Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

20$? No przynajmniej nie ruchają jak przy sot co sobie wołali 250zł za gierkę w early access xd

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mówiłem ze ta średnia to wzięła się z ceny gry minus cena zakupi game passa, nie wiedzialem tylko ze liczyli już ta cene która wejdzie od czerwca.

Opublikowano
6 godzin temu, teddy napisał:

Jak slabe musi byc to SoD2 ze ma gorsza srednia niz gra bez zawartosci? Serio jest tak zbugowane? Bo to chyba jedyne co mi przychodzi do glowy, SoD1 mi sie podobal i nie widzialem zeby sie sypal, gralem w to Yose edition czy jak to sie tam nazywalo. Mozliwe ze na blantmana tez bylo zepsute

porównywanie

ocen 

dwóch 

różnych

gatunków

nie 

ma sensu

Opublikowano

Ta edycja tematu powinna zostać wydana jako publikacja akademicka dla studentów socjologii, dot. zjawiska znanego w języku angielskim jako: "damage control". To jest jakieś extremum w wykonaniu botów, w dodatku mocno zakrzywiające ich punkt widzenia, wpływający na doznania z gier. To tylko pokazuje jak potężne są mechanizmy obronne w umyśle człowieka.

Kto wie, może MS odkrył nową metodę sprzedaży gier? Taki totalny matriks, gdzie każdy crap potęguje zakrzywianie rzeczywistości w umysłach konsumentów, dzięki czemu autentycznie zaczynają czeprać radość z bycia łomotanymi w pupala. Trochę może nawet taki syndrom a la ten sztokholmski?

No. Może pora przestać nabijać się ze zniewolonych braci graczy i stworzyć jakiś ruch oporu, który by ich wyciągał z sideł tej podłej manipulacji? ;)

Opublikowano

Po prostu fani xboxa cały czas pamiętają najlepsze czasy konsol Microsoftu. Lata 2005-2009 gdy to na xboxie były najlepsze exy dla hardkorowych graczy. Microsoft był wtedy innowacyjny, agresywny, wyznaczał trendy. 

Myślę że jeszcze nie wszystko stracone a te e3 to naprawdę ostatnia szansa Microsoftu. Muszą pokazać jakieś mocne tytuły i nie koniecznie nowe ip. Może to być następna część  halo albo girsów ale żeby było widać że to gra 10/10 a nie na 8.

Opublikowano

Expert jak się miota xD pamiętasz jak zachwalales grę na 71? No to lepiej zm

Opublikowano

a Wy zachwalacie jeszcze większe gó.wno, banda hipokrytów

HA HA

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Z tym, ze ja nie twierdzę że to najlepsza gra w swoim gatunku tylko ludzie się nie znajo!!!! A że lepiej się bawię niż przy nudnym kratosie to inna sprawa :dunno:

Opublikowano

Znaczy się jeśli gra dostaje niskie oceny z jakiś tam przyczyn, oczywiście można dopuścić że da się w nią grac, a nawet czerpać radochę. Jest to jednak bardzo sytuacyjne. Np. ja się świetnie bawiłem w Spec Ops: The Line (fabuła o tematyce anty-wojennej), Warhammer 40k: Space Marine (głównie za sprawą kombinacji młotek+jetpack+rozbijanie orczych łbów), w Carmageddon Max Damage (bo jestem maniakiem tej serii i ch*j że nie jest doskonała, pokażcie mi inną w której można staranować rowerzystę i dostać bonus "recykled" dzyń dzyń) i pewnie jeszcze parę bym wymienił. Ba zdarzają się przypadki, że jakaś gra będzie niedoceniona względem konkurencji, jak to że Saint's Row to lepsza seria od GTA. Niemniej to są bardzo specyficzne wyjątki, to jeszcze nie oznacza że crapy stają się hitami. Są pewne granice. MS wydaje gry early access i należy to potępiać, a nie sztucznie bronić...

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Z tym, ze ja nie twierdzę że to najlepsza gra w swoim gatunku tylko ludzie się nie znajo!!!! A że lepiej się bawię niż przy nudnym kratosie to inna sprawa :dunno:

A jaka inna arcadowka w której jeździ sie samochodami jest lepsza na PS4?

