikowano
44 minuty temu, Maus napisał:

Ja lubie wejsc do pchlego targu i zobaczyc jak prawdziwy mesjasz spadl na ryj juz po 2 dniach od premiery.

Jak wyjdzie jakaś gra na xboxa ze średnią 94% (taaaaaaa xddd) i pobije rekord sprzedaży w Polsce w kategorii ex na konsole, to zapewne też coś się pojawi na pchlim. Obecnie co może tam się pojawić w kategorii Xbox, to sama konsola użytkownika, którego już znudzilo to plucie w twarz. 

Opublikowano
29 minut temu, milan napisał:

Ku pamięci.

Smutne że proletariat nie wiedział  już wtedy że kupują starego burgera który leżał dwa dni pod lodówką.

cieszą mnie niskie oceny sod2.

Pięknie się to teraz ogląda xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.