Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

W przypadku god of wara się udało

Nintendo tyle lat jedzie na tym wózku i nikomu nie przeszkadza.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Cod też sie dobrze sprzedaje i ma super oceny i opinie graczy :lapka: 

Cod ww2 79 user score 4.2

Infinite warfare 77 user 3.7

Black ops 3 81 user 4.8

Chyba na xboxie sa to dobre oceny :kaz:

Opublikowano

A weź wróć moze do Modern Warfareów i zobacz co się tam odjaniepawlało. 

Opublikowano

Mw1 i mw2 to byly bardzo dobre gry w swoim czasie przecież 

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Tak, zwłaszcza MW 2 :pawel:

Opublikowano

Kwestia gustu. Dla mnie kampania i te challenge były bardzo dobre. Zresztą mówimy o zmianie formuły gry i polepszeniu jej odbioru na wszystkich plaszczyznach więc nie wiem co tu cody maja do rzeczy. Szanuję za poświęcenie bo rozumiem że spencer po raz kolejny amunicji na front nie dostarczył? 

Opublikowano
13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nintendo tyle lat jedzie na tym wózku i nikomu nie przeszkadza.

jaka gra na switcha ma za wysoka srednia? wrecz sa obnizane jak np xenoblade chronicles 2

Opublikowano
7 minut temu, teddy napisał:

Szanuję za poświęcenie bo rozumiem że spencer po raz kolejny amunicji na front nie dostarczył? 

Powiedz mi co tutaj ma xbox do rzeczy? Jak gadamy o zawyżonych ocenach dla GoWa? xD

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

jaka gra na switcha ma za wysoka srednia? wrecz sa obnizane jak np xenoblade chronicles 2

zelda

Opublikowano

pierwszy w historii prawdziwy sandbox, po milionie gier z otwartymi swiatami wreszczcie ktos zrozumial co znaczy slowo piaskownica? ma wady jak kazda gra jaka kiedykolwiek powstala ale co innego moze dostac taka srednia niz gra, ktora jednak wyroznia sie czyms co jeszcze nikt nie zrobil?

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Powiedz mi co tutaj ma xbox do rzeczy? Jak gadamy o zawyżonych ocenach dla GoWa? xD

My nie gadamy o zawyzonych ocenach gowa tylko o tym że 5 osób na forum tak uważa

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

pierwszy w historii prawdziwy sandbox, po milionie gier z otwartymi swiatami wreszczcie ktos zrozumial co znaczy slowo piaskownica? ma wady jak kazda gra jaka kiedykolwiek powstala ale co innego moze dostac taka srednia niz gra, ktora jednak wyroznia sie czyms co jeszcze nikt nie zrobil?

no super, że to prawdziwy sandbox i gra ma milion realistycznych dodatków, które pogłębiają immersję, ale to jest fajne przez pierwszą godzinę

potem wkrada się monotonne zwiedzanie pustego świata, oczyszczanie obozów goblinów i wspinanie się na wieże ubisoftu 

Opublikowano

zobacz sobie moje 25top w odpowiednim temacie - do kazdej bym napisal co mi sie w niej nie podobalo

Opublikowano

> najlepszy open world sandbox ever

> zawyzone oceny

Polecam filmik - typ dobrze i w prosty sposob wyjasnia dlaczego tak latwo spedzic w botw 100 i wiecej godzin. Nawet boty i klapy powinny zrozumiec, zakladajac, ze znaja angielski

Opublikowano

ficek a tak szczerze z ręką na węglu jak oceniasz nowego gowa?

Opublikowano

"Warto" to pojęcie bardzo względne. Kupując 3DSa słyszałem, że "a Link Between Worlds" to najlepsza Zelda.

No i nie powiem, nie wróży to najlepiej dalszym przygodom z zielonym Zeldą.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ze najlepsza 2d zelda to w sumie spoko, rozumiem, ale ze najlepsza ogolnie?

Opublikowano
20 minut temu, teddy napisał:

My nie gadamy o zawyzonych ocenach gowa tylko o tym że 5 osób na forum tak uważa

No nie sądze, że tylko pięc osób ale nawet jeśli, z Kopernika też się kiedyś śmiali. 

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

ficek a tak szczerze z ręką na węglu jak oceniasz nowego gowa?

bawilem sie bardzo dobrze, wrecz lepiej niz przy uncharted4 czy horizonie, brakuje mi jedynie w tej grze pjerdolniecia no i za duzo yebanego jeziora

no i bossowie to patologia - 3 fajne walki, a tak troll co krok

wezyr:

Opublikowano

wizir idz pograć w destiny, widać, że cie dobre gry przerastają 

Opublikowano
11 minut temu, Kinoji napisał:

Ze najlepsza 2d zelda to w sumie spoko, rozumiem, ale ze najlepsza ogolnie?

zdecydowanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.