Opublikowano
3 godziny temu, Andrew21 napisał:

Myślę że jeszcze nie wszystko stracone a te e3 to naprawdę ostatnia szansa Microsoftu. Muszą pokazać jakieś mocne tytuły i nie koniecznie nowe ip.

Ostatnia szansa Microsoftu na E3 była 3 lata temu teraz już pozostaje tylko oficjalnie ogłosić zamknięcie projektu, spakować walizki i wypierdalać

3 godziny temu, Andrew21 napisał:

Muszą pokazać jakieś mocne tytuły i nie koniecznie nowe ip. Może to być następna część  halo albo girsów ale żeby było widać że to gra 10/10 a nie na 8.

Obniżania poprzeczki ciąg dalszy, jeszcze niedawno było "MS musi pokazać jakieś nowe kozackie IP, bo mają tylko Halo/Forza/Gearsy"  a w tym roku już jesteśmy przy "Chociaż by jakieś gearsy czy halo pokazali..." za rok będzie "Dla MS jest jeszcze szansa, muszą tylko wydać jakąkolwiek grę na Xboxa, może być nawet 6/10, za SOT to były czasy" za dwa lata "Dla MS jest jeszcze szansa, muszą tylko namówić wydawców 3rd party żeby nie przestawali wydawać gier na Xboxa bo od kilu miesięcy wszystko wychodzi tylko na Playstation". Zapowiedzenie kolejnych gearsów czy halo od wyrobników to by było tylko pudrowanie trupa i to już takiego nomen omen zielonego. 

Edytowane przez Observer

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

A jaka inna arcadowka w której jeździ sie samochodami jest lepsza na PS4?

Zarzucasz że boty jarają się SoD2, a sam zachwalasz gó.wno na 71, hipokryto.

No, a lepsze arcade od DC jest w WipEout. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

71? Nieosiągalna średnia dla zielonego guwna :) 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zarzucasz że boty jarają się SoD2, a sam zachwalasz gó.wno na 71, hipokryto.

No, a lepsze arcade od DC jest w WipEout. 

Różnica polega na tym ze do Drivecluba jest kilkadziesiąt stron pochwał, a do SoD2 5 osób w Polsce.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Forza Horizon 3 i zm :) Czwóreczka zaora nie tylko contenem, ale i klimatem.

A to się dopiero okaże, bo jak widzę jak MS upie.dolil pieniążki na exy to strach myśleć czy się nie oberwało FH4.

Opublikowano

Każdego xbota prędzej czy później dopadnie choroba psychiczna :)

Opublikowano

ilość stron w temacie taka ważna 

czekam aż Exact zacznie ją dodawać do średniej z metacritic i user score'a 

Opublikowano
44 minuty temu, oni napisał:

Tak jak ty do SoT?

Opublikowano

No dobra, ale przestańcie już bronić tego xszrota. Bez sensu, nie widzicie że MS zj*bał po całości? Zarżnął swoje studia wewnętrzne i popsuł swoją politykę (m. in. ograniczając wsparcie na rynkach lokalnych, szczególnie w UE). Xbox One to porażka dla kogoś, kto nie dawał się tak długo wyprzedzić w zeszłej generacji. Nie widzę sensu w dalszej dyspucie na ten temat. Tutaj nie ma już co zbierać. Proponuję ogłosić zwycięstwo PS4 i zamknąć ten temat do następnej generacji. Albo do jakiegoś ex'a na XO który osiągnie przynajmniej 80 na MC. Chociaż w sumie to i tak na jedno wychodzi ;)

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Weź ty już skończ pi.er.dolic z tym swoim małe community > duże community, community jest zawsze bardzo ważne a to jakie powstało z okazji DC zniszczyło każda inna grę na tym forum, takie są fakty, przecież Tobie nawet argument ze średnia teraz nie pomoże bo te pomyje jakie wyszły na Xboxa są kiepskim żartem knura spencera.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ahh Driveclub :banderas: Nie zapomnę jak był szał na te forumkowe wyzwania z nagrodami, a te zielone śmiecie uznawały to za wadę gry, bo twierdzili, że organizacją takich rzeczy powinno zajmować się Sony, a nie gracze :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.