Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale crackdown 3 już myślę dociągnie do 80

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No ale plejbece co tam? Jakiś spiderman, tlou 2 i ghost of fukushima? beka z klapów

Opublikowano

no tylko spiderman na ten rok i jakis daun na poczatek 2019, a tlou 2 i fukashima to miedzy shenmue 3 a ffvii pewnie wyjdzie

no nic, dobrze ze jest na ten rok rdr2, metro i rage 2

Opublikowano

pobroniłbym trochę, ale nigdy nie grałem więc nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Może to i lepiej... 

Opublikowano

Ok zmieniam zdanie nie proszę o refund 180 zł jutro gram. Specjalnie dla milana zaznaczyłem fragment aby nie musiał całego filmu oglądać 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po premierze nie zapomnij napisać że bawiłeś się lepiej w grze na 69 niż przy nowym god of warze!!!!1

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zrobiłem tak żeby się zgadzało :lapka:

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Po premierze nie zapomnij napisać że bawiłeś się lepiej w grze na 69 niż przy nowym god of warze!!!!1

Ale gorzej niz w yakuzie!!! 

Opublikowano

z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze, hit za hitem.

Te (pipi) to na premiere do game passa niech trafiaja, moze wtedy ktos zagra xd

Opublikowano

Szkoda ze laskowski alfa nie jezdzi xd

Opublikowano

Czekam na informacje o aktywnych graczach Online, wiadomosc o kolejnym sukcesie MS i najlepiej sprzedającym się IP w Game Pasie za złotówkę od lat! 

Asax Ty nie struga min, tylko pisz nowy artykuł o tym, jak Bugi uniemożliwiające normalna rozgrywkę to "najlepsze co SoD 2 mogło spotkać" .  xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

no miałem kiedyś xboxa gów,no je,bane ale szkoda moich łez TNJ6Bzw.png

Opublikowano

sprzedałbym tego śmiecia, ale to już chyba więcej za 360 dostanę

choć w sumie to muszę na czymś Horizona 4 ograć :we_need_to_go_deeper:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
21 minut temu, Kinoji napisał:

Nawet framerate podobny ;) 

Opublikowano

Niemal oskarowa produkcja, w dalszej części teledysku jest scena w cyrku, jakbyś tam wrzucił jakiś napis e3, to

:fsg:

Ale jestem pewien że Laskowski wróci jeszcze przy nie jednej premierze gry na xboxa. 

:kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Ale gorzej niz w yakuzie!!! 

masz stare informacje. Obecnie pillarsy 2 na topie. Tyle perełek wychodzi że nadążyć się nie da. Może  Octopath namiesza (mam nadzieję ale wątpię) bo na razie najgorzej to mam ze switchem. Same remasterki gier które już kiedyś ogrywałem na wii u albo indyki które lata świetlne temu ogrywałem na pc/xbox/ps4/vita. połowa moich forumkowych kolegów już switcha sprzedała a ja frajer łudzę się że dostanę jakiś hicior w tym roku godny xeno 2 czy zeldy z tamtego roku. Tak czy siak w tym roku nawet xbox niszczy switcha jak się ograło wszystkie te gry na wii u. Przynajmniej tam masz coś nowego:P

Opublikowano

Przeciez nawet kirby ma większą średnia niż wiaderko czy zombie xdd

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

Przeciez nawet kirby ma większą średnia niż wiaderko czy zombie xdd

fMnOCmy.png

Edytowane przez ragus

Opublikowano
2 godziny temu, Kinoji napisał:

powinni ten klip wrzucić na start konferencji E3 microszamba albo jako filmik startowy xboxa po włączaniu tej śmieciokonsolki   :banderas: 

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Myślę, że ktoś z forumowiczów EDYTE konfy MSu zrobi na modłe pamiętnej konfy MSu z 2013 albo Sony z 2005.

Opublikowano

Ja wczoraj napisałem jakiemuś botowi na PSN-ie, że jest frajerem że nie gra na PS4 i ciągle jest zafascynowany xboxem. Zraportował mnie. Dostałem 3 dniowego bana. Byłem wkurzony, ale potem zobaczyłem że MS wypuszcza pada dla niepełnosprawnych, a potem zobaczyłem średnie jego ex'ów. Fakt, źle zrobiłem. Obraziłem niepełnosprawnego. Ban zasłużony, przepraszam.

Ps. Przy okazji, człowiek teraz rozumie jak wiele ma do stracenia pisząc coś niewinnie złośliwego z odrobiną wulgarności. Jak dostaje się bana na takiej usłudze, to traci się dostęp do PS Store, a co za tym idzie, do całej biblioteki swoich gier tam zakupionych. Oj, działa na wyobraźnię. Już nie będę nikomu życzył śmierci...

Opublikowano

Przeciez to mandolina byl posmiewiskiem w community jakiejs bijatyki (virtua fighter?). Na jakims zagranicznym forum ktos wklejal grozby kebaba ktore wysylal po przegranej walce xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.