Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Starh napisał:

Nic dziwnego jeśli to jedyna z dwóch gier wartych ogarnia na tej konsoli, a potem do Żyda.

Jak tam mało używany Koxik? Sprzedał się?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Jak tam mało używany Koxik? Sprzedał się?

Nie używam to sprzedaje, ze switchem było tak samo. Wyszła Zelda kupiłem, ograłem i podałem dalej aby inni się bawili. Na premierę Mario kupiłem znowu i kolejny raz zrobiłem jak w/w. Nie rozumiem szydery.

Opublikowano
3 godziny temu, milan napisał:

Ale tylko podczas grania, czy przy tez przy wyłączonej konsoli?

zabrakło mocy na plejbece4 bez gier czy co...że dali te czarne pasy, jedyna gra która tak działa, niebieskie przegrywy zawsze szanowałem złodziei z $ony za psxa  :/

Opublikowano

Daddy'emu pomyliły się z tymi szpitalnymi, którymi jest uwiązany.

Opublikowano

dobra chodziło o opcję w TV, dziwne że tylko w tej jednej grze mi uwaliło obraz. Drwal po 4h bardzo dobra gierka niebieskie przegrywy, ;) oby trzymał poziom do końca.

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

Daddy'emu pomyliły się z tymi szpitalnymi, którymi jest uwiązany.

:kaz:

Daddy idealnie pasuje na kolejnego redaktora portalu ppe. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

dobra niebieskie robale jakie gry warto ograć ograć na szrocie4? :)

horizon podejdzie komuś kto nie trawi assassynów?

Opublikowano

Podejdzie, ciekawy system walki, genialny setting. Horizon nie zmusza gracza do robienia ciągle tego samego a walka pozwala na eksperymentowanie.

Opublikowano

To oficjalne, Xbox to jakies pyerdolone fatum, wystarczy że wsadzili logo tego guwna w Battlefielda V i wychodzi na to że będzie spyerdolona gra.

Opublikowano

Sama racja?

Opublikowano

bo w BF1 tego nie bylo :reggie:

Opublikowano

Jezu jak x(pipi)a jest brutalnie rozjeżdżana raz za razem. Aż serce się raduje. Dałem dzisiaj szansę wrzucając do paszczy tej brudnej szmaty z X w nazwie grę wideo Doom i co?

ATX0snf.jpg

Tak wygląda tam gleba. Wracam do grania w U4, a z Xboksem to nie wiem co robić. Sprzedać? Nikt tego nie kupi...

Opublikowano
44 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

To oficjalne, Xbox to jakies pyerdolone fatum, wystarczy że wsadzili logo tego guwna w Battlefielda V i wychodzi na to że będzie spyerdolona gra.

gorsze (pipi) zrobiło się z CODa przez szrota4  ;)

a ten nowy BF po trailerze porażka.

Opublikowano

najwyraźniej pojawienie się kobiety rujnuje wizję zabawy w super poważnej grze o II wś xD

w sumie wolę xboxa z battlefieldem, będę biegał kobitą i dobrze się bawił, lepsze to niż call of duty na ps4 i bycie ruchanym na dwa baty przez sony i activision

Opublikowano

xbox niszczy marzenia roziego? dziekuje panie spencer

Opublikowano

Czy rozi liczył na wspaniałe klimaty 2 wojny, w grze która nie ma sp?

Opublikowano

Pograłem chwilę w State od Decay 2 ... no takie mocne 5/10 się zapowiada.

Tymczasem:

LC54cUB.jpg

nawet filmik Cage'a lepiej sobie radzi :rofl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.