Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Lecimy dalej

Ponoć gra chrupie nawet jak się wyłączy ksieżyc, ale rpzynajmniej nie widac, tylko śłychac

p.s. 3.2

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No niezły zmasowany atak hejterów - te sam wpisy 0/10 pod wieloma nickami :D

Opublikowano

te debile były również przy gowie, gdyby nie oni gow by miał 9.9  a sod2 pewnie 5.6

Opublikowano

O oczko niżej od sea of shit. E3 niech nadciąga, trzeba ten kabaret w wykonaniu szambiarskiego microshitu obejrzeć.

Opublikowano

Są też trzeźwe komentarze i argumenty do oceny 0,

Can't play the game either on Xbox One or PC. So much for the Ultimate Edition. Do not buy this game. Go play Fortnite

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

68, 3.3 xddddddddddddddddd

najważniejsze, że blantman daje 10/10 po trzydziestu minutach gry :obama:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Pobił rekord forumka w najkrótszym czasie oceniania gierki, kiedyś to 8 godzin, a teraz 30 min XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano
30 minut temu, Rozi napisał:

BIJEMY REKORD DLA OJCA ŚWIĘTEGO

Opublikowano
Cytat

Played on a friend's XOne X, it was fun for the first 25 minutes then the bugs started showing up. The amount of bugs is crazy, zombie pops outta nowhere and sometimes get stuck in a wall or roof of a building. My friend's got one of the best internet yet when playing co-op the amount of lag is crazy annoying. The game itself is bad, too repetitive and not exciting that it feels like a chore if u play alone. I'm yet to play the superior PC version though

oho, czyli w sumie gra tak na pół godzinki i do żyda :rotfl:

Opublikowano
40 minut temu, Rozi napisał:

Wpadłem do tematu tej pięknej gry na forumku i podobno 10/10.

Opublikowano

o (pipi), wierzyc w takie rzeczy wypisane na MC to trzeba byc chyba glupim albo pro w pubg :rotfl:

Sami zawiedzeni fani jedynki tam pisza :pawel: Bez kitu klaperstwo to choroba umyslowa.

Ntzb4om.jpg

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
18 minut temu, Yakubu napisał:

oho, czyli w sumie gra tak na pół godzinki i do żyda :rotfl:

Trzymalem tego One’a jeszcze dla State of Decay 2, ale chyba konsola wyladuje na pchlim. Niepotrzebnie tylko zbiera kurz. Forza Horizon 4 tez wiadomo, ze bedzie kopiuj-wklej, wiec cisnienia nie ma. Switch i PS4 wystarcza.

Opublikowano

Pugba? Przereklamowany kopacz.

Opublikowano

to uczucie gdy boty cisną że gow to tylko gra na 8 waląc konia do jakiejś sraki z zombie poniżej 70% xddd 

Opublikowano
12 godzin temu, ragus napisał:

Mój xboksiku

byłeś mi

naprawdę bliski.

Mój xboksiiiiku

wiedz że byłeś mi jak brat

dałem za fata

dałem za eskę

dałem za pada

dałem za scorpio

du,py nie dałeeeeeeeeem

moją godność wziąłeś sam

Post roku 2018

Opublikowano

Jak slabe musi byc to SoD2 ze ma gorsza srednia niz gra bez zawartosci? Serio jest tak zbugowane? Bo to chyba jedyne co mi przychodzi do glowy, SoD1 mi sie podobal i nie widzialem zeby sie sypal, gralem w to Yose edition czy jak to sie tam nazywalo. Mozliwe ze na blantmana tez bylo zepsute

Opublikowano
7 minut temu, teddy napisał:

Jak slabe musi byc to SoD2 ze ma gorsza srednia niz gra bez zawartosci? 

Ce7RujuVIAU7PCx.jpg

46 minut temu, _Be_ napisał:

Ogólnie rzecz biorąc więcej tego samego, ale trochę lepiej lub inaczej, jestem świadom ułomności tej gry, jej stanu technicznego i tak dalej, ale to co jest świetne w tej grze to, to, że przestałem grać bo więcej mi już oczy nie pozwalały (po 8h pracy przy kompie już mi wypływały a co dopiero przy gierce) i ani sekundy się nie zastanawiałem czy to już meksyk czy nie? Nie chce być złosliwy ale to jest to czego mi zabrakło w przygodach Kratosa, które były takie pięknie wypolerowane, cudownie zrobione ale no nie wciągały a tutaj co chwilę coś, a tu ktoś przez radio łapie, że chce pomocy, a tam zainfekowany chałupy a gdzieś indziej jeszcze zaopatrzenie czeka aby je przywieźć. 

Co-opa jeszcze nie testowałem, ale to w wtorek z ircem się zbada. Trochę lipny jest ten zamysł, że tylko jedna osoba dostaje progres, ale jestem ciekaw czy gierka będzie wystarczająco trudna w 4 osoby jak się już będzie miało dopakowane bronie i postacie. Generalnie jestem bardzo zadowolony, ale trzeba tutaj niestety tony patchy. 

27 minut temu, kermit napisał:

drewno w chuy ale miod taki ze nie wiem kiedy mi 4h wyebalo xD

7 godzin temu, blantman napisał:

Samo mięsko czyli gameplay to stare dobre state of decay. Jak komuś podobała się jedynka to spodoba się dwójka.

Gra wciąga jak jedynka i gdyby nie to że muszę z domu wyjść grałbym dalej. 

10 godzin temu, hav7n napisał:

po pierwszych 20 minutach 10/10 

9 godzin temu, blantman napisał:

Potwierdzam 

I pomyśleć że te same osoby chcą by je brać na poważnie w CW a ich słowa to prawda objawiona XDDDDDDDDDDD

giphy.gif

Opublikowano

State of Decay 2 > GoW 

Opublikowano

Gówno > State of your mózg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

State of Twój mózg napewno.

:I

powiedz-powiedz jak to jeeeeeest

Opublikowano
56 minut temu, teddy napisał:

Jak slabe musi byc to SoD2 ze ma gorsza srednia niz gra bez zawartosci? Serio jest tak zbugowane? Bo to chyba jedyne co mi przychodzi do glowy, SoD1 mi sie podobal i nie widzialem zeby sie sypal, gralem w to Yose edition czy jak to sie tam nazywalo. Mozliwe ze na blantmana tez bylo zepsute

SOT działa jak należy i wygląda bardzo ładnie a SOD2 ostro klatkuje, poza oświetleniem poprzednia generacja...no spoko że gierka robiona przez małą grupę ludzi i sprzedawana po 20$ ale mamy 2018.

expert kilka osób na świecie na też twierdzi że drwal 10/10 kwestia gustu  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.