Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, Pacquiao napisał:

A gdzie tam X'a widzisz? ;)

1200px-MQ-9_Reaper_in_flight_(2007).jpg

Opublikowano
11 minut temu, Pacquiao napisał:

A gdzie tam X'a widzisz? ;)

Pisałem o ogóle. Wyszły na to świetne gierki, teraz już raczej wiadro i zombiak, które mam totalnie gdzieś bo to onlajnowe pozycje. I do tego Halo na automatach :/

Gdyby nie wsteczna to pozbyłbym się konsoli już dzisiaj.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Gdyby nie wsteczna to pozbyłbym się konsoli już dzisiaj

No to sprzedaj w czym problem. 

Opublikowano

Ja tam nawet za 200 zł bym nie wziął.

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

No to sprzedaj w czym problem. 

W tym, że w stare gierki nadal gram i sprzedając iksboksa nie miałbym na czym w nie grać? Bartek, naprawdę nie trzeba być cesarzem intelektu żeby to rozkminić.

Opublikowano

No to na ch,uj męczysz bułe jak typiara z cieczką. A bym sprzedal ale nie, bo stare gry, coda nie kupie bo nie ma singla. Jezu wyhoduj jaja.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Pisałem o ogóle. Wyszły na to świetne gierki, teraz już raczej wiadro i zombiak, które mam totalnie gdzieś bo to onlajnowe pozycje. I do tego Halo na automatach :/

Gdyby nie wsteczna to pozbyłbym się konsoli już dzisiaj.

SoD2 online? Człowieku co ty piszesz? Online to opcja dodatkowa to gra stricte single player jak jedynka. Coop to miły dodatek.

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

No to na ch,uj męczysz bułe jak typiara z cieczką. A bym sprzedal ale nie, bo stare gry, coda nie kupie bo nie ma singla. Jezu wyhoduj jaja.

No to na chu.j męczysz bułę i odpowiadasz. To Ci nie pasuje, tamto Ci nie pasuje. Idź zjedz brokuła czy siądź na damkę bez siodełka, nie wiem co Ty tam lubisz.

1 minutę temu, blantman napisał:

SoD2 online? Człowieku co ty piszesz? Online to opcja dodatkowa to gra stricte single player jak jedynka. Coop to miły dodatek.

A to nie wiedział.

Opublikowano
26 minut temu, Rozi napisał:

1200px-MQ-9_Reaper_in_flight_(2007).jpg

Znam tę (tą? XD) grę:

34f07b6.jpg

Dobrze?

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Zaczynaja wyplywac pierwsze, niespaczone recenzje SoD2. W koncu dowiemy sie czy mamy do czynienia z hitem. Poki co srednia wynosi 100/100 :obama: 

Opublikowano

ta okładka jeszcze nigdy nie była tak aktualna jak dziś

6xY6P0l.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Oddałbym wszystkie eksy, za jeden klaperski [*] ~ Wewnętrzny Xbot

Opublikowano

ty chyba w gowa nie grales xd

Opublikowano

w tego kozaka na 94%? 

Opublikowano

taki kozak, że wolałem grać w kariere z komputerem w pesie niż gówniak of war 

tak jak pan kermit mówi, hrr tfu 

32952105_10215962545884885_7140002505303

Opublikowano

God of War?

Beka.

Opublikowano

Be silent bwoy dobra gierka, rzuciłem płytę z GoW w krzaki to pies pobiegł za nią jak yebnięty, widać ciągnie psa do PSa.

Opublikowano

no też się rozczarowałem że nie było trzydziestominutowych cutscenek :/

Opublikowano
28 minut temu, krzyhu923 napisał:

Be silent bwoy dobra gierka, rzuciłem płytę z GoW w krzaki to pies pobiegł za nią jak yebnięty, widać ciągnie psa do PSa.

Z artykułu 1053 dostajesz 24h w zawieszeniu na 3 posty. Albo się poprawisz, albo będę resocjalizować. 

Opublikowano

Wyniki sprzedaży konsol w USA za kwiecie:

PS4 - 326 tysięcy

Switch - 171 tysiące

Xbox - 134 tysiące

Sytuacja xbox jest beznadziejna bo USA to prawie 60% sprzedaży konsoli Microsoftu. Jeśli chodzi o PS4 to tylko 30%. Nic dziwnego że microsoft nie podaje ile już sprzedało sie xboxów. Widać że wiedzą o swojej przegranej i szykują się na nową generacje.

God of War nr 1 jeśli chodzi o sprzedaż gier w USA.

Opublikowano

Jeżeli sprzedało się na całym świecie np. 35mln, to ciekawe jaki procent, to Mazzea, asaxy, kermity, czyli ludzie ze spranym mózgiem, którzy wymienili zwykłego bona na s, bo hdr xddd, a później na x, bo 4k w maincrafcie. 

Jedno trzeba przyznać spencerowi, pieski wytresował pięknie. 

Pewnie na świecie znajdzie się z 25mln nieszczęsnikow. 

Opublikowano

68, 3.3 xddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.